Hala anne babamın iğrenç eziyet küfür dolu evinden kurtulamadım ben nasıl namaz kılayım söyler misinix?

Normalde 5 vakit namazlıydım 12 yaşımdan beri, sadece sabah namazlarına uyanmazdım bazen ama artık 22 yaşına geldim bir şeylerin olacağını hissettim çok çektim hem lisede hem üniversitede yalnız kaldım bu yıl yaz tatilindeydim ne var Allah şu güzel yaşımı bana kaybettirmeseydi daha hayırlı değil miydi bu yazıda annem beni kandırarak eve getirdi küfür eziyet hakaret bana aç mısın açıkta mısın dediğinde bana her gün küfür hakaret ediyosunuz dedim diye döven baba. Tam doğum günümdü 25 Ağustos gecesi, gece girince eski flörtümün mallığı yanımda sevgilim olmayışı o gece 22ye de hayalimdeki gibi siz ne derseniz diyin benim içime doğuyordu doğum günümde araba alınacağı öyle giremediğim için geceden hassastık başladı tam o gece instadan biri geldi annen baban yok mu neden doğum gününde yalnızsın dedi ben de hayattalar ama benim için yoklar dedim anlattım olayları o da Allah o anneyi k. ahr etsin dedi kıyamam ya dedi yarın babamla işlerimiz var tapu işleri ama cumartesi Ankara’ya gelicem yanına doğum günü kutlayacaz beraber çok güzel dedi ben kaç kere sordum ben senin hikayenin dinledim ve üzüldüm sana yanlış yapmam dedi öne çıkanlarıma yanıt verip senin gibi bir sevgilim olduğu için çok şanslıyım cumartesi bi sürprizim daha var dedi dün gece engellemiş, ben 2 gündür başka bir hayata geçeceğimi hak ettiğim kaliteli kendimi gerçekleştireceğimi sanarken 22 yaşımda kaldım böyle şu an neye mutlu oluyum resmen 2 gündür alışmıştım şu an zenginlikten fakirliğe düşmüş gibi oldum üstelik bi eski flörtüm bi sonrasında modelliğe gittiğimde 98 sabıkalı dolandırıcıyla karşılaşmam ya bu kaç oldu ya kaçıncı hayal kırıklığı

Güncellemeler
+1 yıl
Araba alıcağını söylemişti bugün, günlerdir hayal kuruyordum. Hiç mi sevinemeyeceğim ben
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Hala anne babamın iğrenç eziyet küfür dolu evinden kurtulamadım ben nasıl namaz kılayım söyler misinix?