Taviz vermek senin için kolay mıdır? Neler için asla taviz vermezsin?

Taviz vermek senin için kolay mıdır? Neler için asla taviz vermezsin?

Çizgimi, itibarımı, onurumu zedeleyecek hiçbir şeye taviz vermem. Asla. Bunun dışında küçük şeyler için de zaten kapris yapmam, isteyene gerektiği kadar..
Kullanıldığımı anlar anlamaz tavizi bırakırım ya da karşımdaki insan benim ona verdiğim kadar bana değer vermezse, sürekli bahaneler uydurursa, kalbimin kırılacağını bildiği hâlde istemediğim davranış ve hareketlerde bulunursa kafamda bitiririm aynı şekilde dile getiririm.
Sevdiğim ve değer verdiğim biri varsa işin ucunda ve benim için bir şeylerden fedakarlık ettiyse ben de ederim. Onun dışında kişiliğimden asla taviz veremiyorum maalesef.. Keyifli geceler.
Teşekkürler baby 🥂💋
Taviz vermek değil de fedakarlık diyelim. Yapılabilir. arkadaşlık ilişkilerinde ve özellikle gönül ilişkilerinde fedakarlık şart ama taviz derken karakter özelliklerinin tersi bir durumdan taviz verilmemelidir.
Cevap
12Cevap
Taviz vermek zor değildir aslında. Ama onun da bir sınırı vardır. Hayır demeyi de bilmek gerek.
Kişiliğimden taviz vermem bu saatten sonra. Onun haricinde de milim şeklinde mümkün olabilir.
Taviz vermiyorum
Tavize göre değişir. Tamam tamam 🤐😬
Taviz vermek benim için zordur. Yine de değer insan için veririm, bir yere kadar.
Gitsin ne olcak://
😂😂😂😬
Herkese taviz vermem hak edene ve sevdiklerime veirim
Kendimle ilgili konularda taviz vermem oldukça zor..
Taviz… zor… çok zor… çok kendinden taviz vermek gereken durumları da sağlıklı bulmuyorum zorlamamak lazım…
Sevdiğim değer verdiğim insana taviz veririm ama belli bir yere kadar.. Eğer karşımdaki bunu su istimal edip beni kullanıyorsa gardımı alırım
ticarette tavizin kıtabını yazarım
reel hayatta under my in dick kasımpaşa !
Bu hayattaki kendime yaptığım en büyük kötülüktür 🤦
Bana vereceği zararla ilgilidir, zorlayacak zarar ise taviz vermem. Zorlamaz ise olabilir.
sınırlarimi aşan konularda taviz vermekte zorlanıyorum..
Arada vermek gerekiyor ama bu süistimal edildiği an işte öfke ve patlama oluyor.
Aynen öyle sonuç hep aynı
Çok zor ama sevdikleriniz için veriyoruz, sonrası hüsran
Hic zor degil. Biraz fazla taviz veriyorum sanirim.
Cok zor değil
Bir parçam alınıyormuş gibi.
Taviz tavizi doğurur...
çok zor.
Bence zor değil
Çok zor
İnancımdan, değerlerimden, ailemden taviz vermem.
Vermem
Veriyorum arada
Hiç zor deyil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?