Hayal kurmak güzel bişey. Çünkü onsuz yaşanmaz. Fakat reelci olduğum için kurmamaya özen gösteriyorum. Ama kafamdakilerin de % de 60 ını gerçekleştirdim şimdiye kadar..
Hayallerimi gerçeğe dönüştürmek için elimden geleni ve daha fazlasink yapıyorum , hayal kurmayı seviyorum ama hayal kırıklığı uğramayı pek sevmiyorum o yüzden %kac Allah bilir 🤣🤣🤣
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik demem de bir sakınca yok sanırım ama hayallerim sonsuz gibi sürekli kendime yeni bir hedef koyuyorum. Ancak akademik anlamdaki hayalimin %70'ini gerçekleştirdim diyebilirim. Darısı diğerlerine. 😆
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hiç dönüştürmedim
Hayal kurmak güzel bişey. Çünkü onsuz yaşanmaz. Fakat reelci olduğum için kurmamaya özen gösteriyorum. Ama kafamdakilerin de % de 60 ını gerçekleştirdim şimdiye kadar..
Hayallerimi gerçeğe dönüştürmek için elimden geleni ve daha fazlasink yapıyorum , hayal kurmayı seviyorum ama hayal kırıklığı uğramayı pek sevmiyorum o yüzden %kac Allah bilir 🤣🤣🤣
gerçekten ama gerçekten hayatta isteyipte olmayan tek birşeyim var ona da şimdi bakıyorum iyi ki olmamış hayallerin bile hayırlısı :D
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik demem de bir sakınca yok sanırım ama hayallerim sonsuz gibi sürekli kendime yeni bir hedef koyuyorum. Ancak akademik anlamdaki hayalimin %70'ini gerçekleştirdim diyebilirim. Darısı diğerlerine. 😆
Aynen insan oğlu yaşadığı sürece hayal bitmez sjsjs
Hepsini teker teker gerçekleştirmek nasip olur inş. 😃
Fazlada şey yapma boş dünya diğer dünyayada hazırlık yap sksjs
Hayallerim çok uç hayal olarak kalcak büyük ihtimalle
Belli olacak yakında yüzde 50si gerçekleşebilir inşallah
Hayaller bitmez… biri gerçekleşir direk peşinden yeni hayaller yeni hedefler gelir… kısa sure için 50% kaldı, uzun sure ise hep 0%
Hayalleriminin gerçekleşebilecek yüzdelikte bir gerçekliği yok
Hepsini Gerçekleştireceğim. Ve başardım diye buraya yanıt yazacağım.
Var bir hayalim onu gerceklestirsem yuzde yuz olcak
%95 ve hala, durmadan çalışıyorum her gün bi fiil izin tatil yapmadan bayramlarda bile :)
Hayallerim sonsuz çıkartınca eksilmiyor ✨
Öldüğünde kurtulursun merak etme 😀
Yok ya onlarla mutluyum 😊
Bir kısmı gerçekleşti ve bir kısmıda bekliyor.
Bir çoğunu gerçekleştiremedim.
Yüzde 20 falan
%50 kalanda %50
Valla şu an %20 80 i daha 8 senesi var
hayaller hayallerde yaşar
Yüzde elli
Bı uğraşsam belki gerçek olacak
Daha dönüştürme aşamasındayım
Nerdeyse hepsini gerçekleştirdim
Daha donusturemedim. Donusturecegim insallah.
Henüz Chris Hemsworth ile yemeğe cikmadim
Henüz yeni başlıyorum.
%80'i oldu geriye kalan için zaman lazım
Gerek yok
Niye sevmez misin
%0 daha hiç bir şey yapamadım
Yüzde beş falan
Sanırım %30 falan
%0 🥴
hayalim yok zorunluluklarım var
Yüzde 10 falan 🥲🤣
Ya hic hayal kurmuyorsak