kırmızı çizgileriniz nelerdir? Sizin için asla ödün vermeyeceğiniz çok hassas olduğunuz şeyler nelerdir?
(Kırmızı çizgi kelimesi aslında bir havacılık teriminden hayatımıza girmiştir. Hayali olarak belirlenen ya da var olan bir sınırdır. O sınırı geçen her varlık karşı taraf için dost unsur değildir artık. Kırmızı çizgiyi geçmek bir saldırı/tehdit sayılır.)

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Evet çizgilerim var
Elbette var. Kırmızı çizgileri olmayan biri olamaz, olmamalı da. Her insanın "asla" dediği çizgileri mutlaka olmalı.
Kırmızı çizgilerim Elbette var, İslam dini namus vatan adaletsizlik ve ikiyüzlülüğe karşı hiç affım olmaz.
Elbette var..
Dini değerlerim, inançlarım ve ailem.. Kimsenin haddi değildir dil uzatmaya, el uzatmaya..
#Vesselam
Kırmızı, yeşil, sarı her türlü çizgim var. Gerektiği yerde kullanırım.
Var tabiki önce sarı kart gösteriyorum birdaha yaparsa kırmızı kart çıkartıyorumm 😂😂🤣
Alkol kullanan kişilerden uzak. durmak evimde sigara içilmesi kirmizi cizgimdir
Evet var… bence herkesin olmalı… çizgileri duvarları…
Evet vardır. Bunlara çok dikkat ederim. Ona göre bir ilişkiye başlarım veya arkadaş edinirim.
bazılarına kırmızı ve yeşil çizgimizi çizdik, ama yeşil Çizginin içine çizdiğimiz kişiler kırmızıymış meğer
Var o da saygı yeni tanıştığım ya da çok samimi olmadığım biri bana babasının oğluymuşum gibi davranamaz
Evlenmeden cinsellik mesela
Bu gerçekten çok ciddi bir tabu. Umarım bu konuda hiç bir zaman sevdiğiniz insanlar tarafından sınanmazsınız.
Büyük konuşmamak gerek tabi
O kadar çok var ki o çizgilerin arasında yapayalnız tıkılıp kaldım
Mesela hayata neden bu kadar resmi bakıyorsunuz rahat olun insanlar hata yapar insanları hayatınızdan çıkarırsınız
Ben de isterim o çizgileri hayatımdan çıkarmak ama dediğin gibi hayali çizgiler yok edip arttırmak elimde değil kendiliğinden oluşup hayatımın içine ediyorlar sağ olsun canım çizgilerim
Öyle bisey olabilir , ama irade diye bisey var irademizle değiştirebilirsiniz hatta kaldırabilirsiniz
Kendi beynine ben yapamam dediğin için bilinçaltına öyle işlenmiş kendi gücünün farkında olmanı dilerim
İrade.. Benim sistemde kuru kuru irade değiştirmiyor hiçbir şeyi onu tetikleyen bir şeylerin olması lazım motivasyon gibi e onu da bulamayınca bu haline yakınıp duruyorsun sadece artık bir zaman sonra da alışıyorsun ne irade gücünü arayabiliyorsun ne de haline çözümler arabiliyorsun
Bence pasif kaldigin için bunu kabul etme böyle
Kabul etmesem ne olacak ki ne değişecek dedim ya bazı şeylere alışınca artık hiçbir şey cezbetmiyor kiminin sıkıcı pasif bellediği şeyler çekiyor ilgimi ve o alıştığım hal bir anda sevdiğim hayata dönüşüyor
Arkadaşım ol seni bu çizgilerden kurtulayım
Kurtarayim
Tabi ki istersen
Evet
Aile önemlidir. Aile değerlerine önem veririz.
Kaba insanları hayatıma almamaya çalışırım
Var kırmızı çizgim
Var tabi ki, yok diye yalan söylüyordur
Ömer kardeşim kırmızı Tuborg başka içmem
Ablamın mal gibi ağlayınca ağla ağla demesi ıııyyyy
Tabi var doktorcum
Auuvv doktor gurban olsun sana kankam 😂
Yaaa kdjdjjd
Karakter
5 vakit namaz
Vardır evet
Var.