Hepimizin yaşamında öncelikleri var. Bu öncelikler sırasında en tepede ne ya da kim var. Sizin için şu an en önemli şey nedir?

Hepimizin yaşamında öncelikleri var. Bu öncelikler sırasında en tepede ne ya da kim var. Sizin için şu an en önemli şey nedir?

"İman mukàbilinde, bu zemin yüzü kadar bağlar ve saraylarla donatılmış; bâki ve daimî bir tarla ve mülkü kazanmak veya kaybetmek dâvâsı herkesin başına açılmış. Eğer iman vesikasını sağlam elde etmezse kaybedecek."
Bundan daha önemli, daha kıymetli hiçbir önceliğim yok..
Geçmişime sadık kalmak.. Sorumluluklarımın farkında olup onlara layık olmak..
Dürüstlükten bir an bile taviz vermemek her türlü duygu istismarcılarına rağmen..
Önceliğim kariyer. Her manada, maddi manevi başkalarına olan muhtaçlığı 0'a çekme, başkalarından onay aramayı bırakıp, hayatta önemli olan tek kişi yani kendinizin onayını aramaya başlamak. 🙃
Cevap
6Cevap
Ailem birinci önceliğim oldu her daim. Biraz da kendime önem vermek istiyorum ama anlık düşünce olarak kalıyor bu fikir
Birinci önceliğim aslan parçası oğullarım.
Kendim
Önce kariyer.
Sonra aşk.
Çevremdekiler benim önceliğimin aşk olduğunu sansalar da ben ikisini de beraber yürütüyorum.
Derslerim, okulum, kariyerim, aşk hayatım, askerliğim, evlenmem. Sırası ile böyle. Aşk bunlardan sonra da olsa olur.
Çok üzerler seni be kardeşim
Üzülmeyi bıraktım. Aşk ikinci planda olsa da olur. Gidene by by çekiyorum. Umrumda değil.
Eğitim ve kariyer.
İleride de işkolik biri olacağım kesin.
Hayatımı düzene sokmaya çalıştığım bi evre… önceliğim iş…
Onceligim yok, kapim herseye acik
artık sadece kendim
Bi canim var bide kızım
Ben ve ruhum bi de ideallerim
Kendim ve ailem
Annemmm ilk onceligim
Kendim
Kendimim artık her şey boş geliyor artık
hedefim, geleceğim başka yok
Çocukları
Ailem
Sağlığım