öyle bir hissim olmadı hiç inişler çıkışlar oldu mutsuzluk oldu mutlulukta oldu yanlışlar hatalar filan falan.. ama hepsi bu günkü ben içindi.. yine olsa yine yaparım yine söylerim dediğim bir sürü şeyi biriktirmişim diyorum ardımda..
beni ben yapan her şey diyorum ve daha güzel şeyler yapmak için yaşıyorum ya da hata yapmak için her şey benim için
Ekonomik olarak bazı yaptığım yanlışlar var. Sadece bunları kayıp olarak görüyorum. Diğer türlüsü iyisiyle, kötüsüyle bana bir şey katan yaşanmışlıklar.
Tek bi konu hariç öyle düşünmüyorum aslında o konuda da kendimi şöyle teselli ediyorum öyle olması gerekiyormuş.. :) Kaybolan yıllar değilde aslında kazandığımız onca şeye odaklanmalıyız hepimiz bi çok şey başardık ve devam ettik bu bizi güçlü kıllan…
Gelmiyor. Kaybolan yıllarım yok. Geçip giden yıllarım var, herkesin var. İyi/kötü yaşadık geride bıraktığımız o yılları. Gözden kaçırdığım, yaşayamadığım bir yılım yok.
Kaybolan diyince biraz boşa gitmiş zaman gibi anlaşılıyor. Ben iyisiyle kötüsüyle bir çok yıl yaşadım. İçlerinde boş olanlar da vardı dolu olanlarda. Hiç birinden pişman değilim. Beni ben yapan bu yılların tadını çıkarmaya çalışıyorum.
Hemde çok... Öyle bir his ki ağlayamıyorsun, anlatamıyor anlaşılmıyorsun. Bazen düşünüyorum keşke dememek için keşke dediğim o kadar çok kelimeler hatalarım var ki, pişmanlık kaplamış her yanımı sonra gelecek diyorum, ah şu gelecek... Hiç gelmiyor hep geçmişte kalıyor.. Gençliğim, çocukluğum ve deli çağlarım kayboldu o yıllara dönsem asla aynı hataları yapmazdım her an ölecekmiş gibi hissediyorum her an herkes tarafından kınanmış gibi... 😥
Kaybolmak zorunda bence. Yılların benim için artık bir önemi yok çünkü kötü yıllardı onlar. Bu yüzden kaybolacak kimin olursa olsun artık üstüne para bile veririm bunun için.