Bazen, bazı hikayeler elimizden olmayan nedenlerden dolayı yarım kalabiliyor.. Bu illaki duygusal ilişkiler anlamında değil. Hayata dairde olabilir. Sizinde böyle hikayeleriniz var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bazen, bazı hikayeler elimizden olmayan nedenlerden dolayı yarım kalabiliyor.. Bu illaki duygusal ilişkiler anlamında değil. Hayata dairde olabilir. Sizinde böyle hikayeleriniz var mı?
Yarım kaldığını düşündüğüm bir hikayem vardı. Ama bi yazı okuduktan sonra fikrim değişti. Yarım kalmamış benim hikayem o kadarmış o da bitmiş.
Yaşanacak olsa, devamı olsa bir şekilde gelirdi. Ne yaşanacaksa yaşanırdı. Ama o kadarmış
Başlamadan yarım kaldı ne hissettiğim hakkında en ufak bir fikrim yok onun doğru insan olduğunu geleceğimde ki insan olduğunu hissetmiştim bugün ise küçük bir vedaya sığdırdık herşeyi sadece ağladım ağladım ağladım yol boyunca nefes alamadım ruhum daraltı hatırladıkca gözlerim doluyor
Rahmetli babam kızım 18 aylıkken vefat etti. Bir tane resimleri yok beraber
evet yarım kalan hikayem bu.
onun kızımın büyüyüp ne kadar başarılı merhametli olgun iyi bir çocuk oduunu ve ona ne kadar benzediğini görmesini çok isterdim
Amin 🙏 umarım izliyordur
Herkesin yarım kalan hikayeleri vardır. Piyanonun tuşları gibidir hayat. Beyaz tuşlar güzellikleri, siyah tuşlar acışarımızı, hüzünlerimizi, yarım kalan hikayelerimizi temsil eder. Ama şunu unutmayalım ki siyah tuşlar olmadan da hayatın melodisi eksik kalır.
Cevap
12Cevap
Hayır olmayacağı baştan belli olan şeyler oldu yarım hikaye değil yanlış kitap seçimi olarak değerlendiriyorum onu da
Evet, yarım kalan bir hikayem var, aslında başlamadan biten yarım kalan ve iyi ki öyle olmuş diyorum.
Ben bir hikaye yazacaksam sonunu getiririm
Var, yıllar yıllar evvel...
Hiç olmayan hikayem var
Evet maalesef benim de yarim kalan bi hikayem var. Bi yerlerde zmna sıkışıp kalmış, devamini getirememisim. Belki o anlik bi yanlis karar ya da aceleyle dusunmeden atilan bi adim, onune geciverdi yasanilacak biseylerin.. kader boylemis deyip gecmek istiyorum cogu zmn, ama hayir biliyorum ki kader de bizim elimizde, onu degistirmek de 🙏🏻✨ ama bazen dedigim gibi kendi hayatimizdaki guzelliklerin onune kendimiz set cekiyoruz ya da mutlulugu elimizle tepip mutsuzlugu seciyoruz, hikayelerimizi yarim birakip anilarla kalakaliyoruz 😔
Var. O dönem bunu yaşamam gerekiyordu. Geldi, hayatıma girdi, bana ayna tuttu ve bu sayede kendime yolculuk yapabildim, kendimi tanımayı öğrendim, kendi ayaklarım üstünde durmayı öğrendim. Sonra bir şekilde olmadı ve birbirimizi kendi yolculuklarımıza uğurladık. Ben hala aynı yerdeyim, ondayım, ama bunu sorun etmiyorum.
Ben çaya bile ara verince soğuyor, tadı bozuluyor falan içemiyorum. Yarım kalan hiçbir şeyi sevmem, ya sonuna kadar giderim ya hep ya hiç yani.
Biz yarım bıraktık başkası doldurdu, doğru kararı aldığım için mutluyum.
Hiçbir hikaye yarım kalmaz aslında bitmesi gereken yerde bitiyordur ama biz bitmemesini istediğimizden yarım kalmış gibi algılıyoruzdur
Benim her hikayem yarım valla tamamlansa zaten bir düzene girerdim işim olurdu, evlenirdim dimi 😂 İşten çıkmak bile hikayeyi yarım bırakmak demek
Dusunuyorumda yarim kalmis bir hikayem yok. Sonlandirdigim kitabi tamamen bitirdigim hikayelerim var cok sukur
Yarım kalıp aklımda kalan bir tane hikaye var, sanki yarım kalmasa tamamlanacakmışım gibi bir zannım var ama emin de değilim
Tamamlanan hikayem yok. Allah korusun kötü tamamlansın da istemem tabi. Ama yani bi mutlu bitsin biseyde. Isyan etmiyim etmiyim diyorum da. Neyse.
Var. O zamanlar boğazıma düğüm olup oturan, şimdi ise iyi ki olmamış dediğim yarım kalan hikayem oldu evet.
Var. Bu hikayede yanan ben oldum bir gülüşe kanan ben oldum 😢😢
Yarım kalanlari uc uca eklerız gökkuşağı olur çokda muhim değil
Hepimizin vardır ya yarım bıraktığı ya yarıda bırakıldığı bir hikayesi olmaz olur mu
Yarım kalan bir hikayem var.
Ankara 'da kaldı. 🤞🏽
Olmaz mı tabiki var. Bir gün tamamlanacak. İnşallah.
Var evet , o kişide bunun farkında
Mukadderat dedi geçti..
çabası olmadı ikimiz için
Evet var… ama neden yarım kaldığını en azından bilmek anlamak isterdim…
Yarım kalan hikayem var.. Sonu hazinle biten her gün hala ilk günkü acı gibi boğazında dügümlenerek hatırlanan söylenecek kelimenin kalmadığı yerde tükenerek daha da biten bi hikaye...
Mutlu sonla biten hikayem olmadıki hiç 🤷♂️
Bir hikayem var da yarım mı kalacak tamamlanacak mı bilmiyorum. Aslında başladı mı ondan bile emin değilim. Belki de bir hikayem bile yoktur kendi kendime gelin güvey oluyorumdur.😂
Yarım kalan artık hicbirsey yok kalmadı
Yaşandı bitti
Yarım mı kaldı devamı gelecek mi sanmıyorum ama umut işte olmazsa yaşayamazsın hep bi belki olur kafanın bir köşesinde keşke yarim kalmasaydı diyorum özlediğimde ama bnde özlenseydim devamı gelirdi diyorum sonra
Hayırlısı olsun..
Hikaye tamamlandı bence.
Yoktur ben hepsini tamamladım.
@kafalaarguzeel bu hikaye de yanan ben oldum jfdnlfmemg
küllerimden doğdum
Vardi ama dusununce başlamadıgini baslasaydi yarim kalmayacagini fark ediyorsun
Var,20 yaşlarımda nişanlımı kaybetmem.
Yarım kalan bı hikayem yok ben yaşadığım sürece
Var tabi olmaz olsaydı
yok. hepsi bitmesi gereken yerde bitti.
çok kaldık yarım hayata erken başladık
Başlamayan bir hikaye nasıl yarım kalabilir ki.🥲
Hiç tamamlanmadm desem yalan olmaz
Reacher dizimiz🙄😄
Daha başlamadı bile
Salma şu zehri salmaa 🥲
Vardı kaldi halada var
Onun bitirdiği benim yarim kaldığım var
Yok okadarcıkmış hikayemiz dediklerim var.
evet var maalesef ki..
Tabi iyi ki devami gelmemis
Evet var.
Oldu.
var……
Hayır yok
Evet var
var maalesef
Evet var..
Evet
Biten hikayelerim var yarım kalan yok
Oldu umrumda değil
Evet var ama onun bundan haberi yok (platoniğim)
Var maalesef
Her konuda yarım kaldım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?