Zihnimin çok düşünmesinden, çok aktif olmasından bıktım. mesela akşam 21-24 arası öyle uykum geliyor ki hani uykum gelmiyor da değil. Ama ne hikmetse gece 00’dan sonra öyle bi uyku açılması oluyor ki. Çok büyük bi sorunum olmasa dahi beynim sürekli düşünce halinde. Susturup uyku moduna geçemiyorum. Ben böyle hayatın….
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Türkiyede yaşıyosun aşko bu bütün hepimizde her konuda aynı şey artık insanlar şizıfreni oldu yani bende öyle iğne ucu kadar önemi olmayan şeyleri takıyorum kafama pireyi deve yapmak bu resmen allah bütün üzgün, kafası dolu, bunalımda olan ve strese giren kişileri bu yükten kurtarsın tek temennim umarım hepimiz şu kafadan çıkarız ya bak hala uyuyamadım bende
121 Yorumla
Soran+1 yılAşko Türkiyede yaşamıyorum ama yaşadığım sorun aynı
Çok amin çok
Soran+1 yılHer şey refah seviyesi mi sence
- +1 yıl
Evet kısmen, muhtemelen, açıkçası bir ülkenin vatandaşının insanı konforunu ve özgürlüğünü sağlayabilmek marifettir ki halkında hakkıdır bir insanın yaşadığı toplumda cinayetlerin manavdan elma seçer gibi normalleştiğine şahit olduğunu görmek bile bir travma ya da kendini ifade edemeyen birinin, katil birinden daha hızlı, daha net yargıya çıkması sonuçlanması ve sulh cezaya sevk edilmesi. Kadınların haklarının birr bir gözle görünebilecek şekilde yok edilmesi bir fondöten bak kişisel ihtiyaç değil bu arada 400 tl olması ya ve ben 2 yıl önce 70 tlye alıyordum. Ekmek; ben 3 ekmeği 1,50tl verdiğimi biliyorum şu an 11 tl ödüyorum bu kişisel bir ihtiyaç karnımı doyurmayı bile düşündüğüm evredeyim sencede refah seviyesi her şey demek değil mi? Benim kişisel ihtiyaçlarım ya da sosyal zevklerim hatta bakım ihtiyaçlarım sencede her şey değil mi insanlar zaten bunlardan ibaret değil mi yeme içme ve bakım
- +1 yıl
Daha net anlatayım ben sosyalleşemiyorsam, karnımı doyuramıyorsam, kişisel ihtiyaçlarımı yerine getiremiyorsam özgürlüğüm kalmamıştır, yaşam faaliyetlerim kısıtlanmıştır yani benim refahım kalmamıştır her şey 5 yıl önce çok güzeldi fiyatlar böyle değildi döner yiyorduk 2,50 tl ye parfüm alıyordum 10 tl ye 15 tl ye ya da tshirt alıyordum 20 tl şu an 185tl ya da 300 tl en ucuzu 100 reva mı bu insanlara öğrencilere reva mı yani memleketlerine gidemiyorlar aldıkları kyk 700 tl biletler olmuş 600 öğrenciler 100 tl ye neyini alabilir karnını kaç kere doyurabilir ya da acil bir durum oldu en basiti ağrı kesici alcak yolculukta ilaç mı alsın karnını mı doyursun seçenek bırakmıyorlar tek bir şey yapmak zorundasın ve elinde de tek bir şey var anlatamıyorum ki yaa
Soran+1 yılTamam seninn derdin bu ve hak veriyorum ama benim dertlerim bambaşka refah seviyesinden bağımsız dertli olmak daha çok koyuyor adama
- +1 yıl
Keşke tek sorunum abimin eşi ile konuşma mecburiyetimin olması olsa.. bu senin derdini küçümsediğim anlamına gelmiyor ama bulunduğun ortama şükret bence en azından elini ayağını çektiğinde kendi hayatını kurabileceğin fırsatlar var elinde burada terk edersen elinde avucunda 5 kuruş olmadan sokakta kalırsın ne iş bulabilirsin ne de güvenli bir yaşam ortamı ya da bir camiide yatıp kalkarsın mecburen yani insanların yaşayıp eceli ile ölmesi burada biraz lükse kaçıyor umarım bu durum çözülür ve umarım sende alışık olmadığın bu durumlardan kurtulursun ve rahat bir şekilde uykunu alırsın emin ol deymez evlenip farklı bir eve giderler ve sen istediğin zaman görüşürsün bu sürece kadar da dişini sık sıkabildipin kadar
Soran+1 yılAy okumadım ama tek derdim bu değil hayat hikayemi bilmeden yorum yapman çok saçma
Soran+1 yılŞimdi okudum
Soran+1 yılAlmadığımı nerden biliyon ooof bacım😁
Soran+1 yılElde imkanlar varken değerlendirememek bir yerlere gelememiş olmak ve dahası bunun için özgüven sahibi olmamak
Özdeğer sorunları yaşamak
Psikolojik sorunlar yüzünden sürekli boş kalmak boş durmak
Bir işinin meşguliyetinin olamaması
Bir şeylere cesaretinin olmaması
Bunlar parayla olmuyo maalesef
Soran+1 yılHahaahah güldüm ay sevdim seni şapşirikko😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Hahahha elinde imkan var kızıımmm git dağları devir bee özgüven hemen kazanılan bir şey yeter ki o zinciri kırr sosyalleş insan içine karış kalabalık ortamlara gir çık sürekli yüz yüze sohbet et birden çok insanlarla ve hep öv kendini gönme ya da susma o zinciri sen kırabilirsin sadece ki adım kadar eminim hemen etkisini görürsünnnn
Soran+1 yılAşko işsizlikten en ufak boktan şeylere takmak bana çok koyuyor
E bide ben biraz değişik yapıdayım yurtdışında doğdum büyüdüm ama oraya hiç ait hissetmedim. Hep Türkçe konuştum. Yabancılarla konuşmadım. Benim yaşıtlarım Türkçe düzgün cümle kuramazken ben harika Türkçe konuşuyorum fakat yabancı dili rahat konuşamadığımdan kendime guvenemiyorum. Doğup büyüdüğüm yerin dilini konuşamamak daha utanılası oluyor çunku hani sonradan yerleşmiş olsam yanlış da olsa konusurum. Benim olayım farklı. Bi iş ortamına girsem tutunamıyorum. Her şey iki katı zor benim için
Soran+1 yılO zinciri kırdım ve bi kaç kez başarısız olduğum için şu an her şey daha da zor
- +1 yıl
Bu bence aşırı iyi bir şey özüne sadık kalmışsın dilini unutmamışsın özünü tanıyorsn en azından sende bunu sakla o zaman saklayarak yeniden başla türkiyede doğdum diye bir süre kendini kapat bu duruma kendine bu şekilde yeni bir sayfa aç ay senden mükemmeli mi var elinde imkan var zararın neresinden dönersen dön kardır. Belkide kıramamışsındır kendini kandırmışsındır zafer kazananındır. Millet poposuyla dağları deviriyor ben sana inanıyorum başarırsın hahaha sana kötü enerji veren mood düşüren insanlardan ananda babanda olsa uzak dur ama öyle değil fikir ayrımı olarak uyma kendi bildiğin doğrudan şaşma başarana kadar didikle her şeyin çözümü var dilin mi kötü git kursa olmuyor mu bir daha baştan başla burnun mu kötü git kliniğe beğenmedin mi yaptır bir daha ya da ne bileyim eyelinerin mi yamuk sil düzelt sil düzelt zaten elin alışcak yapa yapa aynı bu mantık devam et
Soran+1 yılEnerjini sevdiğim sen ne enerjili bi insansın ya😁 teşekkür ederim valla çok sağ ol. Çok daha iyi imkanlar senin olsun inşallah💗
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok sevdiğim bir söz var gündüz yaşadıklarım gene uykusuzluk olarak bana geri dönüyor. Benimde aynı şu sıralar
014 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir söz mü varmış
- +1 yıl
Evet şevkat yerimdar dan alıntı 😂
Soran+1 yılBu söz beni anlatmış
- +1 yıl
Bu söz benim lütfen
Soran+1 yılAa mühendiscim yapma ne olur
- +1 yıl
Gel anlaşalım sana başka bir söz bulalım
- +1 yıl
Çok uygun fiyata güzel sözler satan birisini biliyorum
Soran+1 yılBul bakalım haydi hemen şu an
- +1 yıl
Uyku heves gibi kaçınca gelmiyor
- +1 yıl
Bütün bir geceyi uykusuz geçirmene sebep olan şeyleri bir nefeste anlatamazsın. Önce içine atarsın, sonra da susarsın.
- +1 yıl
Yazsam daha çok yazardım da askerim koğuş kalk sesleri yükseldi ve mesai başladı hadi uyumadan günaydın sana
Soran+1 yılAaa çok guzel yazdın laaaağğğğ asker mi
Soran+1 yılNe komik askerler kalkıuo ben daha uyumamışım😂 bana askerlik lazım
- +1 yıl
Evet askerim ben
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
+1 yılNeden bu kadar dusuncelisin peki sorunun sıkıntın nedir
03 Yorumla
Soran+1 yılHep böyleyim doğduğumdan beri
- +1 yıl
Uzunca anlatmak istermisin
Soran+1 yılYorgunum
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe düşünüyorsun bu kadar
013 Yorumla
Soran+1 yılSiz düşünmüyonuz mu ya
Cevap sahibi+1 yılDüşünüyorum ama sonra yatıp uyuyorum
Soran+1 yılAy ben düşünmeye 12de başlayınca 5e kadar uyuyamıyorum
Cevap sahibi+1 yılMevzu derin yani
Soran+1 yılBeynim karışık
Cevap sahibi+1 yılHangi konuda
Cevap sahibi+1 yılBi özet geç
Soran+1 yılAbimin evleneceği karıyla aramda sinir bozucu bi mevzu geçti ona ayar oldum
Üzernden bikaç gün geçmişti takmıyordum aksam konusu geçince yine kafama takıldı
İşin kırılma noktası ise abim küs olmamızı istemiyo ve birlikte yolculuk yapma durumumuz var. Ben de çok kırgınım barışmaya mecbur kalmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılNe yaptı sana
Soran+1 yılGarip tepkilerle çıkıştı bana patladı neye uğradığımı şaşırdım sonra terbiyesiz diyip engelledi
Cevap sahibi+1 yılNe alaka ya abine söyle bi gözden geçirsin kararlarını
Soran+1 yılAlan almış giden gitmiş
Cevap sahibi+1 yılSenlik bi durum yok o zaman yolculuk bi şekilde geçer gider olan abine olur
+1 yılNe düşünüyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılHr şeyi
- +1 yıl
Gel birlikte düşünelim uyuyamıyorum bende
Soran+1 yılBıktım kendimden bkktım bıktım değişmeyen benliğimden bu düşünceli beynimden
Uyku düzenini bozmuşsun gün içinde uyuma
01 Yorumla
Soran+1 yılGün içinde uyumuyom
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAl işte... Ben bu
077 Yorumla
Soran+1 yılAy yeteeeer yeter aaaa bağırcam artık
- +1 yıl
Bana ne yükseliyorsun be? 😅😅 Deliye bak 😂😂😂
Soran+1 yılSen de deli değil misin en iyi sen anlarsın sndmdmsm
- +1 yıl
Şşt. Orasını karıştırma
- +1 yıl
O değil de çok iyi anlıyorum seni. Spesifik bir konu yok ama düşünürken uyuyamıyorsun. Bu da yıpratıp yoruyor.
Soran+1 yılHeehhh valla yeminle biri sorsa ne derdin var da uyumuyon abi öyle bişi değil yaaa ooofffff
- +1 yıl
Cevabı yok 😂😂 Ama uyutmayan fikirler çok.
Soran+1 yılTıpta bunun adı ne overthinking mi allah belasını versn
- +1 yıl
Fazla düşünme Türkçesi... Over-thinker olarak. Yıllarımı vermiş biri olarak çok ceremesini çektim bunun. Allah belamı verdi resmen.
- +1 yıl
O değil de seninle tanışıyor muyuz? Öyle bir edada konuşuyorsun da
Soran+1 yılHerkes uyuyo şu an çok sinir oldum napıcam
- +1 yıl
Gerçi buradan bir over-thinker tanıdığımı hatırlamıyorum.
- +1 yıl
Otur takıl işte burada. Yapacak bir şey yok. Durumu kabulleneceksin.
Soran+1 yılHayatım duruyor. Kaç kere sabahlayıp akşama kadar uyumadım. Gündüz sarhoş gibi geziyorum. Monoton oldu artık. Uyusam bi dert uyumasam bin dert arkadaş
- +1 yıl
Çözüm basit aslında kendini deli gibi yor, sonra git akşam geç vakitte uyan. Sonra rutine çevirmeye çalış bunu
- +1 yıl
Bu arada kaç kere benzer soru sordun? Anasayfada görüp duruyorum.
Soran+1 yılRutine çevrilmiyor ki benim rutinim hep bozuluyo
Soran+1 yılBenzer soru derken hangisi
- +1 yıl
Bilmem burada şikayet ettiğin gibi şikayet eden bir kaç soru daha gördüm 1 gizli 1 de açık profilden
- +1 yıl
Bende de öyle. Bakma akıl verdiğime. Bir ara harikaydı düzenim ya. Sabah 4'te ya da bu saatlerde uyanıyordum. Gece 11 gibi uyuyordum. Harikaydı ya
Soran+1 yılAçık profil ben değilim. Gizli sorum daha var bu hayata söven bi soru djdkssksk
Soran+1 yılOha hayalimdeki düzen. Çok mutlu oluyorum erken uyuyup çok erken uyanabildiğimde. Sevgi pıtırcığı pozitif bi insana dönüyorum
- +1 yıl
Allah aşkına derdin neyse anlat konuşalım. Öyle de böyle de uyanığız
- +1 yıl
Benim de hayalimdeki düzendi işte. Harikaydı ya gün bitmiyordu. Öğlene kadar işlerimi bitiriyordum. Dışarı çıkıp geziyordum falan.
Soran+1 yılŞu an resmen yaşamıyoruz desene
- +1 yıl
Sorma ya... Neyse anlat bakalım derdini... Neye sitem ettin yine?
Soran+1 yılKarışık ve anlatması yorucu sen anlat😁
- +1 yıl
Malı Arap Faik'ten alıyorduk. Adana'ya kadar arabayı o kullanıyordu. Adana'dan sonra ben getiriyordum.
- +1 yıl
😂😂😂😂
Soran+1 yılEe sonra ne oldu
- +1 yıl
Gora'dan alıntı yaptım. Onda bile devamını sordun. Sen cidden çok sıkılmışsın yaa...
Soran+1 yılDurumumun vehametini yüzüme vurmayaydın iyidi
- +1 yıl
Ay kıyamam sana ben yaa. Gel gel konuşalım da sıkıntın geçsin diyeceğim de daha bugün birinden çok kırıcı tepki yedim ya... İnsan çok konuşuyor diye laf yer mi ya? Zaten biliyordun başta niye sonradan tribe giriyorsun? Hayır giriyorsun görüşmeyi bırakmak istemek nedir ya?
Soran+1 yılDeğerini haketmemiş insanı düşünme bence. Senin frekansında değilmiş
- +1 yıl
Belki de. Ama ne bileyim karşıdaki insanın konuşmaması, çok konuşmasından daha kötü bence konuşan insan demek ki ilgili, bir şey anlatmak istiyor. Öbürü dinliyor mu emin bile olamıyorsun.
Soran+1 yılEvet aynen öyle ama demek ki karşındaki insanın bu ilgiye ihtiyacı yokmuş
- +1 yıl
Sinirlendirdi beni. Sabahtan beri ona takıldım.
- +1 yıl
Sen neye takıldın? Özet anlat bari
Soran+1 yılKim ki o sanaldan biri mi
- +1 yıl
He ya buradan biri. Bir kaç gün sohbet ettik. İyi hoş davranıyordu. Sonra birden böyle dedi. Dengesizce
Soran+1 yılEe sanaldan çok normal her türlüsü çıkabilir. Takılma diyeceğim de takılırsın kendimden bilirim.😂 bu gece taktın ama bu son olsun hadi ordan et.
Ben de öyle bi konu için 1 gece uykusuz kalırım sonra daha az takarım falan ama şu sıralar zaten biraz bunalımlı ve kafası karışık bir dönemdeyim
Abimin evlenmek üzere olduğu kız durduk yere bana patladı garip bi tepki verdi hiç konuşturmadan beni sinirlendirdi yazma bana ne düşünürsen düşün umrumda değilsin tarzı bi tavır sergiledi ve bunların hepsi 5 dakikalık bi wp konusmasında gerçekleşti. Yani kız oyle bi stresteki benim söyleyeceklerime tahammülü yok. Kendimi çok önemsiz değersiz hissettim. Beni anında silebilecek umursamaz bi imaj çizdi
Bu olayda abim bana hak verdi ama onun da haklı yanlarını söyled ve senle alakasız acayip bir düğün stresi var dedi işte onun kurduğu cümleleri yumuşattı falan fakat ben onunla hemen barışmak istemiyorum
Ama yüz yüze gelmek zorunda kalıcaz ağrıma gidiyo bazı şeyler
Normal şartlarda uzun süre suratına bakmam ama şu an yüz yüze gelmek zorunda kalıcaz ve abim barışmamız için baskı yapıyo birlikte yolculuğa çıkmqmız gerekecek
Ben gitmesem olmaz ama gidersem 3 ümüz gitmiş olucaz zorla barışmış gibi olmak istemiyorum tepkimi koymak istiyorum
Fakat o yolculuğa çıkılınca ister istemez barışma durumu olursq ben tepkimi koyamamış olucam
Yorgunluktan saçmq sapan karışık anlattım umarım anlqmışsındır frkdkdkeke
Soran+1 yılBu konunun üzerinden bi kaç gün geçmişti ve takmıyordum o kadar ama gece yine konusu açıldı ve yine kızın dedği şeyler aklıma gelince yine uyuyamadım
Soran+1 yılKız normalde alçakgönüllü iyi niyetli bi kız başta çok sevmiştim herkes de seviyo iyi sanıyorlar
Ama kızın hoşuna gitmeyen durumlardw içinden canavar çıkıyormuş
Garip tepkiler verdi bi değişik
Soran+1 yılAy yazdırdın sonra da gittin
- +1 yıl
Uyuyakaldım. Daha doğrusu yorgunluktan bayıldım. Kız belli ki size yapmacık davranıyor. Özünde hiç de göründüğü gibi değil. Sen tavrını korursun. Hiç kasma kendini. İnsan iradeli olunca tavrını koyuyabiliyor.
Soran+1 yılAynen ya dıştan gülmek zorunda olsam bile içten tavrımı korururum ben bir daha eskisi gibi olmam bu da hissedilir
- +1 yıl
Ben olsam onun dediklerine cevap vermem. Duymamazlıktan gelirim. O yokmuş gibi davranırım. Soran olursa da anlatırım böyle böyle oldu diye. Bugün böyle yapan yarın neler yapmaz diye. Abin de durumun farkındaysa sen onu yavaştan fişle. Bugün sana yapan yarın abine de yapar. Zindan eder hayatı adama.
Soran+1 yılAnam sen de beni iyice gaza getirme😂 abim durumu biliyor ama düğün stresine yoruyor. Bazı şeylerde benim de payım oldığunu düşünüyor. Aşık adamın gözü görür mü kanki be
- +1 yıl
O kadar da öküz olmasın abin de be. Sen tavrını koru, bırak her stresinde heyecanında böyle davranmasına göz mü yumacak? Herkes haddini bilmeli.
Soran+1 yılDüğün stresi çok farklı boyutmuş anlayamazmışım😁😂
- +1 yıl
Haspam... Ben olsam inadına bozmam tavrımı. Sen de öyle yap
Soran+1 yılHerkes üstüme geliyo yok abini üzme yok olan abine oluyo a—m—-k bi durun be olayı sindirmeme bile izin yok
- +1 yıl
Ben tam tersini söyledim. Ama niye bu sert çıkışın?
Soran+1 yılSana sert çıkmadım ki sitemim çevremdekilere😂
- +1 yıl
Buraya yazıyorsun. Tek muhatabın benim burada 😂😂
Soran+1 yılÇok kötüyüm karnım ağrıyo🤮
- +1 yıl
Stresten mi? Regl mi? Üşüttün mü?
Soran+1 yılRegl değil stresten olabilir ama normalde süt bana hiç dokunmaz fakat son günlerde sütlü dondurma veya sütlü soğuk kahve içtiğimde bana dokunmaya başladı galiba bugün emin oldum çok berbat😩
- +1 yıl
Alerji ya da intolerans gösteriyorsun demek ki. Doktora görün derim
Soran+1 yılÇok midem bulandı şu an daha iyi gibiyim sağ ol
- +1 yıl
Sütle alakalı bir sorun olma olasılığı?
Soran+1 yılOlabilir bilmiyorum. Çok afedersin dün akşam yediğim iskenderi çıkardım🤷♀️
- +1 yıl
Severim iskenderi de ama üzülsem mi bilemedim. Yaramıyorsa yeme 😂
Soran+1 yılBence öncesinde içtiğim soğuk kahve dokunmuştu üstüne iskender olayı kopardı
- +1 yıl
Bir atasözü geldi aklıma senin bu yaptığını görünce
Soran+1 yılboş ver söylemeğğğ senin hayatın nasıl gidiyo chdjkd
- +1 yıl
Anladın demek ki. Ne güzel. Benim gitmiyor ya. Yarın sabah sınavım var. Ama gram çalışmadım. Hiç de gergin değilim.
Soran+1 yılNe sınavı
- +1 yıl
YÖKDİL
Soran+1 yılGerilmeye lüzum yok
- +1 yıl
Gergin değilim ki sınavın adı büyük harflerle yazılıyor 😅😂
Soran+1 yılGergin değilim dedn diye ben de gerek yok zaten dedm
- +1 yıl
Kafam o kadar uçmuş ki nasıl anladım görüyor musun? 😂😂
Soran+1 yılZiyanı yok ben alışkınım uçuk kafalara sndmd
- +1 yıl
Sen ne yapıyorsun? Nasıl oldun? O değil de gözünü seveyim mesaja geçelim buradan çok sıkıntı her seferinde konu nereye geldi ne dedik ya diye düşünmek için iniyorum😅😂
Soran+1 yılİn bana ne ben emek veriyorsam sen de ver😂😂😂
- +1 yıl
Tamam işte gerek olmasın ikimiz de rahat edelim. At mesaj
+1 yılnedir
00 YorumlaYetmezzz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!