Hiç başınıza paranormal bir olay geldi mi, ya da buna şahit olan insanlarla muhabbetiniz oldu mu?

Hiç başınıza paranormal bir olay geldi mi, ya da buna şahit olan insanlarla muhabbetiniz oldu mu?
gecen sene yaz aylarindaydik akrabalarimda baya kalabaliklardir her yaz biri evlenir dugun kina her sey yapilir her sene her sene düğün bende bikmistim annemle anneannem zorla goturuyordu dedim artik gitmeyeyim sesten zaten rahatsiz oluyorum ikna etmistim onlari gitmemistim evde tektim hayatimda ilk defa gece evde tek kalıyordum bu sefer babamda dugune gitmisti yani ev bombos yarin sabaha geleceklerdi eve bende o gece iste bakkaldan cips jelibon icecek ne varsa aldim sonra grup arkadaslarimla sabaha kadar goruntulu konuşma kararı aldik normal sekilde konusuyorduk egleniyorduk bir suru sinif dedikodusu falan yaparken kapi çaldı saatte 12 annemler geri dondu sanıp altima etmiştim kapi deliginden baktım kapkaranlik apartman hickimse yok iste o zaman yemistim naneyi acaba cok ses yaptımda komsunun biri gelip uyarmak icin mi basti zile diye dusundum telefonunda seso kesilmişti kendi kendine aramadan çıkmıştı onada ayri sasirdim bi baktim bu sefer modem kapanmis o zaman basladim korkmaya gittim modemi actim annemi aradim olanlari söyledim bir sey olmaz demeler yalandan ilgilenir gibi yapmalar falan kapattim telefonu kizlari geti aradim onlara anlattım tekrar kapi çaldı gerçekten korkuyordum gittim bu sefer delikten bakmaya g0tum yemeyince direkt kapiyi kilitledim odama gectim isigi yaktım eger kapifa biri varsa salonun isigi acik gorecekti ve eve girme ihtimali olabilirdi ne kadar kilitli olsada korkuyordum yazarken hâlâ icim urperiyor o yüzden odama geçmiştim kizlari tekrar aradim ama bu sefer normal aramaydi sesliydi yani uyuyacagimi söyledim çünkü aşırı korkuyordum bir an once sabah olsun istiyordum kizlar telefonda alo alo diyordu sesim gitmemiş meğer iste o an cildiricaktim telefonu kapattim girdim yataga uyudum sabah annemler eve gelmisti ben uyandigimda het seyi anlattım hâlâ atlatamiyorum o gun bugundur evde ne gece ne gunduz tek kalamiyorum
Bı gün dışarı çıkmıştım durak vardı evin yanında çıktım durağa kadar geldim orada da kel kafalı 35 yaşlarında bı adam vardı ben bunu gördüm ama umursamadım neyse sonra kartımı unutmuşum eve geri döndüm o duraktan sonra geldim dış kapıyı iterken camdan o kel kafalı adamın yansımasını gördüm orada durakta bekleyen adam bı anda arkamdan çıktı ben o yansımayı gördüm arkama baktım ve aşırı bir hızla katıma çıktım eve bı anda girdim kapıyı dinledkm o adam da çıktı yukarıya ben ne olduğunu neye ugradigimi anlamamistim kalbim yerinden çıkacaktı aşırı derecede korkmuştum bı de tek kalıyordum uzun oldu ama çok korkunç bı olaydı bu unutamıyorum hiç
Çok yakın arkadaşıma büyü yapıldığı söyleniyordu, çok ciddi rahatsızlıklar yaşıyordu onu ziyarete gittiğimde yanıma dağ gibi kadının avuç içi kalışını izledim, ne olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok, çarpıldı belki içine cin girdi bilmiyorum ama filmlerde izlediğim o korkunç sahnelerin gerçeğini yaşamıştım..
Başıma da küçük küçük benzeri olaylar gelmişti çok şükür geçti..
Bedene girdikleri zaman o beden bir süre çok güçlü oluyor. Biz 3 erkek 1 kadın.. Başka bir kadını tutmakta güçlük çekmiştik.
Bizimkisi de tam olarak böyleydi.. zapt etmek mümkün değildi. Allah kimseye yaşatmasın.. açıkçası inanmazdım yaşadım gördüm, çok fena..
Rabbim bir daha yaşatmasın. 🙏
Birde ben aynı evin içinde kalmıştım. O dha fenaydı.
Annemi kaybettikten 1 ay sonra evime döndüm sabah ezanına dogruydu uyuyordum bir an içerde çok garip ısık mozaik bir şekilde sanki odanın içinde yogun bir enerji var gibi beni uykudan uyandırdı. Aglayarak kalktım namaz kıldım ama emindim içerde farklı bişiler oldu cok garipti
Allah rahmet eylesin. 🙏
Ona benzer bir şeyi bende yaşamıştım.
Tesekkür ederim 🙏
Cevap
9Cevap
Öyle bir olay yaşamadım
ben küçükken olmuştu hala unutamam. köyden bi kızla çiçek topluyorduk mezarlığın yakınlarında. sonra köyün çıkışına doğru olan yoldan bembeyaz giyimli genç bi kadın geldi dışardan dua okuyup yine geldiği yola doğru yürüdü. bi süre sonra da gözden kaybolmuştu. yol hemen gözden kaybolamayacak kadar uzun. yanımdaki arkadaşım da kadını görmediğini söylemişti
En garibi zihin okumaktı. Bir dönem şaka maka okuyordum. Okuma da değil hipnotize gibi oluyordum bir anlık dünya ile bağlantım gidiyordu karşımdaki kişinin bana söyleyeceği veya söylemesi gereken şeyler varsa ondan önce bir bir söylüyordum. ( Tahmin değil her şeyine kadar aynı) Veya birkaç saniye sonra olacak şeyler ağzımdan dökülüyordu. Uzun zamandır olmuyordu ama bu hafta yine oldu sebebini bilmiyorum.
Hayir gelmedi. Ama rüyalarım çıkıyor hatta bazı rüyalarımın birebir birkaç gün sonra aynısını yaşıyorum. Buna her defasında şaşırıyorum. 💜💜💜🌻🌻🌻
Bu arada görsele bayıldım. Supernatural , en sevdiğim dizi 💜💜💜
6. Hissiniz kuvvetli olabilir..
Askerde gece 3-5 nöbetine çıkarken gördüğüm tilkinin ters bacakları
Uyku sersemliği olabilir mi?
paranormal bi şey hiç başıma gelmedi, etrafımdan da duymadım
6 yaşında iken ağacın dibinde iskelet görmüş gece vakti çığlık atıp sokağa çıkmıştım. O neydi öyle hala derim.
Yılbaşı ağacının süslerini izlerken bir anda sallanmaya başlamıştı. Bir anda iki üç tanesi sallandı sonra durdu
Hayir sadece bi dönem kullandığım antidepresanin etkisi ile geceleri karabasan oluyordu degistirdim
En azı en çoğu anlatmam da çok yaşadım
Askerde yatağa bilerek ekmek kırıntısı dökmüştük. Şansımıza dişi cin çıkıp gelmişti. Ranzaya bağladık sıra gecesi yaptık
ciddi anlamda kimsenin hayal edemeyecegi ticaret alemindeyim yaklasik yirmi yil once beni öldürmeye calisan bir grup insanin sira ile paranormal sekilde takdiri ilahi ile ölmeleri...
Uykuda uçuyorum bazen bi bakıyorum aa rüyaymış
Astral seyahat olabilir mi?
Geçtiyse de hatırlamıyorum hemşo
Anlatmayalım şimdi gece gece
Geldi ama anlatırsam uykum kaçar
..
Yaşamadım paranormal bir olay
Bu aralar çok dejavu oluyorum sanki
Evet oldu. Ama kimse inanmadı.
O yüzden anlatmam.
Ruyalarim cikiyor bazen
Sanane kadarsasss ahahaba hmm tm senin hee tm