Çoğu durumda iyimser düşünebiliyor musunuz yoksa olumsuz düşünceler yakanızı bir türlü bırakmıyor mu?

Çoğu durumda iyimser düşünebiliyor musunuz yoksa olumsuz düşünceler yakanızı bir türlü bırakmıyor mu?

ben ortalığa iyilik timsali gibi pozitiflik yayanların nasıl bir kafa yaşadıklarını anlamıyorum. ülkece şu an geldiğimiz noktada kimsenin artık olumlama yetisi olmamalı diye düşünüyorum, elbet ufak tefek kendi içerimizde iyi düşüncelere girebiliriz ama buna tamamen kendini adamış her şeyi pozitif düşüncelere döndürmeye çalışan bir kitle var, sağlıklı bir kitle değil bu bana kalırsa. bunu yapmak da bir başarı gibi gelmiyor, sadece kendini kandırıp gerçeklere sırt dönmüş oluyorsun. sırt döndüğünde de o gerçeklerle yüzleşen insanlara ihanet ediyorsun. en azından benim gözümde öyle bir yerdeler.
Cevap
18Cevap
Her daim iyimser düşünmeyi başarıyorum son zamanlarda. Önceden böyle değildim.
Evet çoğu zaman
Her zaman içimde bir Polyanna yok ama çoğu zaman olaylara olumlu tarafından bakmaya çalışıyorum.
Eldeki veriler iyi şeyler çağrıştırmıyor maalesef..
benim polyannacilik seviyesi 0 ah keske olabilsem ama yok olamiyorum gerceklerin acisi bu kadar goz onundeyken iyi tarafina odaklanamiyorum
Bazen bardağın boş tarafı fazlaca çekici geliyor sanırım
Modum düşşekn hayır yüksekken evet ne demişler bir umuttur yaşamak
Bazen iyimser olabiliyorum çünkü gerçekler yüzüme doğru çarpınca aklım basima geliyor.
her şeyi bardağın dolu tarafından bakarım mesala adam hayatını kaybetti bu kötü bir ey ama ben ona cennete gitti diyip iyimser oluyorum
İyimser düşünürüm çoğunlukla.
Karşıdakinin samimiyetini sorgulamadığımda iyimser düşünebiliyorum.
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
İyimser düşündüğüm olaylar kötümser gelişir, kötümser düşündüğüm olaylar daha kötümser gelişir bu nedenle nötrüm
Her zaman
İyimser düşünmekten yakında ölecem 😅
Neredeyse her zaman iyimser düşünürüm
Zor iş çünkü yanılmıyorum.
İyimser düşünmek bi yerden sonra kendinize zarar veriyor insanlar pek sevecen değil
Başarıyorum kısa süreliğine.
Ben bıraksam iyimserlik beni bırakmıyor.
Herkes yalan söyler
Elimden geldiği kadar
başaramıyorum
Her zaman değil…
Hayır yapamıyorum
Genelde
Hayır basaramıyorum
Evet, çoğu zaman.
Karışık
Herşeyin olumsuzunu düşünmek 😔
Oda zor oluyor bazen
Genelde olumsuz