Kendi hatasını anlayacak kapasitede değilse uğraşmam dil dökmeye değmez dökmem ve dökmedimde tek kelime etmem, sessizliğimle cezalandırırım bir daha ne sesimi duyabilir ne de yüzümü görebilir. üniversitede okurken bir kız vardı sınıfta tek değer veren kişi bendim normalde benim gibi vücut ölçülerine sahip biri bu tarz bir kıza değer vermez peşimde bir sürü boyalı bebek varken ben bu boy fukarasına değer verdim kendiside banada ilgi duyuyordu ama o g. r. zekalı arkadaş grubu ile takıldığı için soğuyordum kendisinden hiç yanlarından ayırmıyordu nereye davet etsem mutlaka yanında birini getiriyordu neden getiriyorsun diye sormadım hiç bir zaman anlayacak kapasite olmadığını farkettiğim için sadece şunu sordum sıracalı ne demek biliyormusun yoo bilmiyorum neymiş dedi araştır öğren dedim. Sıracalı iç anadoluda (gıcık uyuz sevimsiz geçimsiz mikrop anlamında kullanılıyor) Anlamını söylesem inanmayacaktı çünkü, buna sürekli sıracalı diyorlar bu s. lakta gülüyor kahkaha atıyordu. Bazende kızkardeşinde gelsin diyordu ne alaka dedim cevap vermedi ben çağırmadım ama bu canım kızlardeşimi kampüste görmüş abinle gezecez sende gel diye ikna ediyordu. Suratına bakıyordum neden böyle yapıyorsun diye anlamıyordu m. a. l aradan bir süre geçti ben bunu son kez bir yere davet ettim. Sinemaya davet ettim bu gene kızkardeşinde gelsin dedi olur dedim birlikte geldik kardeşimle, baktım bu sefer kendi bozuk çalıyor önceden ksrdeşimle geldiğim için kendiside o uyuz dişlek sırsıl arkadaşınıda getirmişti normalde kardeşimi sağıma bunuda soluma alırdım otururken ya da bunu yanıma kardeşimi ise karşıma alırdım. son görüşmemizde kardeşimi bunun yanına oturttum bende kardeşimin yanına film boyunca hiç ilgilenmedim kendisiyle king kongu izlemeye gitmiştik film çıkışında bana lafı vurdu sende iki elini yumruk yapıp göğsüne vursana aynı king kong gibisin dedi bardağı taşıran son damla oldu. Ne aradım ne de çağrılarına karşılık verdim.
Uzun zamandır kendimi anlatmak için hiç kimseye çaba göstermedim. Birkaç gün önce 2-3 defa kendimi ifade edip karşılığında engel yiyince eski haline geri dön diyip herkesi ne anlıyorsa anlasın moduna bıraktım
bir kere anlatırım, anlamıyor mu yol veriririm. kimse için çabalayacak değilim. isteyen zaten ben anlatmadan da kırıldığımı anlayabilir, demek ki o kadar önemli değilmişim onun için.
Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
Kırıldığımı anlatmam ben.. Anlaması lazım.. Anlamıyorsa zaten orada sorun var demektir. Çünkü ben öylesine insanlara, öylesine konularda kırılmam. Ben birine kırılıyorsam o kişi benim için değerlidir ve benim için değerli olan birinin beni yakından tanıması gerekir. Neye kırılıp güceneceğimi bilmelidir. Bilmiyorsa ya da anlamıyorsa bu beni tanımadığı anlamına gelir.. Keyifli günler..
Ben zamanında hiç bıkmadan usanmadan anlattım anlamadı açıklayarak anlattım anladı ama devam etti bazende o yüzden arkadaşlar neden kırıldığınızı bilmeleri bişey değiştirmedipi gibi gün geliyor birde o sizin zayıflıgınız oluyor iyisi mi sessizce uzaklaşın yavaş yavaş...
Önce anlamasını beklerim, baktım anlamıyor anlatırım açıklarım baktım ısrarla anlamamakta diretiyor ve aynı durum tekrar ediyor o zaman yorulurum. Bu konuda biraz daha temkinliyim çünkü gerçekten aşırı yıpratıcı bir şey sürekli açıklama ihtiyacı duymak
En fazla iki-üç kere anlatırım anlamıyorsa o insanı hayatımdan çıkarırım. Anlatıp da anlamamış olması imkansız eğer hala aynı nedenle kırmaya devam ediyorsa o insan aslında bana değer vermiyor demektir.
kırıldığım insana kendimi anlatmaya dahi çalışmam anlamış olsa idi kırmazdı zaten , ama kolay kolay da kırılabilen bir insan değilim onun da etkisi olabilir bu
Söverim ya da belli etmemeyi denerim. Belkide tamamen gözünün içine sokarım ona bir bbok parçasıymış gibi davranırım, belkide sadece köşe bucak ondan kaçarım. Konuşmam trip atarım... Değişken ya.