Bir insan neden sigara icer?

Insanin para vererek kendi vücuduna bilincli sekilde zarar vermesi inanilmaz seviyede anlamsiz geliyor bana. Ustelik inanilirsa birakilabilecek bir keyif aracı olmasina ragmen. Ayrıca sigara icenler cevresinde ki insanlara verdigi rahatsizligi ne yazik ki hic onemsemiyor. Kendine saygısı olmayan birinin cevresini düşünmesi beklenemez tabi. Ben suanda bir yolculuk halindeyim. Sol arka koltugumda ki arkadas mola yerinde sigara icerek tekrar geldi koltuguna oturdu. Disarida sigara icti evet ama uzerine sinen koku inanilmaz sekilde midemi bulandiriyor beni rahatsiz ediyor. Duyarsiz kalip onemsememek mümkün degil. Bu insanlarin eşlerini dusunemiyorum. Bir küllük ile yanyana olup ayni yataga girmek tahammül edilemez seviyededir eminim!

Güncellemeler
+1 yıl
Bilgin yok gibi yorum yapanlar, icmeye baslayinca birakamazsin diyerek bos konusma diyenler kisaca saygisiz olanlarin yorumlarini kaldirip bu kisileri engelliyorum haberiniz olsun! Kendisine saygisi olmayanin karsisindaki insanlara saygi gostermesini tabii ki beklemiyorum ancak saygili olmasi konusunda bir insani uyarmaktan ben rahatsiz oluyorum. Sonuc olarak karsimda bir insan var, kedi kopege saygılı ol demiyorum! Bir insani saygili olmasi icin uyarmak huzunle gülünesi bir durum, hüzünle!
Bir insan neden sigara icer?