Dargınlığın uzun mu sürer? Yoksa kimseye dargın kalamaz mısın?

Dargınlığın uzun mu sürer? Yoksa kimseye dargın kalamaz mısın?
Küslüğü hiç sevmem. Haklıysam ve karşı taraf küs ise de gururluyum asla gidip gel barışalım demem. Kendi küsmüş kendi af dilesin. Ve yaptığı da öyle affedilemez bir hata ki ben küsme ihtiyacı duymuyorum, bunu yüzüne vurduğum için o küsme hakkını kendinde buluyor. Tuhaf yani.
Maalesef
İncinmek kolaydır, kolay olmayan ve gidişatı belirleyen kesinlikle incinene olan tavırdır.
Eğer ki incindiğimizde karşı taraf telafi için, gönül alma için didiniyor da samimiyetini sunuyorsa elbette buna karşılık veririm ben.
Ama umursanmamak, değersiz hissetmek yahut tamamen kendi penceresinden bakması karşı tarafın, her şeyi bitirebilir. Ebedi küslük yani, o da unutmak oluyor.
Maalesef...
O da onların problemi.
Eig için teşekkür ederim ^^
Küs kalmayanım...
Hayat küs kalmak için çok kısa değil mi?
Herkesin hatası olur, kusuru olur, ayıbı olur..
Kusursuz dost arayan, dostsuz kalır...
Küs kalmayı pek sevmem, nedense bana çocukça geliyor :) Oturup konuşmak daha mantıklı.
Ama küsmeden direkt muhabbeti kestiğim insanlar da var.
Ufak tefek şeylere aldırış etmem ama çok ağır şeylerse yananlar küsmeden iletişimimi kesiyorum.
Cevap
8Cevap
Kimseyle küs kalamam ben. Küslük tutup kendime yük edemem. Biraz tripleşirim sevdiklerimle sonra kaldığımız yerden devam.
En güzeli 😋
Küslük yaşayacak kadar kimseyle sorun yaşamam. Eğer sorun yaşıyorsam ya hayatımdan silerim ya da hayatımda küs olmaksızın yer alır.
Küs kalmıyorum bunun yerine hayatımdan çıkartıyorum
küs kalamam affederim hatta çoğu şeyi de unutup kin tutmam ama çok kırıldıysam ve telafi edilmiyosa ilişkimi keserim daha çok kırılmamak adına
Kimseyle küs kalamayanlardanım. En çok canımı yakan insana bile hep şans vermişimdir kötü anılar kalmasını istemem. Hatta boşluğuma denk gelmesin diye en son mesajları bile silmemiştim yapılanları hatırlatsın da kanmayayım bir daha diye
Küs, dargın olduğum sadece 2kisi var.. Biri abim (4yıl), diğeri eskilerden biri (2yıl)
Onun dışında küs kalan biri değilimdir..
Neden küstüğüme bağlı.
Özür dilerse barışırım, uzatmam. Bir defalığa mahsus bir şans veririm ama aynı şeyi yine yaparsa bu defa ölsem barışmam.
Çok kindar bir insanım boş yere küsmem küsersem de benden af dilenmediği sürece konuşmam, var olmamış gibi davranırım.
Yani küs kalmam açık net olurum bir insan Hasım olursa açıkça olsun kaçıpta küs olmasın
Eğer hakettiyse sonsuza dek, o yokmuş gibi davranabilirim. Çokta hoşuma gider
Kim olursa olsun hakszsa siliyorum en yakın akrababalarıma bile küsüm dayı emmi vs
kişiden kişiye değişir, küs kalmayı sevmem, ama hak edene kalabilirim
Senelerce küs olduğum kişiler var. Bir ömür küs kalacaklarım da... Sadece onunla küs gibi dargın, kırgın kalmak zoruma gidiyor.
Kimseyle küs kalamayanım
Kişiden kişiye göre değişir
Uzun süre küs kalabilirim
kişiden kişiye değişir
Uzun süre küs kalabilen
Uzun süre küs kalabilen
Uzun süre küs kalabilenim
küsmeyenim.
Küs kalamayan 😒
Kalabilirim
Küs kalmayı sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?