Kişilik & Karakter Hangi gezegen senin karakterini yansıtıyor, söyleyelim mi? ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Edirne'den kars'a jüpiter'den mars'a @seymabasu1'yla söylüyoruz🌸👸🌏 Hangi gezegen senin karakterini yansıtıyor, söyleyelim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Söyleyebilirsin 0 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. ne gezegenı ulke sınırlarından cıksak ferahlıyacagız 0 0 Yorumla
Ksilém Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İlginç ve keyifli bir soru sormuşsunuz.. Hop diye geldim.. 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Gezegenlerin ne karakteri var ki 1 4 Yorumla seymabasu1 +1 yıl Ay araştırın Yorumla Saddov +1 yıl Ay araştıralım Yorumla seymabasu1 +1 yıl Gezegen 🌜 Jdjdj Yorumla Saddov +1 yıl Cevabım cüpüter Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hadi söyleyin tatlişler🥳 2 1 Yorumla seymabasu1 +1 yıl Venüs 🌝💖 Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Uuu bak bu güzel soru hangi gezegen merak ettim? 1 25 Yorumla seymabasu1 +1 yıl Merkür Yorumla SakarIQ +1 yıl @seymabasu1 güneşe yakın oldum desene 😅 Yorumla seymabasu1 +1 yıl Güneşini bul ozaman Hshsh Yorumla SakarIQ +1 yıl @seymabasu1 sjsjs yok sıcak sevmiyorum ben uzayda gezcem Yorumla seymabasu1 +1 yıl Tamam Samanyolu seni bekliyor hshs Yorumla SakarIQ +1 yıl @seymabasu1 yok ya samanyolu sevmiyorum Netflix olmaz mı sjsjsj Yorumla seymabasu1 +1 yıl Tamam abicim oraya git ozaman hshshsh Yorumla SakarIQ +1 yıl @seymabasu1 ben senden gencim abicim benim güneşim yok başkasının yörüngesindeki güneşe de gitmem Yorumla seymabasu1 +1 yıl Hshsh herkesin yaşı doğru olmuyo genel abicim dedim 😂 Yorumla seymabasu1 +1 yıl Ben 97liyim benden mi gençsin Yorumla SakarIQ +1 yıl @seymabasu1 bende 97liyim 😂😂😂 Yorumla SakarIQ +1 yıl Hangi ay Yorumla seymabasu1 +1 yıl Ocak 😅 Yorumla SakarIQ +1 yıl @seymabasu1 sen de mi Oğlak 😂 Yorumla seymabasu1 +1 yıl Evet profilde yazıyor zaten 😅 Yorumla SakarIQ +1 yıl @seymabasu1 ocağın kaçı Yorumla seymabasu1 +1 yıl Seninki kaçı hshs Yorumla SakarIQ +1 yıl @seymabasu1 10 Yorumla seymabasu1 +1 yıl 18 Yorumla SakarIQ +1 yıl @seymabasu1 8 gün senden büyükmüşüm 😂 Yorumla seymabasu1 +1 yıl Tamam sen kazandın 😂😅 Yorumla SakarIQ +1 yıl @seymabasu1 Yükselen Terazi diyor ama Yengeç sevebilir miyim sjsjsjDuygusal severim 😂 Yorumla seymabasu1 +1 yıl Yorum baya uzadı burç analizine geldi arkadaşıma bildirim gidip duruyo rahatsız olmasın 😂😂 Yorumla SakarIQ +1 yıl @seymabasu1 doğru dedin sohbetin için teşekkürler 😇 Yorumla seymabasu1 +1 yıl Rica ederim oğlak arkadaşım 🌝 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Söyleyin 0 0 Yorumla
BlackDeacker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 454 cevap paylaştı. Söyleyim bakalım kızlarrrr 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Söyleyin 😊 @ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ @seymabasu1 0 1 Yorumla seymabasu1 +1 yıl Hisli Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 0 Yorumla
Fugazii Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Söyle 2 2 Yorumla seymabasu1 +1 yıl Odun gezegeni Hshsh Yorumla SakarIQ +1 yıl @seymabasu1 😂😂😂 Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet olurr 0 3 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Plüton 💫 Yorumla Zümra526 +1 yıl Teşekkürler ✨ Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Ne demek🌸 Yorumla
viasomnia Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 623 cevap paylaştı. bekliyorum. 0 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Merkür 💫 Yorumla
YalvarBarışalımp Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl soleyn 0 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Mars 🌠 Yorumla
perdida Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 406 cevap paylaştı. Olur 0 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Uranüs 💫
Subarusti Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Olur 🙏🏻 0 6 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Merkür Yorumla Subarusti +1 yıl Neden Merkür peki? Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Keyfimin kahyasının veliaht prensesi öyle istiyor çünküü Yorumla Subarusti +1 yıl Tamam öyle olsun Kabul 🙏🏻 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Teşekkür ederim beyfendi anlayaşınız için Yorumla Subarusti +1 yıl 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evett ☺️ 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Olur bakalım 0 0 Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Olurr 0 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Evet, söyleyin 0 0 Yorumla
YavuzCakır Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 578 cevap paylaştı. Söyle 0 0 Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Söyle 0 0 Yorumla
corakath Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 342 cevap paylaştı. soyle 0 1 Yorumla seymabasu1 +1 yıl Güneş Yorumla
aramissincnmksdeyim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Söyle bakalım 0 1 Yorumla seymabasu1 +1 yıl Güneş Yorumla
Odunumsuİnsan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Olur, söyleyin :) 0 3 Yorumla seymabasu1 +1 yıl Satürn Yorumla Odunumsuİnsan +1 yıl Çok iyi denk geldi burcumun yöneticisi teşekkür ederim 😄 Yorumla seymabasu1 +1 yıl Rica ederim 😅😇🌺 Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl Söyle beyaa 0 4 Yorumla seymabasu1 +1 yıl Pluton beaaa Yorumla Olgunadam23 +1 yıl O gezegen mi hala beyaa dusmedimi onun gezegen sıfatı Neptün muydu yoksa 🤔🤔🤔 Yorumla seymabasu1 +1 yıl Bilemem ben uzaylıda vardır şimdi Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Eyvah derim Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. olur 0 3 Yorumla seymabasu1 +1 yıl Venüs Yorumla thecutewitch +1 yıl @seymabasu1 oo güzelmiş teşekkürler :) Yorumla seymabasu1 +1 yıl Rica ederim 🌝 Yorumla
kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Söyleyin bakalım 0 3 Yorumla seymabasu1 +1 yıl Üranüs Yorumla kafamıngüzelligi +1 yıl @seymabasu1 yok ben Samanyolunun dışındanım Yorumla seymabasu1 +1 yıl Tamam boşluğa düşün ozaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Söyleyebilirsin
ne gezegenı ulke sınırlarından cıksak ferahlıyacagız
İlginç ve keyifli bir soru sormuşsunuz.. Hop diye geldim..
Gezegenlerin ne karakteri var ki
Ay araştırın
Ay araştıralım
Gezegen 🌜 Jdjdj
Cevabım cüpüter
Hadi söyleyin tatlişler🥳
Venüs 🌝💖
Uuu bak bu güzel soru hangi gezegen merak ettim?
Merkür
@seymabasu1 güneşe yakın oldum desene 😅
Güneşini bul ozaman Hshsh
@seymabasu1 sjsjs yok sıcak sevmiyorum ben uzayda gezcem
Tamam Samanyolu seni bekliyor hshs
@seymabasu1 yok ya samanyolu sevmiyorum Netflix olmaz mı sjsjsj
Tamam abicim oraya git ozaman hshshsh
@seymabasu1 ben senden gencim abicim benim güneşim yok başkasının yörüngesindeki güneşe de gitmem
Hshsh herkesin yaşı doğru olmuyo genel abicim dedim 😂
Ben 97liyim benden mi gençsin
@seymabasu1 bende 97liyim 😂😂😂
Hangi ay
Ocak 😅
@seymabasu1 sen de mi Oğlak 😂
Evet profilde yazıyor zaten 😅
@seymabasu1 ocağın kaçı
Seninki kaçı hshs
@seymabasu1 10
18
@seymabasu1 8 gün senden büyükmüşüm 😂
Tamam sen kazandın 😂😅
@seymabasu1 Yükselen Terazi diyor ama Yengeç sevebilir miyim sjsjsj
Duygusal severim 😂
Yorum baya uzadı burç analizine geldi arkadaşıma bildirim gidip duruyo rahatsız olmasın 😂😂
@seymabasu1 doğru dedin sohbetin için teşekkürler 😇
Rica ederim oğlak arkadaşım 🌝
Ay ya ben satürnmüşüm
Söyleyin
Söyleyim bakalım kızlarrrr
Söyleyin 😊 @ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ @seymabasu1
Hisli
Gezegenlerin bundan haberi var mı
Söyleyin bakalım
Söyle bakalım
Söyle
Odun gezegeni Hshsh