Hep kaçarız gerçeklerden, biliriz onun yanlış olduğunu ama inanmak isteriz..
Masal biter ve gerçeklerle yüzleşiriz ve o zaman da keşkeleri sıralamaya başlarız..

Hep kaçarız gerçeklerden, biliriz onun yanlış olduğunu ama inanmak isteriz..
Masal biter ve gerçeklerle yüzleşiriz ve o zaman da keşkeleri sıralamaya başlarız..

Zaman zaman gerçeklerle yüzleştim hala daha yüzleşemeyeceğim bir gerçek yok
Korktuğun bir geleceğim yok.
Emoji koymayı unuttum 😂😬😬
Olabilir 😎
Haklı. Tamam olmaz 😬😬😂
Şımarma 😬😬
Mübarek olsun 😃😬😬
Abdurrahman beyefendi 😬😂😂😬😬
Napıyon
Afiyet olsun. 😃 O kadar işi yaparken sesin çıkmasın, bana gelince yorul. 😐😬😬
Allah başka dert vermesin 😬
Tamam ya deme daha fazla 😬😃
Evet biliyom 😬
İnsanın eig vermesi ne kadar da güzel 😂😬
Hadi evet diyeyim 😃😂😬
Cevap
16Cevap
Korkmuyorum.. Hayaller güzeldir ama gerçekleri de es geçemem.. Keyifli günler..
Hiçbir gerçeğimle yüzleşmekten korkmadım, korkmam
Acı çektiğimi bile bile bunu kendime söylemek istemem çoğu zaman
Yüzleştim zaten
gerçeklerimle yüzleştim hesabı kitabı yaptım hayata devam ediyorum
ertelemek bence insanın kendisine yapacağı en büyük kötülük
Yaşamaktan korktuğum bir şey var, onunla asla yüzleşemem, yaşasam dünyam başıma yıkılır. 😭Ailemden birini kaybetmek...
Gerçeklerden kaçma gibi bir niyetim yok ve yüzleşmeyi seviyorum
Sadece 1 tanesıyle yüzleşmekten korktum , yabancı telefon bıle gelse kalp atışım degısıyordu.
Sonunda yuzlestım hayatımda yaşayacağım en kötü seyı yaşadım
😀 Gerçekler acıdır anlaman lazım
42 yaşında bir kadına aşığım bu gerçekten uzun zamandır kaçmaya çalışıyordum ama sonunda hislerime yenik düştüm
üzüldüm ya hakkinda hayirlisi olur inşallah
e ne oldu peki aranizda
Hicbir şey olmadı platonik aşığım ama oda sevilmek istiyor güvenilir biri tarafından onu biliyorum ama işte aramızda 19 yaş var bide maaalesef arkadaşımın annesi o yüzden hiçbir şey yapmıyorum hiç doğru değil biliyorum ama dediğim gibi kendimden sakladım bu gerçeği yıllarca bana nezaketen bile olsa o kadar güzel davrandı ki
niye kendi yasitin kizlari sevmiyorsun ki haddime degil bunu soylemek ama
ve sana birsey daha diyim o yas bir kadin kendi yasiti bir adamla olmak ister dedigin gibi dul bir kadinda kendini taşıyabilecek birini maddi manevi acidan olgun birini ister sense onun manevi yonune kibarligina naifligine kapilmissin yasitin kizlar ergence davrandığı saygisiz sacma sapan erkeklere baglandigi icin durum boyle olmus ama dedigim gibi aranizdaki yas farki cok fazla cevrenden cok tepki alirsin annen yasinda biri ensest turden bir iliski gibi olur dedigim gibi sadece dusuncemi yazdim yanlis anlama sakın beni
Yo estağfirullah merak edebilirsiniz hakkinizdir çünkü beni sevmiyorlar ve aldatan hatta şiddet uygulayan suç makinesi erkeklere hayranlık duyuyorlar seven ilgi gösteren sadık erkeklere s.. alak lan bu veya sen çok safsın diyorlar ama o kadin bana nezakten bile olsa yolda durup halimi hatrimi sordu evlerine gidince güler yüzle karşıladı şakalaşti çok değerli hissetirdi hiçbir kız bana bunu hissetirmedi bunu bırak dalga geçtiler oynadılar benim duygularimla dalga geçtiler
ayni dedigin seyleri bende yasadim aşka olan inancimi yitirdim erkekler basit kizlari seviyorlar bana gore onlara hediye aldiran surprizler yaptirtan elit mekanlara goturten bende sadakat aradigim icin kaybettim cok sevdim ama o gosteris meraklisi bir kizla nişanli Şu an kız onu iflas noktasina getirdi istedigi her seyi aldirdi yani tektastan tutta arabasina kadar kuafor harcamalari vs yapmacik kiz delisi bu erkekler kalbime gomdum her seyi ben kisacasi sevilecek zaman degil bu da aldigim hayat dersiydi
inan bana hepsi ayni degil insani yaşadıkları olgunlastiriyor ben buna inaniyorum genelleme yapmiyorum Allah büyük
Ahlaksızdim.
Ahlaklı olmak için gö. tümü yırttım.
En sonunda birini sevdim ona kızdım özüme döndüm bu hayatta neysen osun kacamiyorsun
Gerçekle yüzleşmekten korkmam üstüne üstüne giderim daima
Hakkımı savunmadığım ve bir zamanlar kendime değer vermediğim gerçeğiyle yüzleşsem galiba yıkılırım
Gunun birinde hayatin son bulacagi sanirim
Ama onun disinda korkulacak bir sey yok 🥳
ben kaybetmekten korktugum her seyi ozgur biraktim artik korkacak bir seyim yok
bana bak dun senle konuştuk birden engelledin bana anlattin herşeyi ama bak sakın ola yapma hayatın kararir birakir gider seni guvenme kimseye babana bile güvenme oyle ortada kalirsin sana şantaj yapar nişanlı olcaz deme
helalin degil o senin Şu an evlenirsin ondan sonra olur
kimsin sen senle dalga gectim yapmadim onlari
rahatsiz etme beni evliyim ben ayrica
gizlisin zaten rahat rahat yaz böyle konuşalım rahat ol dun soru sordum kiz hesabım vardı ama erkektim basta bundan ötürü senden ozur dilerim haklisin ne desen yani ne diyim konuştuk dm den kiz hesabim vardi fke benim anlattin askerdeymis sevgilin 1 ay varmis gelmesine gelince yapma onla sakin bkak hayatın kararir cidden sabret
ben EVLİYİM DALGA GEÇTİM RAHATSIZ ETME
ŞİKAYET EDERİM YOKSA SENİ
degilsin biliyorum tamam ama dindar birisin umarım seni kandirmaz o cocuk dikkat et diyorum... ona kandirir erkek millettiyiz ortada birakir ya :(
Of evliyim kardeşim işine bak o kişi degilim ben kendine gel ses bana ait degil bu hesaptan kuzenim isletiyor insanlari
KUZENİM isletti seni
rahatsiz etme beni evliyim bir daha
bana sonradan soyledi hesabin bendeydi diye sinir oldum sende bana asla yazmiyosun eşim var benim sizin yzuunden ugrasamam
Sexse gereğinden fazla düşkün olmak... kabullenmesem de bu Bi gerçek sanirim
şu an düşündüm ve hayır yok.
Hepsiyle yuzlesirim merak etme
tüm gerçekleerle yüzleştim öldürmedi beni
korktugum bısı yok . bilemedim şimdi
Tembel olduğum gerceğiyle...
Bir gün sevdiklerimi kaybedeceğimi biliyorum
Buraya yazması bile acı veren gerçeğimden kaçıyorum
Been bunu buraya yazarsam yüzleşmiş olurum
Kaçtığım bir gerçeğim yok
Yüzleşmekten korkum yok
durumumdan.