Selammmmss 🌷
Dış görünüşü iyi olmayan biri, sizin dikkatinizi nasıl çekebilir?
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬

Kıssadan hisse.
Selammmmss 🌷
Dış görünüşü iyi olmayan biri, sizin dikkatinizi nasıl çekebilir?
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬

Kıssadan hisse.
Dış görünüşü etkileyici olmayan biri beni kolay kolay etkileyemez. Beni etkilemesi için ilk görüşte dikkatimi çeken bir özelliği olmalı mutlaka. Ses tonu gülüşü gözleri bakışı zekası kişiliği etkileyebilir. Ama bu demek değildir ki o kişiye bir his vaya bir şey besleyeceğim sadece etkilenmiş olurum o kadar.
Güzellik/yakışıklılık göreceli gerçekten.. Bir insana herkes bakar ama herkes aynı şeyleri göremez..
Ve dış görünüşü wooww olması şart değil benim için ama etkilenmeliyim mutlaka.. Etkilenmem için de aşırılık beklemiyorum..
Bunlar oluştuysa da bana olan tavrına bakarım.. Samimiyet, güven, dürüstlük, saygı.. Bunlar klasik ama gerçekten çok önemli.. Bunlarla yürüyor çünkü ilişki.. Devam etmesi de bitmesi de hep bu tür değerlere bağlı olmuştur..
🖤
Ben de görüş yapsaydım birebir aynısını yapacaktım.. Sen zaten söylemişsin.. ✋😌
@__MütefekkirSeyyah Eyvallah.. 😊
Cevap
28Cevap
Kişiliği, duruşu, kibarlığı ve dürüstlüğü ile.
Daha çok var da yeterli şimdilik. 😄
Kabul ettik 😃
✔️😄
Bana olan aşkıyla ve zekasıyla
Sosyal zekasıyla. Yani metamatiğe, kimyaya kafası uber basan ama sosyal zekası, zihnen etkileyiciliği düşük bir insan evet zekidir ama benim için en önemlisi sosyal zeka. Konuşurken, onu dinlerken, düşüncelerine, zihnine, davranışlarına tanık olurken "woow" diyeceksin senin dediğin gibi 😅 öyleleri etkiliyor. Ama sıkılgan bir insan olduğum için en mükemmeli de gelse en fazla 15 gün konuşup şutlarım. Sadece 1 kere aşık oldum ve 1 erkekten sıkılmadım. O da nasıl oldu ben de anlamadım.
Çorap değiştirir gibi diyorsun hahshs
Zaten dış görünüşün öyle olmasına gerek yok ki mesela ilgi duyduğum biri var bayadır hemde geçen bunu bir arkadaşıma gösterdim bunu dedi hani o kadar da yakışıklı değil ama ben bakıyorum bana aşırı yakışıklı geliyor daha sonra kız bana şöyle dedi hani aslında karşıdaki normal bir adam ama senin ona bakışın onu değiştiriyor haklı da mükemmel olmayan bedenlere mükemmel bakıyoruz
kasa+zeka diyenlerdenim.
ayrıca silik az konusan mutaasıp ve muhafazakar çigi cizen kinder sürpriz yumurtalar en sevdıgımnden. bir sen var senden içeri tutup cekıp cıkartmalı felsefesine inanıyorum
https://www.youtube.com/embed/jHwwmN-UFZQYa abla neden bu kadar takiksiniz su dıs olayina valla biz takmiyoz sizin kadar ama siz oyle bir takinti yaptiniz ki estetiklilerle doldu ortalik artik bizden de bekler oldunuz 😃
Erkeklerde estetik yaptırıyor kardo :D takık değiliz, merak ettiğim şey aslında dış görünüş dışında ne olursa etkilenirler.
Valla kizlari para etkiliyor distan cok artik parasizda dısi iyi olan pek yok gibi erkekleri cogunlukla dıs etkiler bu bir gercek illa yuz olarak dusunmeyelim :d
Dış görünüsünden etkilenmedigim biri hic biseyiyle woowww dedirtmez 😎 Zekası yüksekse etkiler ama sadece o kadar
Zor hatun 😃
Bilgi birikimi, spor ile geliştirebileceği fiziği, bana karşı hali ve tavrı gibi şeylerle etkileyebilir. Sapyoseksüel bir yanım var ve yeterince zeki, bilgili ve bu bilgilerini anlatmada açıklamada başarılıysa baya etkilenirim. Bu bahsettiğim özellikle fizik, kimya, biyoloji alanında olursa daha bile çok.
Karakter... Hep diyorum. Karakteri bozuk birinin tipi güzel /yakışıklı olsa ne olur?
Gelde anlat 😅
😂
Konusmalari, ses tonu, cilveleri, zekası..
Erkeğin cilvelisi mi olur :D sjsj
Olur olur, az belli etsin😅
Sadece dış görünüşüyle beni etkileyen erkek yok , tipi iyi ama başka bir şey yoksa konuşmasının 5. saniyesinde onsan uzaklaşmam gerektiğini anlar hemen uzaklaşırım. Dış görünüş tek başına ben de bir etki bırakmıyor.
Dış görünüşü woow olan biri de etkileyemez bu arada :d davranışlar önemli
Hayır etkiler
Etkileyeni etkiliyor
Karakteri ve zekasıyla açığı kapatabilir ama yine de bana sempatik gelmesi önemli genel algı olarak yakışıklı olmasına gerek yok bana nasıl gözüktüğü önemli güzel Güler güzel bakar bana bi şekilde sempatik gözükür…
Belki muhabbetiyle olurdu ama zaten wooww dedirten birisi var hayatımda
Mutluluklar ✌️
zekası ve karakteri vaov olsun yeter bir de yakısıklılıktan cok karizmaya bakıyorum bazılarının cirkin diyebileceği adamlar o kadar karizmatik bakıslara sahip ki bir de enerji tabii ki
Zaten benim için dış görünüşü aman aman önemli bir şey değil. Aynı kafadan olmak, anlaşabilmek, arkadaş olabilmek, beraber gülmek ve beraber zaman geçirmek istemek gibi gibi şeyler önemli.
Ahlakı, oturup kalkması, konuşması, edepli olması ve zekası. Zaten dış görünüş olmazsa olmazım değildir.
Karakteriyle etkileyebilir. Dış görünüşü çoğu insana wow olanlar bana öyle gelmiyorlar zaten genelde
Hiç bir zaman beni tip etkilememiştir. Bana da tipim için bakılmasını istemem açıkçası. Bir insanın gülüşü ve sesi beni daha çok etkiler <3
Anlattıkları, konulara bakış açısı, ahlaki değerleri , bunlar güzellikten ve yakışıklılıktan daha önemli.
kişiliğiyle.. ahlaklıysa, saygılıysa, naifse olgun bir düşünceye sahipse zaten dış görünüşü o kadar da önem arz etmez benim için..
Hoşlanacak kadarı kâfidir fizikte. Onun dışında pozitifliği, eğlenceli oluşu , hayata bakışı etkiler..
Dış görünüşe çok takılmam , woow bir tipim de yok zaten.
Yanında eğlenebılıyorsam , samimiyetine inandıysam ve bana güven verdıyse tamamdır
Duruşu beni çok etkiler, kültürlü konuşmasını bilen birinin beni etkilememe imkanı yok
Sadakatli olması, hayata karşı bir görüşü, duruşu olması beni etkiler.
Gülüşü ve bakışı birde konuşmasında ki cool tarzıyla evet etkiler beni.
İyi davranması, saygı duyması, romantik olması.
Ses tonu, konuşma tarzı, saç ve sakal tarzı da olabilir
Güler yüz samimiyet akıl
Iyi kalp akıl
Görünüşü çok önemsemiyorum
Karakteri ile ahlakıyla merhametiyle şefkatiyle
Davranıştan etkilenir çoğu kadın
En azından ben öyle
Kokusu bakımı dişleri ve davranışları ile etkiler rahat rahat
Genelde kimsenin beğenmediği tipleri beğeniyorum zaten aura veya enerji olabilir
Konuşma ve düşünce tarzıyla. Tipi woaaww olsa da bu özelliği yoksa woaaww gelmez.
Karakteri kesinlikle. Ağır başlı efendi erkekler dikkatimi çekiyor
Karakteriyle ve bana karşı olan ilgisiyle etkileyebilir
Önce dışı ile etkilemesi lazım beni yoksa etki olmaz.
bayanlar erkeklerde güzellikten çok özelliğe önem verirler :)
not:maddi durum hariç :D
Güzel ahlakı, beni düşünmesi, bana değer vermesi. Bunlar zaten en önemlisi...
Güzel gülmeli samimi olmalı ama herşeyden önce birşeyler hissetmeliyim
direk tanıştığın birine bişey hissedemessin?
@Beyefendiori gülüşüyle bakışıyla birşeyler hissettirir diye düşünüyorum
bu devirde söylediğin zor ama hadi bakalım
gülen gözleri olmalı bence :)
erkeğin fiziksel görünüşü dışında kokusu kıyafetleri konuşması (saygılı ve özgüvenli) ve bilgili olması beni çok etkiler aynı zamanda zeki olması benim için apayrı bi çekici özelliktir
şu milletin karakter demesine cidden gülüyorum 🤣
Sesiyle üslubuyla vücut diliyle ilgimi çekebilecek konulardan bahsettiginde tipin pek bi onemi kalmiyo gozumde
Zeka, benimle aynı espri anlayışı, söylediklerimi tek seferde anlaması, uzun uzun ve anlamlı bakışlar etkiler fazlasıyla
Karakteriyle. Zekasıyla..
Peki sizi nasıl etkileyebilir
İlgisi, dürüstlüğü, gülümsemesi, şeffaflığı
mantıklı konuşan ve yanındakileri ezdirmeyen birine direkt tav olurum dış görünüşü umrumda değil
Zekası, konuşma tarzı ağzı iyi laf yaparsa tipin bike veremeyeceği duyguları tatırır
Tabii ki gerek davranışlarıyla gerek ilgisiyle gerek karakteriyle etkiler
Davranislari ve dusunceleriyle hayata insanlara bakış açısıyla
adı recep tayyip soyadı erdoğan sa beni etkileyebilir açıkçası
Düşünce yapısı, ilişki anlayışı. Daha da detayında bana olan ilgisi, sevgisi ve beni sahiplenmesi.
Karakteriyle…
Güzel ahlâklı olması ve edebiyle.
18 cm ve para 😂😂😂😂
net ve reel insanlar +1 önde.
not : bu arada tr ortalaması 12-15 üzülmeni istemeyiz.
Karakter diyenlerin çoğu yalan söylüyor
18 Cm kurtardı para yetmez 😢
Karakteri ve Beşiktaşlı oluşuyla
Mizah anlayışı, zekası ve hayata bakışıyla
zekası, karakteri, sesi, gülüşü..
Zeka ➕ karakter ➕ kokusu ➕ bakışlar
Zekasıyla ve düşünceli oluşuyla
Karakter ve diliyle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?