Kişilik & Karakter Şu anda yapmak istediğin şey nedir? ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Şu anda yapmak istediğin şey nedir? Güncellemeler+1 yıl Herkes uyumak istiyor 🤔🫠 Güncellemeler+1 yıl 🧐 Güncellemeler+1 yıl Güncel Şu anda yapmak istediğin şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gayedark Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 945 cevap paylaştı. İşe gitmeyip geri uyumak 3 2 Yorumla spitzbub +1 yıl Gunaydin Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 +1 yıl Ama hayat devam ediyor işe gitmeliyiz Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 728 cevap paylaştı. Yazlığa gidip plaj sandalyemi alıp bir termos çay ya da kahve birde kitap dalgalar eşliğinde öyle takılmak istiyorum 0 0 Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Duş almak iyi gelirdi. Ayılmamı sağlardı 1 0 Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Menemen yemek. 1 1 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 +1 yıl Ooo ne güzel olur şimdi 😁 Yorumla
SadeceErenn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Uyumak istiyorum 1 1 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 +1 yıl Herkes gibi😁 Yorumla
TuranTurk34 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Uyumak 1 3 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 +1 yıl Sanırım uykusuz şekilde işe gidiyorsun? Yorumla TuranTurk34 +1 yıl Uyumadm Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 +1 yıl Anlıyorum Uyku şart Yorumla
Normalinsaniste90 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Gezmek ve hep keyfime bakmak ama olmuyor 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Kahvalti 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İşe gitmeyip geri uyumak
Gunaydin
Ama hayat devam ediyor işe gitmeliyiz
Yazlığa gidip plaj sandalyemi alıp bir termos çay ya da kahve birde kitap dalgalar eşliğinde öyle takılmak istiyorum
Duş almak iyi gelirdi. Ayılmamı sağlardı
Menemen yemek.
Ooo ne güzel olur şimdi 😁
Uyumak istiyorum
Herkes gibi😁
Uyumak
Sanırım uykusuz şekilde işe gidiyorsun?
Uyumadm
Anlıyorum
Uyku şart
Uyumak..
Ask i memnu izlemek izliyorum zaten😂