Kişilik & Karakter Kendinizi tanımlamak isteseniz ne dersiniz? Kahvelikadın Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben kendi halimdeyim derim Güncellemeler+1 yıl Yorum yaparmısınız Kendinizi tanımlamak isteseniz ne dersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Zeki ve duygusal 0 0 Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Hayatta yoruculuk seyahati ile giden bir trende seyahat eden bir yolcuyum... bazen duraklarda durup inmek jstesemde zaman geçirip gidiyorum. 0 1 Yorumla Kahvelikadın +1 yıl İyi yolculuklar Yorumla
ozii31 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Sporu seven sekse düşkün sevmeyi ve sevilmeyi isteyen 0 2 Yorumla Kahvelikadın +1 yıl Anladık da düşkün olduğunu niye belirtiyon😨 Yorumla ozii31 +1 yıl Ya pardon düşğünmeden yazdım Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Hayata tutunamamış hayatın dışında kalmış yalnız asosyal içime kapanık biriyim 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Duyguları uçlarda biriyim.. 0 1 Yorumla Kahvelikadın +1 yıl Aynen aşk adamı Yorumla
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 608 cevap paylaştı. Bende kendi halindeyim 1 0 Yorumla
ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 479 cevap paylaştı. Turkiye’de yasamaya calisan guzel bir kiz 1 0 Yorumla
desperado59 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl hızlı yasamayı sevıyorum gezıyorum eglenoyorum ve calşşiyorum 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Ruh hastasıyım 0 4 Yorumla Kahvelikadın +1 yıl Dördüncü murat ismine yakışır yorum olsaydı iyiydi Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Dördüncü Murat ta öyleydi zaten , alkolü yasaklayıp alkol içmek 🫣 Yorumla Kahvelikadın +1 yıl Yaa öyle mi Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Öyle tabi dostum Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Sinsi takıntılı derdim, belli etmiyorum çünkü :D 0 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 947 cevap paylaştı. Umursamaz 1 0 Yorumla
BankerB Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. İşimde gücümdeyim 1 0 Yorumla
Tecahülü_Arif Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Ben çok istekli biriyim derdim dnjdjd 0 1 Yorumla Tecahülü_Arif +1 yıl Şaka yaptım ciddiye almayın he djdjd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Zeki ve duygusal
Hayatta yoruculuk seyahati ile giden bir trende seyahat eden bir yolcuyum... bazen duraklarda durup inmek jstesemde zaman geçirip gidiyorum.
İyi yolculuklar
Sporu seven sekse düşkün sevmeyi ve sevilmeyi isteyen
Anladık da düşkün olduğunu niye belirtiyon😨
Ya pardon düşğünmeden yazdım
Hayata tutunamamış hayatın dışında kalmış yalnız asosyal içime kapanık biriyim
Duyguları uçlarda biriyim..
Aynen aşk adamı
Bende kendi halindeyim
Turkiye’de yasamaya calisan guzel bir kiz
hızlı yasamayı sevıyorum gezıyorum eglenoyorum ve calşşiyorum
Ruh hastasıyım
Dördüncü murat ismine yakışır yorum olsaydı iyiydi