Aslında merak ettiğim bir soruyu paylaşmak istiyorum. Gerçekten dürüstmüsünüz. Mesela dürüst ve karakteri iyi olanı isteyip tam tersini istiyorsunuz.
Peki bu konu hakkında dürüst müsünüz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aslında merak ettiğim bir soruyu paylaşmak istiyorum. Gerçekten dürüstmüsünüz. Mesela dürüst ve karakteri iyi olanı isteyip tam tersini istiyorsunuz.
Peki bu konu hakkında dürüst müsünüz?
Aslında durustler de yarım durustler ve biraz eksik bilgi veriyorlar sorun buradan kaynaklanıyor. Kadınlarin karşılarındaki erkeğin kendilerine karşı dürüst ve karakterli olmasını istemesi başkalarına da bunu göstermesini istedikleri anlamına gelmez. Çoğu kadının orada istediği şey aslında bana karşı çok iyi olsun ama başkalarına kötü olsun. Mesela başkasının hakkını çalsın cirpsin kolay para kazansın ama o paraları bana comertce harcasin. Bana çok iyi davransın ama birine kıl olduğum zaman onu o kişinin üstüne salayim saldırsin. Diğer erkekleri ezsin herkesin korkutsun ama bana iyi olsun. Olay bu yani.
Kendi halinde ve işinde gücünde olan az kazansa da helal kazanan ailesine de çevresine de iyi davranan adamı sadece iyi kadınlar ister. İyi kadınlar da iyi erkeklerden çok daha az bulunur maalesef. Ben kendimi çok şükür küçük yaşlardan egittigim için o iyi kadınlardan olabilmeyi başardım. Al sana dürüstce diğer kötü kadınların niyetini söyledim işte. Gerisini sen düşün.
Güzel bir yorum tamda istediğim cevap buydu. Umarım hayatımıza öyle bir insan girer (Pek ümidim yok ama )
Sen gerçekten iyi ol nefsine hakim ol iyiler seni bulur merak etme. Burada kızlar efendi erkek sevmiyor diye isyan eden bir kitle var. Aslında çoğu efendi filan değil sadece paraları ya da tipleri olmadığı için efendiyim diye geçinen ams*laklar afedersin. Öyle takılınca verici kızlar onlara verir zannediyorlar kıyamam ya..🤣Düzgün ve kendini bilen adam karı kız peşinde koşmaz zaten. Evlenir eşiyle yaşar ne yaşayacaksa.
Bir umut işte gerçi kişilik olarak sevilen bir insanım ama ikili ilişkilerde kendimi eksik olarak görüyorum.
Sana burada bir araba yazı yazdim. Kendini nerede görüyorsan beklentini de ona göre ayarla.
Burası Türkiye. Kızlar evlenmeden önce cinsellik yaşayamazlar kolay kolay. Yaşayanlar da çok azdir ve onlar da talep fazla olduğundan tip ve maddiyat konusunda en iyi olan erkekleri secerler. Çoğu erkek ama sonradan da tekmeyi yiyip uzuluyorlar diye argümanlar sunuyor bu kızlar için ama bunlar boş. Çünkü o efendi erkek denen fakir tipsiz adam da işi bitince o kıza tekmeyi vuracak zaten. O yüzden o tarz kızların işi ticarete dökmesi ve kar sağlayacak ilişkileri tercih etmesi mantıksız değil. Madem f*hişelik yapacaklar o zaman karşılığını alarak yapmak istemeleri neden anormal olsun? Bedava f*hişelik yapmaz kimse kimseye.😂
Cevap
0Cevap
Gerçekten sevdiğimiz kaybetmek istemediğimiz kişilere karşı dürüstüz
Bende sevdim dürüst olduğum için kaybettim Belki bu platformda sizelere kanıtlayamam dürüstlüğümü ama öyle maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?