Kişilik & Karakter Sıkıldığında ne yaparsın? Aligmsy Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Otobanda turlar kendime gelirim diyenler gelsin şöyle bi sarılalım Sıkıldığında ne yaparsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Şarkı dinliyorum 1 0 Yorumla
esilayurtçu1998 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl müzik dinlerim dizi izlerim kitap okurum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Oturur ağlarım 0 1 Yorumla Aligmsy +1 yıl Aga bee. İşe yarıyor mu bari? Yorumla
cutelaura Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 91% +1 yıl temizlik yaparim 1 2 Yorumla Aligmsy +1 yıl Allah başka dert vermesin Yorumla Aligmsy +1 yıl Öyle daha çok sıkılırsın Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Şarkı söylerim 0 4 Yorumla Aligmsy +1 yıl Kanka ben denedim de benim sesle olacak iş değil o Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Sesimizin kötü olması şarkı söylemeye engel değil benim de sesim iyi değil ama ben kendi sesimi dışardan duymuyorum kötü olsa da umurumda değil Yorumla Aligmsy +1 yıl Mantıklı ama yine de bu seçenek bana uygun gelmedi Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Olabilir🤷🏻♀️ Yorumla
Don_Kişot_ Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Oynuyorum 0 2 Yorumla Aligmsy +1 yıl Kiminle kanka Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Kim dek gelirse önüme kim gelirse ezer geçerim Yorumla
holinaa Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl piyano çalarım 0 2 Yorumla Aligmsy +1 yıl Zengin alarmı Yorumla holinaa +1 yıl Yok be Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şarkı dinliyorum
Dizi, film izlerim
müzik dinlerim dizi izlerim kitap okurum
Oturur ağlarım
Aga bee. İşe yarıyor mu bari?
Müzik dinlerim
Hiç bir şey sıkılmaya devam ederim
temizlik yaparim
Allah başka dert vermesin
Öyle daha çok sıkılırsın
Şarkı söylerim
Kanka ben denedim de benim sesle olacak iş değil o
Sesimizin kötü olması şarkı söylemeye engel değil benim de sesim iyi değil ama ben kendi sesimi dışardan duymuyorum kötü olsa da umurumda değil
Mantıklı ama yine de bu seçenek bana uygun gelmedi
Olabilir🤷🏻♀️
Oynuyorum
Kiminle kanka
Kim dek gelirse önüme kim gelirse ezer geçerim
piyano çalarım
Zengin alarmı
Yok be