AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Sevdiğim olsun isterdim çok özledim onu çünkü
Beni seven birisi ya da şirin bir köpek
Barış şimdilik seni seven birisi çıkana kadar bir köpek sahiplen en iyisi sen
Kimi istediğim belli..
Nedeni mi var.. Hayatımdaki kadın "O" çünkü..
Kim peki bu kadın
Özel.. :))
🙋🙋🙋
kendi ofisimdeyim şu an. Elon musk gelmiş. Kanka marsa yaşam taşıyoruz. Şuraya bir proje çizer misin bize diyor :D
Vuuu güzelmiş 🤗 bende kafama göre bir kabile bulursam Afrika'ya yerleşmeyi düşünüyorum 🤣🤣🤣🤣
Ece seçkine sor neresiymiş :D https://www.youtube.com/watch?v=fgnP-N3E55I
😂😂 Ece seckine sordum git kafani dinlersin dedi kadın biliyor bu işi 😂😂😂
İyi demiş :) benide türkiye çıkışında herhjangi bir noktaya bırakınız :D
Nereye bırakalım batummm olur mu?
olmaz mı olur tabi
tamam eyvallah dayı oğlu oraya geldimmi silkeleriz seni çünkü bizim yolumuz uzun 😄😄😄
gel gel nereye yolluk al sende uzun yola yolluksuz gidilmez :D
🤣🤣 napıyım kendime beslenme çantası mi hazirliyim çocuk muyum ben 😂😂😂
Yolluk yolcuda olur çocukta değil :)
Engin tecrübelerini bizim le paylaştığın için teşekkürler 🤗
Sayende çakralarım açıldı 😂
Rica ederim😂 çakramı denedim açamadım açan kişi bulsam gideceğim 😊
Bence durduğun kabahat 😂😂😂
Durduğun kabahat derken ! Ne yapayım anlamadım
Afrika'ya gel benimle orada bir çakralarına baktiririz
Kayınço onun memba Hindistan gideriz keşişlere açtırız :) Daha önceden açtırmıştım aşırı faydalı
rahmetli babam
ondan akıl almam gereken o kadar çok şey var ki
Gerçekten yeri doldurulamaz bir babanın Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Amin sağolun
🙋🙋🙋
Sen.
Gel karşılıklı muhabbetin dibine vuralım, boş gelme ama açım. 😂
Olur sana gelirken ıslak kek getiririm 🤣 iki muhabbetin belini kırarız seninle 🤣🤣
Çok ıslak kek getirme katı besine ihtiyacım var şu an. 😂😂
Şekeri kesmiştim ama seni mi kırıcam, son iki porsiyon bir kek bir sen. 😜
4 porsiyon olsun, bir kek bir sen bir de şeyler. 😂
Müşteri ile yemekteyim. Adriana lima olsa fena olmazdı ✌
Güzel kadın gerçekten sen de az değilsin hee ağzının tadını biliyorsun hınzır şeyyy seni 🤣🤣🤣
Kadın erkek ayrılmaksızın herkesin sevdiği insan tipi :P :D
Doğru gerçekten haklısın çok güzel kadın gerçekten 🙋🙋🙋
charlize theron temel iç güdü filminin sorgu bölümünü tekrar çekerdim
Sen çekersin o filmi bence profiline baktım da psikopat bir adam profili var zaten sende oyuzden bu işi becerirsin ... USTURA KEMAL 😂😂🤣🤣
Psikopat değilim BDSM master ım. Adım da Kemal değil de, evet o filmi çekecek kendime güvenim ve karekterim olduğu doğru. :D
Nasıl piskopat değilsin elinde ustrayla çekilmiş resmin var . Ben piskopat değilim demende. Gözlerimi yaşarttı doğrusu 😂🤣😂 adının kemal olnadigini ben de biliyorum sadece Kemal Sunal'ın filminde ustura Kemal karakterine benzetme yaptım naçizane 😂😂 usturalı resmini görünce 🤣🤣😂
Senin içinde yatan bir piskopat kişilik var belli zaten 😂😂😂 sen bu filmi çekersin Polat Alemdar ben sana güveniyorum o iş sende 😂😂😂😂
Ustura ile traş olan kaç erkek var? ben oluyorum ve onun resmini koymak istedim farklı olsun diye. Bu kadar
Daha önce çektiğim 10 larcasından sayarım artık :)
Ne demek usturayla tras olan kaç erkek var binlerce erkek var.. bugün bir erkek kuaförüne gitsen bütün erkekler usturayla tras oluyor hemde jilet kaydı traşı olurlar 🤣🤣aradaki fark nedir biliyormusun beyefendi 😂😂 birisinde ustura senin elinde olur digerinde ise karşı tarafın elinde aradaki fark budur sadece
Ben sana atarlanmaya da korkarım hee 😂🤣 i beni kesersin filan 😂😂 ben sen ne dersen tamam abi haklısın abi derim 😂😂😂. Hırçın şeyyy seni 🤣😂🤣
Önce ustura kullanmasını öğrensinler sonra konuşalım. ayrıca biri senin özel bölgeni ustura ile traş etti mi?
Önce ustra kullanmasini öğrensinler ne demek Allah aşkına benim erkek kardeşim kuaför adam berberler fedarasyonunda ikinci oldu ödül kazandı ... İşini çok güzel yapan nice kuaförlerde var emeğe saygı duymak lazım
Ben evde kendi traş olanlar için dedim. Sen ne şekilde anlıyorsun lafı. Kardeşini de teprik ederim. Konumuz şu ev de kendini ustura ile traş eden erkekler.
Birde olaya şöyle bak adam piskopat kolunu vücudunu vs. Heryerini jiletliyor. Biz bu adama AA çok iyi jilet kullanıyor yaa diyebilirmiyiz beyefendicigim senin küçümsediğin şeyler bir emek tir bir sanattır
Evde kendi trasıni olabiliyorsan buda bir yetenektir bir beceridir bunu yapabiliyorsan ne mutlu sana
Bu güne kadar hiç bir yerimi kesmedim. Psikopat hiç değilim. Senin bu suçlayıcı tavırlarına da katlanmak zorunda hiç değilim. Tekrar söylüyorum berberler kuaförler için demedim. Evde kendi kendine traş olmaya çalışan, memur cevat abi için, bakkal muhittin abi, şöför Kasım abi için dedim önce ustura kullanmayı öğrensinler diye. İyi günler dilerim.
tamam peki düşüncene saygı duyuyorum birde aşağılayıcı konuşmadım sadece seviyeli birsekilde tartışıyoruz burada seni üzücek bir cümle yazdiysam sendende çok özür dilerim 🖐️🖐️ saygılar
Film yapımcısı olan abim (kuzenim) gelsin. Görüşmeyeli çok uzun zaman oldu ve özledim abimi
O kendini bilir diyerekten geçeyim bu soruyu da :D
Anneannem. Hem özledim hem de sormak istediğim şeyler var
Elon Reeve Musk olsun, bir şey soracağım ona. :)
3 yılımı verdiğim 2 senemi de bekleyerek evlendiği haberini aldığım eski sevgilim. canımın nasıl yandığını ondan sonra ne kadar çürüdüğümü görsün isterdim
Sen olabilirdi, üzerinde ne var derdin😅😅😅🙈
Bak bak laflara bak hele karşında ben otuyorsam sana niye üstünde ne var diye sorayım ki 😂😂 kör müyüm ben zaten görürüm ne olduğunu 🤣😂 sen bu zekayla fazla yaşamazsın heee 😂😂 aslan parçası 😄
Yok. Geçenki soru vardi ya🙈 oradaki de bendim, ondan hatırlarsın diye dedim🙈
Doğrudur gülüm ama hatırlayamadım çünkü bir sürü yoruma cevap veriyorum başka sayfalara yorum yapıyorum seviyemi yükseltmek için oyuzden hatirlamam mümkün değil kusuruma bakma olur mu 🤗
Soruyu da beğenmiştim :(
Tamam teşekkür ederim.
Rica ederim asıl ben teşekkür ederim 🙏 iyi geceler Allah'a emanetsin
Sen de öyle Allah a emanetsin
Sevdiceğim otursun isterdim
Kim bu şanslı kadın peki ?
Başıma gelen en güzel şeyin olmasını isterdim. O kendini bilir.
O kendini bilirde biz bilmiyoruz herkes bu soruya ben bilirim o bilir kendini diye yaklaşırsan bu soru bir anlam ifade etmez ki o zanan
gamzelim, mutluluk pınarım, huzur kaynağım o benim
Seni anlıyorum 😂
Anlayamazsın ki
Sen anlatamıyorsun ki ben anlıyım sarı çizmeli Mehmet Ağa çık işin içinden çıkabilirsen 🤣
Etiket yapacak olsaydım zaten yapardım ama yapmayacağım.
Güzel bir gün sizlerin olsun :)
🙋🙋🙋 bence senin o güzel günlere daha çok ihtiyacın var yinede teşekkür ederim ✋✋ saygılar
Sevdiğim insan olsun isterdim.. gözlerine bakıp dalmak isterdim. Ne kadar özlediğimi söylemek
🤗🤗🤗 çok güzel anlatmissin gerçekten inşallah bir gün bu hayelini yaşarken bulursun kendini.. yorumun için çok teşekkür ederim
İnşallah ben teşekkür ederim💙
🙋🙋🙋
Tam şu son 1 haftaki moduma göre Hasan Piker otursa çok eğlenirdim heralde, iki lafın belini kırardık.
nıye bırı otursun kı karşımdaa :):)
Oturmasin mı? İki muhabbetin belini kırardın 😂
Ayakta olcağına otursun tabi.
Tanımadığmla niye kırayım belini
İnsan her muhabbet ettiğini taniyormu peki
Sen muhabbetin belini kır zamanla tanırsın birader
O ayrı , lafı değiştirme 😁
İlla bel kıracaz , kaçış yok öyle mi hanfendi
Niye kaçıyorsun kişi korkmaa laaa ben seni korurum. 😂😂 Kimsenin senin belini kırmasına izin vermem gerekirse iki muhabbetin belini ben kırarım sende dinlersin hem çakraların açılır biraz 😂😂😂
tamam o iş bende 😂😂
Tm korkmayım da nolyor,😧sndn korkar olcam.. tm öyle yap ne belim Kırılsın, ne yorulayım.😛😀cakralarım acılcksa görelim
Hangi iş😁
İki muhabbetin belini kırma işi 🤣🤣
bel kırmakta ustasın demk :p
Bunu anlaman gözlerimi yaşarttı doğrusu 😂🤣
anlamamışa mı benzyodum :p
Dayım onü çok özlüyorum 03.12.2019
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah senin adına üzüldüm gerçekten ,😢😢
Saol
🙋🙋
Burdan biri ama diyemem ismini
Tabiki yolla gelsin
Engellendiğim için ve görmeyeceğinden dolayı olurda görürse kavga etmeyelim diye ona benzer sebepten diyemem
tamam peki düşüncene saygı duyarım ✋ yorumun için çok teşekkür ederim
Ricaederim
🙋🙋🙋
🙋♂️
Özel kalem müdürümü isterdim
Özel kalem müdürün böyle bir imkan olsaydı karşında değil yanında otururdu ? Aslan parçası 🤗
Karşıma gelebilirse ben yanıma oturmasını bilirsim minik serçem 😊
Minik kuşumdan mesajda gelmiyor fırsat kalmıyor sanırım
Belkide bilerek vermiyordur 😂😂 olamazmı bekletmek hoşuna gidiyordur mesela cevap verir sen merak etme 🤗
Hııı hıı belli belli asker senmisin benmi karıştı ortalık😃
😂😂😂 Sen demedinmi herzaman komutan bilecek haklı olacak diye bir şey yok bu sözünü icraata döküyorum şu an iyi yapmışmiyim 🤗
Sen beni yanında mı oturtmak istiyorsun ,? 🤗
İcraata da dökermiş aman aman lafımı da vurdu yüzüme ohh sen yaparsında kötü olur mu hiç 😂
Senin oturmaya niyetin yok anlaşılan oturmayımı sevmiyorsun anlamadım ki 😃
Oturmayı gerçekten sevmiyorum çünkü hiperaktif bir karakter olduğum için sürekli hareket halinde olma gereği duyuyorum
Bende hemen hemen öyle sabit şekilde fazla duramam
Komutanım sen neden sürekli bana laf sokma gibi bir çabaya giriyorsun bugün sabahta öyle yaptın hatırlarsan niye öyle yapıyorsun peki
Yooo hiçte bile sana öyle gelmiş bence😃
Emin misin
Tabiki de eminim söylecek birşeyim olsa sence tutarmıyım dilimi salarım gider
En son ne yazmıştın bir düşün herkese yavrum diye konuşursan öyle olur , rezil olmuşsun oh olsun birdaha böyle yapmışsın busana ders olur gibi terimleri kullandın hep neden peki
Tamam orada benim hatam var yanlış okuduğum için bunun içinde özür dilerim 🌼
Salıyorsun zaten komutanım daha ne yapicaktinki beni dövecek halin yok yaa 😂😂😂 durmadan kinayeli sözcükler sarfediyorsun bugün şeytanın benden mi gösterdi nedir 😂😂😂
tamam tmmm affettim gitti 😂😂😂 böylede anlayışlı bir insanım işte
Şeytan bu ne yapacağı belli olmaz sen dövülecek değil yavrum sevilecek kadınsın😊 afettin ve kazandın yoksa şeytanı salardım üstüne 😃
😂🤣🤣 napican Ferhat gibi sende daglarimi delcen 🤣🤣
Yok be tamam adım ferhat da enayide değilim dağı deliyim kadında patlasın elde kaldı 0 ne anladım bu işten 😂
Ben dövülecek bir kadın değilim ki zaten insan beni bırak dövmeyi bana dokunmaya kıyamaz bee 😂🤣 çok ponçik değil miyim ama 🤣🤣 komutanım
Valla görmeyip hissettiğim kadarcığıyla öylesin😁
Ferhat böyle duygusal konusma benide ağlatacaksın şimdi 😂😂😂
Ahahaha sende hiçte ağlayacak göz yok yeme beni 😂😂😂
Teşekkür ederim 🙋🙋🙋
Ne demek her zaman 😊
Peki aglatacak göz var mı peki 😂😂
Bak ışte onu net olarak var diyebilirim 😂😂
Ferhat aklıma ne geldi biliyormusun 😂😂 seni şöyle bir hayel ettimde omzuna ipi kazma küreği alıp dağları delmeye gittiğini 😂😂 nasıl olurdu acaba giderken de şöyle desen kazmalar elimizde uzun ip belimizde biz gideriz dağlara hey dağlara 😂😂😂 desen nasıl olurdu acaba. senin üzerinde kazma kürekle seni çok asil ve karizmatik gösterirdi hee 😂😂😂
Yuh ya nasıl bir hayal dünyan var pes başka hayal kuramadın da kazmayla kürekle mi kurdun birde asil ve karizmatik.. bundan sonra karizma adam arıyorum diyenleri inşaatlara yönlendireyim bari 😂😂😂
Ferhat birde sen dedin yaa enamiyim ben dağı delmeye gidiyim sonrada kadın elimde patlasın diye 😂😂😂 Sana bir şey olmaz Ferhat dağ kaybeder 😂🤣😂 şirinin de canı sağolsun 😂😂
Ahahaha olsun kendimi riske atmaya gerek yok elimde sapla kalamam ben 😂
Ferhat öğlen ne demiştik düşünebildiğin kadar özgürsün bu hayatta ben seni kazma kürekle dağları delerken hayel etmek istedim 😂😂😂 ne yani seni şirini delerken mi hayel etseydimm her 😂😂😂 sen de az hınzır değilsin hee 😂🤣🤣
Yok canım hiç tavsiye etmem o halimi kabusun olarak görürsün beni sonra be yaparım ben 😂 hayal dünyanı seveyim senin 😃😃
🤣🤣🤣 Ferhat dağları delmeye gidince sapı niye elinde kalsın 🤣🤣 aslan parçası hem neyin sapi elinde kalacak kazmanın mi küreğin sapımı yaa seni şöyle bir hayel ettimde şirin için dağları delmeye gitmişsin şirin yüz vermemiş 🤣🤣 tribe girmiş klasik türk kadını temsili 😂🤣😂 başım ağrıyor yorgunum demiş 🤣🤣 sende elinde kazna ile bilikte geri dönüyorsun 😂😂 hatta küfürü de basarsın hay senin kadın gibi varya taaa a... K@yayım diye söylenerek gelirsin artık 😂😂😂
Bu ne böyle resmen türk filminde oynamışım gibi oldu bu aşırı acıtasyon var bu filmde mümkünse oynamayayım😃😃
Türk filmi demisken ben senin le şu repliği oynamayı çok isterdim
Hehhh sen oyna tam olsun öldür beni daha iyi dağı delen ferhat değilse sen mi olucan yoksa 😂😂😂😂 ben başım ağrıyor demezdim ama 😃😃
sen şöyle diyorsun : Seviyorum ulennnn
Hee repliği seen yazıyorsun okey şimdi oldu😃😃
Bende şöyle diyorum : yalannn söylüyorsun yalannn söylüyorsun 😂😂
Nayırrr şirin nayır yalan söyleyeni eşek kovalasın diyorum dimi 😂
Sende : sus k@hpe 😂😂 diyip Osmanlı Tokatını yapıştırıyor sun 😂😂😂 bu repliği seninle oynamak isterdim
Ben yine kıyamazdım sana benim osmanlı biraz agır gelirdi sana 😂😂😂
Bende şöyle diyorum : amannn Allah'ım göremiyorum kör oldum 😂😂.
Ahahaha delisin benide deli ediyorsun eyy yüreği güzel kendi poncik kadın 😃😃
Sende söyle diyirsun : tamam yavrum sus Hallediciiiimmm 😂😂
Kesin hallederim acarım gözlerini 😂
😂😂😂😂
Kapanmaz olurdu gözledin yavrum daha ne istiyon
😂😂
Ferhat ben adamı deli edemesemde deliyi adam ederimmm 😂😂
Ferhat alırım aklını 😂😂😂
Bak işte burası zurnanın zort dediği yer bişi diyemicem 😂😂
Aldın aldın emin ol aldın 😃
Ferhat kafamı bozarsan delerimmm 😂😂😂 hiç sağım solum belli olmaz 🤣😂🤣
Senin aklını başından mi aldımmm 😂😂
Şekerim fazla emin olma derim 😂😂😂
Yaaa Ferhatttt. çok romantiksinnnnnn 😂😂😂😂
Hııı aldın bakıyorum da 4 köşe oldun 😃😃😃
Gıcık dalga geçme 😂
Neden emin olmayayım Ferhat seni delmekten mi aklını başından almamdan mi? Hangisi
Delmekten be öteki senin için kolay gibi duruyor 😂
😂😂😂 Ben de öyle düşünmüştüm tamam delme işi sende 😂😂😂. Ferhat usta
Bak yavrum nasılda tanımış beni 😂😂😂
Sen kazma kürek alet edavat ne varsa hazır et Ferhat usta 😂😂😂
Ferhat usta ordan 13 14 anahtarını uzat heleee 😂😂
Yaaa sen beni iyice amele moduna soktun hee 😂😂
Fergat usta takım çantasıni da yanında gelirken getir ustamm belki delme işlemini yaptıktan sonra vidalamak gerekebilir 😂😂😂.
Ben delersem ne vida ne bişi olmaz yerim dolmaz 😂
Ferhat usta boş yapma takm çantasını kap gel 😂😂😂
Geldim zile basıyorum duymuyormusun agaç oldum kapının önünde otomatiğe bas
Ya ustam sen demedin mi ben delme işini söylemistim aklımı alma işi sana daha kolay gelir diye 😂😂. Ee. Bende tamam delme işi sende dedimm sana delme işi ayarlamışım takip csntasini kap gel demişim sen bana diyorsun ki ben amelemiyim 😂😂😂. İş begenmiyorsun ne yani ben deliyimmm 😂😂😂 gerekirse bir işin amelesi de olursun yeri gelir ustasıda olursun Ferhat usta. 😂😂
Kapının önünde ağaç olduysan daha iyi ya kök salarsin hep gözümün önünde olursun 😂😂😂 hergun balkona çıkar seni seyrederim dallanıp budaklanmış mı diye 🤣🤣 meşe agacim benimm 🤣🤣
Valla sen işini biliyorsun 😂😂
Eğer dallanıp budaklanmışsan sana türküde söylerim 😂😂 meşe ağacımın dallarına kuşlar mı konaaarrr insan sevdiğine canim böylemiiiii yapar yanıma gel yanımadaa yanı yanı başımaa şu gençlikte neler geldi cahil başıma 😂😂 bu söylerdim senin için .. meşe agacim benimmm 🤣😂
Kıyamam Gözünün önünden de ayırmak istemez😂
Bu sözler nereden geliyor senin aklına ya tam bir laf cambazısın ha vallahi maşallah😂😂😂
Haha 😂😂 bu bir mizahi zekadir bu istemekle olmaz yaradılışla alakalıdir zaman zaman seni köşeye sıkıştırdığımın da farkındayım 😂😂 ters köşe yaptım seni cevap bulmakta da zorladım senin zorlandığını gördükçe daha da çok üstüne geldimmn 😂😂 seni köşeye sıkıştırmak için 😂😂😂 işte en güzel kısmı da bu oluyor seni köşeye sıkıştırmak 😂😂
Ferhat Allah yaratmış karışamayız 😂😂
Korkmalı mıyım senden bilmiyorum ki çok fazla Zekisin 😂😂
Estafurullah bunun fazla zekayla alakası yok gülüm dedim ya bu yaradılış biçimi neşeli pozitif cıvıl cıvıl çocuk ruhlu deli dolu bir kişilige sahibim sadece
Çok ponçik değilmiyim ama 😂😂
Zeka ile nasıl alakası yok zeka olmasa o kelimeleri yan yana getirebilir misin zannediyorsun her şey ponçik ile olsaydı Oho ne ponçikler var gram beyin yok😂😂
Allah var hakkını yiyemem Gerçekten öylesin😊
Ferhat bir insanın zeki olanindan değil @pt@l olanından kork bence çünkü @pt@l bir insan sana hata yaptırır maddi manevi zarara uğratır apt@l biriyle oturup iki muhabbet edemezsin bir şey anlatırsın anlayamaz oyuzden zeki insan iyidir sana fikir verir yol gösterir anladinmi devrem 🤣😂🤣
Ya Devrem ben onları zaten biliyorum Benim korkudan kastım o değildi ama neyse olsun Majezik gibisin yavrum😊
Çok teşekkür ederim ferhat sen güzel baktığın için öyledir o sen güzel bakmışsın güzel görmüşsün 🙏🙏🙏
Insanın bakması kadar görünen de çok önemli😊
Mazejik gibi miyim 🤣🤣 o ne alaka şimdi Dayıoğlu 🤣😂
Senin korkudan kastın nedir paşam 😂😂
İlaç gibisin bana o alaka paşam 😂
Korku derker bu laf cambazlığı konusunda hiç altta kalmazsın sen o bakımdan😃😃😃
😂😂 yaaa Ferhat aklımı başımdan alıyorsun 😂😂
At yalanı seveyim inananı diye bir söz mü vardı öyle hatırladım sanki 😂😂
Ferhat usta korkma ara ara seninde üste cikmana Fırsat sunarım 😂😂 merak etme sen ne dedim ben sana bir işin bazen amelesi olursun bazense ustası olursun hep amele kalırsan da kaybedersin hep usta olursan da. Bazen alttan alırsın bazen üsten bu işin reconu budur .. üstadimmm 😂😂😂
At yalanını si... m inananı 😂 NAMIK KEMAL 😂😂
Selam olsun üstadıma 😂😂😂
Aleykümselam getiren gönderen sağolsun 😂😂😂
Allah razı olsun 😂😂
Senden de inşallah paşammm 🤗
Aminnn yavrum mersiiii 🤗
Bu gün gözümden kaçmayan şey neydi biliyormusun ustammm
Neydi yavrum söyle bakayım
Madem ısrar ediyorsun soyliyim bari 😄😄 1 . Sürekli seninle konuştuğum zaman başkalarına cevap vermedigimde atarlanmiyorsun 2. Ben yavrum diye hitap edilmesi çok hoşuma gider dedikten sonra senin Sürekli sık sık yorumlarda bana yavrum diye hitap etmen ve ilk bu kelimeyi gözüme sokmak ister gibi büyük harflerle yazman. ... Bunlar bugün sende en çok dikkat ettiğim unsurlardı... Şöyleyeceklerim bu kadardı teşekkürler 🤗
Maşallah nasıl bir göz varsa kaçmıyor bir şey ne yapayım atarlanmam gereksiz olur ne yaptını bilen birisin sevdiğin şeyleri duydugunda mutlu oldugunu bildiğim için mutlu ol istediğim için yazıyorum diyeceklerim bu kadar çavuşum 😂
Yaaa Ferhat çok romantiksin 😄😄😄
Ben mesajı aldım fırçayı yemek istemem bir daha demem dikkat ederim devrem amacım incitmek değildi devrem 🥴☺️
Çok teşekkür Ferhat bunu düşünmen yeter 🤗🤗🤗
Ahahah romantikliği sende ögreniyorum dermişim 😂😂😂
Kelime eksik olmuş çok teşekkür ederim yazmıştım
Nasıl Ferhat detayları iyi yakalamışmıyim 😄😄😄
O kadarını anladım ya sal kendini bu kadar kasma ben seni çok iyi anlayabiliyorum ☺️
Rica ederim ne demek 🌼
Detaycı oldugunu bilipte bunların gözünden kaçacağını düşünmeyecek kadar zeki oldugumu düşünüyorum 😀
😄😄😄 şeytan detaylarda gizlidir derler bir insanın yalan söyleyip söylemediğini o detaylarda yakalarsin oyuzden herşeyi dikkatli okurum dikkatli dinlerim hafızamda tutarım. Detaylara da çok takılırım 😄😄😄
Senin zeki bir adam oldugun zaten belli zeka seviyeni bu detayları yakalayıp bunu ispat etmeye çalışmana gerek yok ki 😂😂
Zeka küpümm benim 😂😂😂
Hiç bi zaman kendimi kanıtlama gereksiniminde bulunmam şükür bilirim kendimi yavrum aaa pardon yavrum demicektim unuttum 😝 dil çıkararak bari sinir edeyim seni 😂😂 ohh yaşasın zeka küpünde oldum ☺️
Yavrum ben şimdi salona giriyorum çıkınca kendimde olursam yazarım zaten dikkat et kendine ☺️ en kötü sabah sendeyim zaten 👍 aklımdasın ! Yavrummm
Vuuu ağzından bal damlıyor gelde siliyim 😂
tamam peki sana da kolay gelsin 🙋 yüreği güzel adam
Kendine iyi bak Allah'a emanetsin 🙋
Günaydın yüreği güzel sabah şekerim 🌼☺️ bal mı damlıyor balı buldun da silicen mi yani pehhhh 😂
Oooo aman efendim kimler gelmiş kimler gelmiş 🤣🤣
Hoş geldin Şeyma Subaşı hoş geldin 😂😂😂
Başkanım sanada kocamannnnnn günaydın 🤗
Oo günaydın iki gözümün çiçeği sende h. g şeyma kim be deli seni 😂
😂😂😂 acun Ilıcanın boşandığı genç karısı çok gündem olmuş mizahi yapılmış genç güzel bir kadın Şeyma Subaşı ,😂😂😂
Tanıyorum beaaa alakayı çözememiştim o yüzden sordum güzel kadın güzel 😂😂
Bizim hangi konuştuğumuz konuda mantık vardıi ki zaten 🤣😂🤣 her şey doğaçlama ilerlemiyor mu başkanım
İçimden öyle geldi söyledim iyi yapmışmıyım 🤗🤗
Valla haklısın sen yaparsında iyi olmaz mı be eee nasılsın
Çok teşekkür ederim iyiyim erken kalktım evimin işlerini bitirdim şimdi kahve yapicam da yeni sorduğum soruya gelen cevapları okuyordum
Sen peki
Gecen nasıl geçti
Hmm iyi yapıyorsun oku tabi ben iyiyim ya sen gelirsinde ben nasıl kötü olurum 🤗
Afiyet olsun benim içinde iç uyuyarak geçti spordan yorgun çıkıyorum eve gidince duş alıp giderek sızıyorum zaten
Teşekkür ederim içiyorum şu an ama merak etme ben senin yerine de içiyorum
Böylede düşünceli bir insanım işte 😊😊🤣
Eee merak etmiyorum zaten sabah şekerimin benim yerime de içeceğini biliyorum🤗
E düşünülüyorsun ki düşünüyorsun😊
Birde aklıma ne geldi biliyormusun sen demişsin ya aklımdasin yavrum diye 🤣🤣 eve gider gitmez sızmışsın 🤣🤣 ama
Işte spordan öncesi ve sonrası durumu bu😂😂
Senin başka derdin mi yok beni niye düşünüyorsun 😊🤣
Ben dertlerimi düşünmem iyi geleni düşünüyorum
🤣🤣🤣 hiç güleceğim yoktu hee bu kötü bir durum demekki spor aşkı öldürüyor 🤣
Sana iyi gelen şey ne peki hocam
Ahhaahha öldürmez öldürmez merak etme sen 😃 Diğer taraftan yaz araba kullanıyorum yorumu bulana kadar canım çıkıyor😃😃
Diğer taraf derken diğer soruda yeni sorudan hocam erkek ve Neresi iyi gelecek😂😂
Sanırım cinsellik isterdim.
Ben duygu olarak sormadım kişi olarak sormuştum karşınızda kim otursun isterdiniz soru buydu 😂😂😂
Aklın hep oraya çalışıyor hınzır şeyyy seni 🤣😂🤣
Ahahaha her zaman değil ama şimdi olsun isterdim :)
🤣🤣🤣 yine sorumun cevabını alamadım karşında kim olsun isterdin. Üstadım 😂😂😂
Ne kadar sabırlıyım dimi 🤣🤣🤣
Sen avukatsın :) var aklımda bir meslektaş, adını vermeyim :)
tamam peki saygı duyarım ✋
Ve ben kaçar diyorsun :)
Sen adamı kaçırırsın 😂😂🤣 gerçekten
Aaaa genelde böyle demezler ama neden öyle dedin ki :)
Çünkü enerjisi çok düşük bir adamsın oyuzden dedim seri ve akıcı cevaplar vermiyorsun net ve açıklayıcı bir açıklama yapmıyorsun oyuzden olabilir mi. Sen gerçekten avukatmısın eğer avukatsan ağzı laf yapan bir kişiliğin olması gerekmez mi mesleğin gereği sayın hocam 🤣🤣🤣
Ofiste dilekçe yazıyor olabilir miyim acaba şu an :)
Ara ara buraya bakıyor olabilir miyim acaba şu an :)
tamam peki sustum eğer çalışıyorsan saygı duyarım .. sen benim cahilliğime ver 🙋🙋🙋
Ne alaka canım cahilliğe vermek. Muhtemelen hakkı bir eleştiri yaptın ben de sana mazeret sundum. Mazeret değerlendirilir ve ya ret edilir ya da kabul edilir. Saygıyla arz ederim :)
Aman efendim estafurullah o saygı bize ait 🤣😂😂
Saygıyı tekeline almak isteyenlere izin vermeyeceğiz. Saygı evrenseldir. Kimsenin tapulu malı değildir. Saygıyı tekelinize almaktan sizi men ederim aahahaha
Evet şimdi muhabbete dönebiliriz
😂😂😂 sende bir açıldın pir açıldın heee sayın avukat 😂😂
Gerçekten işim vardı yahu. Sen avukat mısın?
Bana yönelttiğiniz eleştiriyi size yöneltiyorum. Neredesiniz sayın hanımefendi. Daha seri mesaj yazmanızı talep ediyorum :)
Buralardayim aslan parçası hayır gülüm ben avukat değilim bir firmanın muhasebesini tutuyorum
Sen ben çalışıyordum isim vardı dediğinde de saygı duydum ve anlayışla karşıladım zaten ekmek parası herşeyden önce gelir çünkü
Ooooo Aslan parçası demek. Saygılar reis :) üstad lafı sizde de var değil mi?
Ben istesem de avukat olamam çünkü hep duygularimla hareket eden biriyim vicdan azabı duyarim sürekli çünkü bu meslekte duygusalliga yer yok maalesef herkese acırsan üzülürsen bu mesleği yapamazsın oyuzden bana göre değil ben çok dugusal bir insanım herkes bildiği işi yapmalı
Sayıların rakamların duyguları olmaz diyorsun :) bir süre sonra mesleki Kütlük başlıyor. Daha profesyonel yaklaşıyorsun olaylara.
Ya illaki öyledir ama herkes becerebildigi işi yapmali bence
Ne o becermek felan :) herkes mutlu olduğu işi yapmalı. Tabi mutlu olabilmek için becerebiliyor olmak yeterli değil ayrıca sevmeli de
İnsan sevdiği işte başarılı olur zaten çok bilmiş şey seni 😂😂
Yazsak sorun yazmasak sorun :) neden bilmiş oldum şimdi
Avukat olmuşsun işte sen bilmiycende ben mi bilicem 😂😂 reis
Tabi ben bileceğim, tek ben bileceğim. Bunu senden duymak güzel :)
Yok bunla tatmin olmadıysan birde yazılı olarak e_, mail atayım sana 🤣🤣🤣 hem egon tavan yapar biraz sen seversin böyle şeyleri hınzır şeyyy seni 🤣😂🤣
Bunu benden duymuş gibi olma ama 😂🤣
Farklı sosyal medya platformlarına davet mi bu :) İnstagram iyidir, mail ne :)
🤣🤣 napıyım dilekçe mi yazayım 🤣🤣🤣 ya sen varya adamı yaşarken mezara koyarsın yemin ederim 🤣 bak sana karşı yükseldim şuann 🤣🤣🤣
Burası bu yüksekliği kaldırmaz bence. Kamuya açık yükselme mi olurmuş :)
Neresi kaldırır peki 😂 sen daha iyi bilirsin sonuçta herkes sen kadar bu konuda tecrübe sahibi olmuyor tabi sen bu işlerin dueyeni olmuşsun 🤣 artik 😂😂
Ahanda duayen oldum :)
😂😂 sen ne olmak istiyordun peki ıssız adam 😂🤣🤣
Ahahahh ünvanlarıma ünvan ekliyorum :)
Issız adamdan yalnız adamlığ doğru koşar adım gidiyorum sanırım :)
Sanırım unutuldum :)
Kırbacı vurmak isterdim veya bağlamak falan hahaah
Senin içinde de resmen bir canavar yatıyormuş meğer bunu anlamış olduk 😂😂😂 zalimmm şeyy seni
😂😂
Gülme 😂🤣😂
Kimse durmasın karşımda
Eğlenceli biri olsun da
Gönlümün efendisi otursun isterdim
Olmasını istemeyecegim kişi
Trump çünkü söylemem gerekenler var
Trump mu neden peki 🤗🤗😂
Ne söylemek isterdin peki
Saçları çok güzel
😂😂😂 adam sırf saçlarının güzel olduğunu duymak için ordan buraya geleceğini sanmıyorum 😂😂😂 sen daha başka şeyler düşün bence öyle bir şey sorki adamın aklını başından al yaa ben nereye geldim böyle desin 😂😂😂
Aklı başında değil zaten ama eşin çok güzel diyebilirim
Memeli bir kadın.
Kimse olmasın mümkünse
ben bile mi jende?
Herhangi biri.
Derdimizi dinleyen biri oturursa sevinirim…
Önemli olan derdini dinlemesi degilki anlaması o seni anlayamadiktan sonra dinlese ne olucakki bugün duvarada anletsan seni dinler bir hayvananada anlatsan dinler ama anlayamaz senin fikrin nedir bu konuda MRChosen
Tamam sen otur o zaman bi zahmet bu konuları yüz yüze konuşmak şart oldu…
Babam olsun isterdim onu hiç görmedim
Rahmetli mi oldu babanız
Maalesef
Üzüldüm senin için gerçekten Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 😢 sanada sabırlar versin ne diyim kendine çok iyi bak olur mu Allah'a emanet ol 🙋🙋🙋
Sağ ol
🙋🙋🙋
Sevgülümmm
Merak etme birazdan yorum yazar zaten 😄😄😄 buraya 😄😄
Sen ol.
Bak bak laflara bak sen 😂
Ne dedim ki😀
Sen ol dedin 😄😄😄 niye ben oluyorum reis
Sohbet ederdik ekonomiyi konuşurduk😂
Ülkede 17 tane bakan var ama bu olaya senin gibi " BAKAN " yok 🤗😄😄 bu ekonomiyi maliye bakanıyla konuşman daha mantık li olmaz mı sence 😄😄 benle ne ekonomisi konuşan maliye Bakanımıyım bennnn 😄😄😄 bak sana karşı yükseldim şu an 😄😄😄
Ne güzel yükselmeye devam et 😂
Ağzının üstüne terlik geliyor ama birazdaha konuşursan
Niye 🙄
Ağzının üstüne terliği şrank diye yiyince neden olduğunu anlarsın diye ümid ediyorum 🤣🤣🤣
Çok kabasın
Dimi ama 🤣🤣🤣
Yükseldim demek olumlu demektir🙄
Hayır burada sana karşı yükseldim demek sana kızdım beni sinirlendirdin demek senin aklın fikrin hep orada olunca 🤣🤣🤣 tabiki yanlış anlaman çok normal
Nerden biliyorsun aklımın orada olduğunu😡
Aptala malum olurmuş içime doğdu demekki 😂 çok bilmiş seni
Estağfurullah 😂😂
Ben mübarek biriyim günahımı alma😀
Evet senin için öyle diyorlar gerçekten çok mübarek bir insandır 3 hayrat bir cami iki kuran kursu yaptırdi 3 4 defada kutsal topraklarına gidip hac vazifesini yerine getirip şeytan taşlayip bu kutsal görevini tamamlayıp geldi diyorlar 😂😂😂😂,
Günahsız oluşunu bana gösterme mübarek Allah'a göster 😂
Allah zaten görüyor senin de bilmen lazım kalan günahlarım sana kalmasın senin için üzülüyorum😂
Ben senin zaten ne kadar mübarek günahsız bir adam olduğunu daha ilk yorumunda anlamıştım 😂😂 hatta dedinki icimden vayyy bee böyle mübarek insanlar kaldımi dedimm 😂😂😂 ... Yorumun için çok teşekkür ederim ey mümin kardeşim 😂😂😂 Allahın rahmeti bereketi üzerine olsun inşallah 🖐️🖐️🖐️
Amin cümlemizin inşallah 😇🙏
🙋🙋🙋🌧️
Uyudun sandım mübarek 🤣
Ooo aman efendim kimler teşrif etmiş 😂 hoş geldin hacı
Niye uyumadin mübarek teeccüd namazını mi eda etmeye kalktın yoksa 🤣
Hoş bulduk mübarek😂
Aman biz gizli yaparız böyle şeyleri aşikar olmasın😊
Tabi ibadetin gizli olani makbuldür derler
Elhamdülillah inşallah 😊
Adnan Oktar misin bee mübarek maşallah inşallah 😂😂😂
😂😂 canım aşkım biricik hocam demeni bekliyordum inşallah 🤣
Şimdi çok saygı değer hocamızla sohbetimize başlıyoruz inşallah 🤣🤣😂😂
Amin haydi kızlar bi çifte telli oynayalım inşallah 😂
😂😂😂 kendimi Adnan Oktar'ın kediciği gibi hissettim 😂😂 maşallah
Bu iyiye hidayete erdiğine işaret Maşallah 😇
Senle hidayete ermeyende ne biliyim 😂🤣
Gerçek mürid Maşallah 😂😂
41 kere maşallah de çünkü senin gozler göz değil felferik okuyor mübarek
Haydaa😂 ben mübarek biriyim
Selam mübarek nasılsın inşallah 😂
Oo aleykümselam hacı iyiyim çok teşekkür ederim sen nasilsin napiyorsun
Hamdolsun mübarek iyidir çay içiyoruz ahir zamanda 😇
Kıvanç Tatlıtuğ
😂😂🤣🤣 neden peki o sen gibi sarışın olduğu için mi
Yakışıklı ya o yüzden bir kaç şey soracaktım
Ne sorucaktin mesela
Yakışıklıların da derdi oluyor mu
Dertsiz insan olur mu sence herkesin kendine göre mutlaka bir derdi vardır bunu asla unutma
Zenginlerin bile mi abla
Herkesin gülüm bundan emin ol kimisinin maddi derdi olur kimisinin sağlık kimisinin ailevi sorunlari vardır herkesin bir derdi mutlaka vardır ve herkesin derdi kendine göre büyüktür bak safiye Soymana ne kadar zengin degilmi oğlu sms hastası okadar varlığı var ama oğluna bir fayda veremiyor. Sakıp Sabancı ya bak Türkiye'nin yarısı onundu ama engelli bir oğlu vardı adam okadar zenginim Türkiye'nin yarısına sahibim ama oğluma bir ayakkabı bile alamadim dedi aç internetten o röportajı izle istersen gülüm herkesin bir imtihanı vardır bunu asla unutma olur mu böyle şeyler düşünüp te umutsuz da olma hayatında mutlaka seni mutlu edebilecek şeylerde vardır onlara odaklan derim kendine iyi bak gülüm Allah'a emanetsin 🙋🙋🙋☄️
Kankam olsun isterdim sıkılıyoğmmm
Fatih Terim nedeni yok.
Kimseyi istemem
Mavi gozlu
Ragnarok
galiba kimse
Ben bile mi Yuki?
@Wheeinthemood hmm seni tabiki de isterdim jende
Güzel
@Wheeinthemood ama o yorumun beni bitirdi :((
Kıyamam
Eşim olsun isterdim.