Kilolu olduğunuz, kekeme olduğunuz, kısa olduğunuz, uzun olduğunuz gibi gerekçelerle lise caglarinizda aşağılandınız mı?
Ya da ozguveninizi düşüren bir reddedilme, terkedilme, alay edilme hikayeniz oldu mu?
Kilolu olduğunuz, kekeme olduğunuz, kısa olduğunuz, uzun olduğunuz gibi gerekçelerle lise caglarinizda aşağılandınız mı?
Ya da ozguveninizi düşüren bir reddedilme, terkedilme, alay edilme hikayeniz oldu mu?
Yok hep ön plandaydım zeki çalışkan bir tiptim öyle itip kakamayacakları kadar da geniş bir akraba çevremiz var biraz sıkardı. Lisede hiç teklif etmedim ilk 3 kız arkadaşımda onlar teklif etmişti utangaçlık vardı kadınlara karşı sonradan açıldım ve ilk teklifte reddedildim 😂😂 açıldığım gibi de kapandım redddilmek kim ne derse desin bir 10 dakika pis koyuyor insana sonra geçiyor.
Cevap
8Cevap
Hayır aşağılanmadım
Rezil olmaları çok küçükken yaşadım
Lisede de asosyaldım nihayetinde
Özgüvensizdim
Onun haricinde ders anlamında okulun baya bi gerisindeydim son sene de ztn baya bi stresli geçti çöktüm
Lisede çok öyle rezil olmadım ama kendimi hep küçük gördüm falan
Kendimi bir şekilde üniversiteye attım
lisedeki yakın arkadaşlarımızla birbirimizi hep aşağılardık halen görüştükçe aşağılayıp gülüyoruz. bunda alınacak ya da tribe girecek bir şey yok ki
Benim için olmadı hem olsada unutulan birsey herseyi yaşadık iyisiyle kötüsüyle
Bu hangi liseden acaba 🤔
Kilolu olduğum için şaka yollu zorbalığa uğradım hep.
aşağılanma denmez ama yakın arkadaşım boyum 151 diye dalga geçiyordu
Tipim den dolayı alay edilmiştim özgüvenim zaten yerdeydi o zaman lar yerin dibine giresin gelmişti
Simdi toparladin mi
Yarı yarıya düzelme var 😅
Lise değil de ortaokulda olmuştu
Lisede üniversitede kraldım be
Baba zengin olunca herkes seviyor kanka
Cokkk
Zayıf olduğum için olmuştu bir kaç kez...
Çok örselediler beni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?