Konuşma ortasında karşınızdaki insan size yalan söylüyorsa siz çizginizi bozmadan dinlemeye devam edebilir misiniz?

Konuşma ortasında karşınızdaki insan size yalan söylüyorsa siz çizginizi bozmadan dinlemeye devam edebilir misiniz?

Hayır yapısal olarak sakin biri değilim ben. Özellikle gözümün içine baka baka yalan söyleniyorsa konuşmadan duramam. Doğrusunu bilmediğim yalanlar dinlediğimdeyse nasılsa kokusunun çıkacağını bildiğim için rahat oluyorum.
Eğer yalanın ucu bir insanın hayatına ya da bana dokunuyorsa çaktırmadan dinlemeye devam ederim sonuçta benlik bir durum yok. Karşındaki insanı bozmanın da bir anlamı yok bırakırım neye inanıyorsa öyle yaşamaya devam etsin.
Kanka kötü bir durum ama maalesef dinliyorum artık 12 13 sene önce bir ergenken bozuyordum ama şimdi karşında 30 yaşında adam var moruk bozmaya da utanıyor insan 😁
dinlemeye devam ederim ama dudaklarımda sinsi bir gülüş oluşur, daha alaycı bir tavra bürünürüm. anlattığı şeyi bitirdiğinde de onunla dalga geçerek yalanını ortaya çıkarırım.
Cevap
5Cevap
Yok bozuntuya veririm yalanını yüzüne vururum, yemem yutmam saf canım ayağına yatmam. Beni bilende bana yalan söylemez.
Dinliyormuş gibi yapmaya başlarım.
Hayır yalanı söylerim hemen
Hiç sevmediğim birisiyse (sevmediğim demiyorum, hiç sevmediğim birisiyse) alay ederek gözlerinin içine bakarak, hadi ordan bakışı atarak gülerim gözlerimle ve onun bozulmuş çehresini izlerken keyiflenirim☺
Evet genellikle bozuntuya vermeden dinliyorum. Bazen çaktırmadan açık aradığımda oluyor, eğer çok uçuk bir şey anlatıyorsa.
Bu çok korkunç bir duygu ya yaşadım daha önce ve o kadar çok detay veriyorduki her kelimesinde biraz daha değeri düştü..
Etmem açık açık sorarım öyle bir özelliğim var kırılırımı düşünmem yalan söylüyorsa kırılabilmeyide göze alsın
Evet aksine o haline içten içe gülüp daha bi dikkatle dinliyorum
Evet dinlemeye devam ederim, konuşması bittikten sonra da kibarca yalan söylediğini ifade ederlm
Evet dinlerim daha gözümde ne kadar küçülecek onu izlerim sonra zamanı geldiğinde dersini veririm
Evet dinlemeye devam ediyorum alaylı bir gülümsemeyle.
evet dinlerim bir dönem çok dinledim. aşırı üzücü bir hâl
Evet mevzu nerelere kadar gidecek diye dinlerim sonra konuyu bildiğimi ima ederim.
Bu çok kırıcı bişey bazen bende yapıyorum ama çektiğim azabı anlatamam keşke hiç soylemesek
Dinlerim sonra yüzüne söylerim sonra da daha o kişiyle işim olmaz.
Evet. Eşim ve kızım hariç başkası bir yalan söylediğinde hiç bozuntuya vermedim. Kendi bilir yalan söylüyorsa söyler hiç ardına düşmem.
Bozuntuya vermem ama içim buz tutar yani sogurum
Yani dinlerim genelde çıkarım yaparım
Patlatırım yalanını 👍🏻
Bozuntuya verir, bozarım.
Evet ama içten içe pis pis gülüyorum.
Dinliyoz napcaz başka
Evet tam olarak bu
mecbursam evet
Çok kâle almamaya başlarım
salaga yatilir
Evet dinlerim 😏
ederim tabii
Evet dinlerim
Ben genelde dinlerim de dinlerken midem bulanıyor
Yıllarca dınledım 😂
Direk konuya dalıyorum yüzüne vuruyorum.
Direkt*
Evet
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?