Bir düğüne gittik. Orada uzaktan akrabamız (damadın babası ki biz oğlan eviydik) beni görünce -ki yalnızdım o an- benimle evlenir misin dedi. Sarhoştu zaten. Çok sinirim bozuldu. Sizce de yanlış değil mi? Ben mi abartıyorum?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Saçma ve anormal tabi ki bu yaşta birinin sana karşı o zihniyeti aklı başında olmasa bile
Bende öyle düşündüm. Böyle şeyin şakası bile olmaz sonuçta. İğrenç geldi bana da çok kötü hissettim kendimi.
Anlıyorum o rahatsız edici hissi o yüzden çevrendekilere söyle bir güzel payını versinler o an böyle düşündüyse aklı başındayken başka türlüsünü düşünür o yüzden uyar anana babana
Anneme anlattım. Annem gidip laf sayacakmış. "Benim kızıma nasıl öyle bir şey söyler" diyor. Bende olay çıksın istemiyorum.
Çıksın çıksın boş ver böyle şeyin gizlisi saklısı olmaz saklamaya çalışma kimseden de bırak ne yaparlarsa yapsınlar o adama terbiyesizlik
Öyle mi diyorsun?
Tabi ki öyle diyorum tatlım Allah aşkına sen ne düşünüyordun ki
Ben utanıyorum. Bide babam duysa şaka yapmış ne var bunda deyip çıkacak işin içinden. Laf söyletmeyecek onlara. Ortalık karışacak diye korkuyorum.
Damadın babası dedi diyorsun ya şaka mı senin baban cidden böyle mi davranacak söylesen
Sakın utanma bak o adamın sana sarhoş olsa bile o gözle bakması bile tacize girer söylemek istemedim ama yani bilmiyorum bana mı rahatsız edici geliyor fazlasıyla git be söyle o adamı bir güzel halletsinler en azından bunu yapacak kişiler yok mu etrafında baban yapmazsa bir şey
Babamla abimde namus kavramı yok pek. Abimle eve gidip gelmemiz gerekmişti. Arabadan inince beni bırakıp önden yürüdü gitti abim. Ben tek başıma kaldım. Millet sabahtan akşama kadar içti hepsi sarhoş zaten. O sırada söyledi adam da bide kamerada çekiyordu o sırada. Abimde düşünce olsa beni bir başıma bırakıp gitmez zaten. Gece de lavaboya gidelim dedim abime. Benimle ne alakan var gitsene kendin dedi. Herkes sarhoş nasıl tek başıma gideyim dedim he tamam o zaman dedi götürdü sonra. Babam bile arkamda durmaz daha suçlu çıkarız. Abime söylemiş annem isim vermeden. Abim de kızmış bana neden o zaman söylemediniz diye. Adamlık laf atan olduktan sonra dövmek, olay çıkarmak değil ki. Adam olan kardeşini tek başına bırakmaz yanında durur kimse laf atmasın diye.
Vallahi öyle bak kuzum ama işte abin abi değil ki. Böyle yaşıtlarından anlatabileceğin yakın gördüğün böyle erkekler varsa onlara söyle kuzenlerin vs, böyle üstüne yürüyebilecek birine vardır illa ki orada. Hiç olmadı sen kendin utanmayacaksın bu konuda bak dediklerim gibi bunu düşünen yarın yapar hafife alınacak bir şey deği, kendin cesur ol bana bunu dedi hiç utanmadan de, saygısızlık çünkü kızı yaşındasın.
Annem ağzının payını verir heralde. burada öyle bir yakınım yok ne yazık ki. Babam tarafla aram yok. Annemin tarafı da hep başka şehirde.
Heralde diyorsun canım benim bak ondan bile emin değilsin bu zamanda kimseye güvenme diyorlar doğru, ne yaparsan kendin yapacaksın mecbur cesur ol söyle sende bir suç yok ki onun ayıbı.
Ben utanırım bir şey diyemem
Ben ne diyeyim o zaman, kendin bilirsin kuzu.
Teşekkür ederim 😇
Rica ederim, yine bir şey olursa yazabilirsin buradan.
Olur yazarım 😁
+pardon bişey sorabilirmiyim
-buyrun
+müsaitsen evlenek
Bu soruma cevap değil ama
ama baya benziyo
Ama burada mesele bu değil
evlen gitsin
Normal
İğrenç ya d
Ben çok rahatsız oldum sonra ben mi abartıyorum diye düşündüm
Hayır ya abartmıyorsun sarhoşta olsa bilinçaltı sana karşı ilgili
Anneme anlattım gidip o adama laf sayacakmış. "Nasıl benim kızıma öyle bir şey der?" Diyor. Ama ben olay çıksın istemiyorum.
Ya neden anlatıyorsun hemen sen yaşınız kaç
Bilsin diye. Ben her şeyimi anlatıyorum zaten anneme... 28 yaşındayım
Gizlisin bir şeyler anltacaktım