AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Düşünmekle rahatlayamayacagimi soyluyorum kendi kendime daha sonra amann ölüm var sabaha cikacagim bile belli değil diyorum yararlı oluyor
Haklısın evet
Sebebini bilsem daha ayrintili yazabilirdim. Ama modun dusukse film izleyip kafani dagitabilirsin. Guzel bi arkadasin varsa sohbet ilac gibi gelir.
Sevdiğim kişiyi sürekli düşünür oldum ..
Detay verir misin. Platonik mi, ayrildigin biri mi?
Hayır ayrıldık
Tane tane sorarak olmaz bu is. Yazmak bu kadar mi zor? Detay verirsin bizde biseyler yazariz. Yasinizi ne kadarlik iliski oldugunu, ayrilali ne kadar oldugunu, sebebini...
İkimiz de 20 yiz 7 aylık bi iliskimiz vardı ama şu son 3 aydir sıkıntılı gidiyodu benim ona güvenim kırıldı yalan söylediği için okul arkadaşları ile çiğkofte ortami yaptılar beni o gün yanlışlikla aradı kız sesleri geldi ben onu duyunca sordum kız falan yok dedi bana akşam tekrar konuştuk itiraf etmisti arkadaşlarının sevgilisinin geldiğini haberi olmadığını benim ona kötü tepki vereceğimi düşündüğü için yalan söylemiş öyle demisti ben de ayrıldım ondan bu oalydan iki gün sonra da benim doğum günümdü konuşalım diye geldi sadece ağladı sızladı affet dedi doğum günüm için hiç bisey bile yapmadı affettirmek için beklemistim biseyler sonuçta. Ama arkadaşlarının doğum günlerine gitti kutladı öğrendim yani. Her neyse kaç defa konuşmak istedi sürekli yazdı aradı tekrar biz konuşmaya başladık ben ona hala soğuğum tabi ben ondan her tartışmada ayrılmak istemisim bu yüzden benden şikayetçiydi ama haksız mıyım? Ondan sonra kavgalar üst üste derken beni ailesi öğrenmişti en son babası da öğrendi beni dedelerine falan da anlatmislar bana şey dedi işte hoşuna gitmis bu durum ama sen bana güven vermiyosun her an gidicek gibisin o yüzden ilerde o kıza noldu diye sorarlarsa diye dusunmus bu senin için de benim için de geçerli dedi bana ben ona kırıldım benden sonrakini düşündugu için defol git dedim ona o da beni engelledi aklına gelebilcek her yerden ertesi gün kaldırdı ama benim yazmamı bekledi bence ama ben yazmadı sürekli bi profil değiştirmeler falan dikkat cekmeye çalıştı ama ben günlerdir onu düşünüyorum her gece. Uyuyamıyorum rüyamda onu görüyorum yazmayi düşündüm ama gururuma el veremedim bu yüzden mutsuzum ve kafam karışık
Daha cok gencsiniz sen ondan daha olgunsun. Guvenini sarmsmis evet ama sende fazla kati davranmissin. Bieaz hosgorulu olsan belki oda wana daha acik olabilir. Bunu dene, baktin hala ayni gizli sakli isleri var hic dusunmeden bitir. Şu an yaz ona, gurursuzluk olmaz. Ama acik acik konusun. Ben daha anlayisli olucam ama sende artik gizli sakli isler yapmicakwin de.
Yazmayi düşünüyorum zaten de konuya nası başlasam bilmiyorum bide hiç aktif degl
Sen yaz o gorur. Ama sen yazdin diye agirdan alirsa hata yapmisim deyip hemen bitir. Bu cocjk cocuk gibi, oyuncagi olma sakin. Senle konusmak istiyorum de
Tamam öyle yapıcam olmazsa en azından denedim derim içimde kalmaz yoksa ben böyle biticem
Aferin sana aynen oyle. Noktayi koyar onjne bakarsin ama benim gorusum sana az gelir o cocuk daha duzgun birini bul zamanla.
Ortam değiştiririm, alışveriş yaparım ve pasta türü şeyler yerim
Vuruyorum kafayı yatıyorum şairin dediği gibi hiçbir şey olmazsa sabah oluyor
Ya sabahı zor ediyosam
Her bünye farklı kimisine müzik iyi gelir kimisine alkol ikimizin de yalnız kalmak kimisine Deniz havasi.. bana da uyumak iyi geliyor. Senin de illaki vardır daha önce kafanı rahatlatan bir etkinliğin
Müzik, film, kitap, gezi..
Müzik
Birilerini hatırlatıyosa
Hatırlatsin. Uzsun aglatsin ki bir noktada silinsin.
Konusabilirsin de dertleşmek istersen
Aşağıda birine yazdım her seyi anlattm istersen ordan okuyabilirsin 😐
İstediğin zaman yazabilirsin
Nası yani
Xper ,3 olunca anlatmak istersen yazabilirsin dedim
Birine anlatıp dertlesmissin o yüzden benle dertlesmene şu an gerek yok diye düşünüyorum ilerde konuşmak istersen diye dedim
Tamam teşekkür ederim
Rica ederim
Konuşmak iyi gelir
Bana da iyi geliyor ama yanımda kimse yok beni anlayacak
İstersen konuşabiliriz
Olur
Bekliyorum
Ama xper yetersiz benim yeniyim burada bilmiyorum sen mesaj atsan konusuluyo mu yinede
Evet sen istek at ben yazarım sana
Atmm
Yazdım
Hiçbişey
Madde kullaniyorm