Arkadaşlarımi anlayamıyorum cidden?

Ben normalde utangaç sosyal anksiyetesi olan biriyim sırf bu yüzden arkadaşlık baslatamadigim için az arkadaşım bile var neyse biri ta ilkokuldan liseye arkadaşım diyor yok anksiyetem var yok çirkinim yok öyleyim böyleyim psikologa gidiyorum ilaç alıyorum cart curt ama hani tüm okulu hemen hemen tanıyor herkesle arkadaşlık kurma peşinde ve afedersiniz de ben kendimi beğenmiyorum beğenmeyen insan kapamaya çalışır bir şey yapar bu kız oraya buraya etekle onla bunla gidip vücudum çok kötü diye zirvalayip duruyor zaten hayat stilini başka arkadaşından çalmış arkadaşı kendi stiline sahip biraz gotik biri kızın bir anda tüm hayatı değişti resmen aynı olmaya başladı üstüne. ustluk kız eski sevgilimle de sevgili oldu ben 2 sinirlendim diye gitti başkalarına anlattı herkes üstüme geldi sen öylesin sen böylesin diye suç bana kaldı aralarını ayırmaya çalıştığım için (!) Ve yani bu kız hala samimiymisiz gibi gelip konuşmaya çalışıyor itekliylorum hala geliyor maalesef ortak arkadaşımız da çok herkese hakkımda kötü şeyler anlatabiliyor yani cidden ne yapayım ne kadar manipülatif insan ben buna kaç yıldır katlanıyorum daha bu yıl kafama dank ediyor sizce nasıl bu kız bı karakter analizi vb yapacak mısınız ben yapmış miyim buyrun gerisi sizde

Arkadaşlarımi anlayamıyorum cidden?