Kişilik & Karakter Paylaşmaya arzu ettiğiniz mutlu anılarınız var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Varsa gelin takılalım, sohbet muhabbet makara falan… Hem ne demişler, mutluluk paylaştıkça çoğalırmış 🤪😄 Paylaşmaya arzu ettiğiniz mutlu anılarınız var mı? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Ne mutlu nede kötü anılarımı paylaşmamayı öğretti hayat bana 🚬😅 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Mutlu anım yok 0 0 Yorumla
olmazlarainat Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 590 cevap paylaştı. Mutlu anılarım bende kalsın nazar degmesini istemem 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle olsun madem 😁 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Çok var ilk aklıma gelen anne olduğum gün mesela 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O an ne hissettin? 😃 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. 18 yaşına girdiğimde çok mutlu olmuştum😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne mutlu nede kötü anılarımı paylaşmamayı öğretti hayat bana 🚬😅
Mutlu anım yok
Mutlu anılarım bende kalsın nazar degmesini istemem
Öyle olsun madem 😁
Çok var ilk aklıma gelen anne olduğum gün mesela
O an ne hissettin? 😃
18 yaşına girdiğimde çok mutlu olmuştum😂
Mutlu anım yok galiba.
Pek fazla maalesef