Kişilik & Karakter Kötü alışkanlıklarınız var mı? flrttaxx Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ` sigara, uyuşturucu, alkol vs. var mı bunlardan kullandıklarınız?🤤en masumu sigara sanırım 🙄 Kötü alışkanlıklarınız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Sigara ve alkol var ama bunlar kötü değil bana göre.. Dost, arkadaş.. 😄 1 1 Yorumla flrttaxx +1 yıl dost kaldı mıığ Yorumla
rhinestoneeyes Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl hayır bu arada alkol, sigaradan daha masum sayılır bence jdkd 0 2 Yorumla flrttaxx +1 yıl saçmalama istersen dksksn Yorumla rhinestoneeyes +1 yıl alkol bağımlısı olmayan birisi için yazdım Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. evet var; insanlara hemen güvenip fazla değer veriyorum sanırım. 1 0 Yorumla
SiyahlıBirAdam Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hiçbir kötü alışkanlığım yok. Ağzıma bir şey sürmedim çok şükür. 0 0 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Hiç birini de kullanmam. Nefret ederim. İçende benden uzak dursun 0 0 Yorumla
alicelosangeles Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl özel günlerde alkol içerim ama kötü alışkanlık saymam 0 0 Yorumla
Sarı07x Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Alkol, sigara kullandim 1 yil kadar sonra tak diye biraktim. 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sigara ve alkol 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sigara ve alkol var ama bunlar kötü değil bana göre.. Dost, arkadaş.. 😄
dost kaldı mıığ
hayır
bu arada alkol, sigaradan daha masum sayılır bence jdkd
saçmalama istersen dksksn
alkol bağımlısı olmayan birisi için yazdım
evet var; insanlara hemen güvenip fazla değer veriyorum sanırım.
Hiçbir kötü alışkanlığım yok. Ağzıma bir şey sürmedim çok şükür.
Hiç birini de kullanmam. Nefret ederim. İçende benden uzak dursun
özel günlerde alkol içerim ama kötü alışkanlık saymam
Hiçbirini kullanmam, haz da etmem.
Alkol, sigara kullandim 1 yil kadar sonra tak diye biraktim.
Sigara ve alkol
meth içiyoruım maalesef bırakmaya çalışıyorum
Sigara.
Alkol
Sigara 😬
Hayır Yok Tabikide
Varr