"Hiç bir sebep yok!" Gibi cevapları vermeyin, mutlaka vardır. Hiç mi yok yani? 😃 Kısacık bir düşünme'de birçok sebep karşımıza çıkacak.

"Hiç bir sebep yok!" Gibi cevapları vermeyin, mutlaka vardır. Hiç mi yok yani? 😃 Kısacık bir düşünme'de birçok sebep karşımıza çıkacak.
Sağlığım yerinde. Aşırı anlayışlı, muazzam bir aileye sahibim. Bunlar varya... o kadar kıymetli ki bir kere benim şu an bunları bilip görmemezlikten gelmem, yapılabilecek büyük bir hata olur. Elindekilerin kıymetini bilmeli insan. Hiçbir şey 4/4'lük değil. Mühim olan dolu tarafı görüp bunun kıymetini bilmek. Gerçekten boş sözler değil bunlar. Yok hilesini falan bilmem ben. Var olana var demeyi, şükretmeyi bilmeli insan
😂😂 Benim klavye ile aynı soydan geliyor herhalde sizin klavyeniz.
Sık sık yaparız biz de hata. :))
Başarmak beni fazlasıyla mutlu ediyor.
Yaşamak
O'nun sesi
Sevdiklerimin varlığı
Sevdiklerim ile vakit geçirmek
Yemek yemek 😃
Neyse açım yeter bu kadar 😂
Yemeği sona eklemenden belli 😂
Başa yazmadığıma şaşırıyorum şu an 😂
Seviyorum ve seviliyorum hayatımda iyi ki dediğim her anımda benimle beraber olan uğruna mantıklı mantıksız her şeyi göze alabileceğim sevgilim yanımda ❤🐨
En azından hala hayattayız.
Yetmez yay. Biraz daha sebep ver lütfen. 🧐
Nasıl vereyım yengeç. Kolay mı oyle mutluluk 🥺
Üzülmek çok kolay geliyor herhalde🤨
Üzülmek daha kolay tabi 🥺
Mantıklı bir açıklama ver susacam 😐
Şöyle düşün internetten bir ürün alacaksın 100 tane olumlu yorum vardır ama sen gidip aradan 5 tane olumsuz yorumu okuyup o üründen vazgeçersin.
Maydanoz oluyorum ama gezmek bence mutlu etmez mi sizi @GOKHANoturumactı
Estağfurullah. Yoo sadece kafamı dağıtmaya yardımcı olur.
Bu senin mutsuz olmak için tercihin derim. Kendi güzellik, iyilik anlayışını başkalarına bağlamayamazsın değil mi?
Yengeç sen yine olumlamalar üzerinde çakışıyorsun degıl mı 🤔
Anlık mutlu olmak ayrı olay mesela bir video izlersin anlık mutlu olursun.
Devamlı mutlu olmak , pozitif olmak ayrı olay.
Hayır. Sen, "en azından hayattayız" derken, pek içten gelerek söylemiyorsun. Ben sana mutsuz birisin demiyorum. Mutlu olmak için sayısız örnek varken, genel bir kavram kullanarak konuyu kapattın. 🧐
Uzun uzun yazmak mı istemiyorsun nee
Bak mutlu olmak zaten anliktir. Anlık mutlu olursun 24 saatin her saniyesinde insan mutlu olmak zorunda değil zaten.
Yengeç anlık olarak benı mutlu eden çok sey var mesela en basıt yemek yemek , kahve içmek bile mutlu ediyor. Sahıle inip bos bos denızı izlemek. Ama anlık şeyler bunlar.
Uzun süreli mutlu eden bir şey olmaz zaten çabuk sıkılıyorsun muhtemelen
Sen kesın akrep burcusun degıl mı :)
Anladım yay anladım. Ne diyelim, daim olsun. 😃😬
He akrebim noldu
Bende çabuk sıkılıyorum
Eyvallah yengeç 😂
Bak ya 🥺 sen kendını hala sakatlamadın mı fenomen 😂
Üzülme ya yakında sakatlarsın 😂😂
😂😂😂😂
@GOKHANoturumactı yoo üzülmüyorum ben 😬😬
@Abdurrahman00t tamam o zaman duymasın şimdi bi mutluluk sebebi ben olmayım 😬😬😂
Mutluluk sebebı mı. Söylesene yine nereni kırdın allasen söyle 😂😂
@GOKHANoturumactı 😂😂😂😂
@Abdurrahman00t merakta bırakmağa gerek yok ki zaten bak bu kadarı bile yetti 😬😬😂
@GOKHANoturumactı çok şükür daha kırmadım bir yerimi 😬😬😂
Bayadır kırmıyorsun yakındır 😂
@GOKHANoturumactı kırmıyorum inciniyor sadece. Doktor incinmiş dedi 😬😬😂😂
😂😂
Cevap
36Cevap
Çocuklarım, umutlarım, sevdiklerim ve kendim için mutluyum
Mutlu olmam için neden yok
Alış-veriş merkezine girince
Markete gidince
Gezince (gece gündüz farketmiyor)👣
Saç kesince☺️
Film izleyince🚢
Oyun oynayınca🎮♟⚽️
Kitap okuyunca
Resim yapınca/çizim yapınca🎑
Sevdiğimiz biriyle konuşunca📱
Çiçek koklayınca🌺
Kelebek görünce🦋
Hayvanlarla sohbet edince🐱🐶🐕🐈
Dolap düzeltince
Duş alınca🧖♀️
Harika 😎🥳
Ama işte uzun süre mutlu edecek pek maddi bi şey yoktur mutlu olmak için şunu yapıyorum diyemem.
Zamanla onları da buluruz elbet.
Evet öyle bi umudum var herkesden gizledigim😈
Hastanede sıra bana gelince mutlu oluyorum.
Uzun zamandır görmediğim birilerinin yanına giderken mutlu oluyorum.
Bir söz vardır annem hep söyler "Allah bir kulunu sevindireceği zaman önce eşşeğini kaybettirirmiş aratır aratır en sonunda da buldururmuş" mutluluk böyle bir şey fazla kurcalamayın ve kendinizi kasmayın...
Anneye sağlıklı, uzun ömürler.
Cok şey var ama en sevdiğim sesten türküler duymak , ruh halimi hemen mutlu yapıyor. Dinledigim an çok mutluyum 💜💜💜🌻🌻🌻
https://www.youtube.com/embed/qLT11BZHsyEhttps://www.youtube.com/embed/zvgkS_3M1PIİçim parçalandı ⚰️
Kedi köpek sevdiğimde
Ailemdeki herkes bir araya gelip sohbet ederken
Çiçek aldığımda
Sevdiğim yemekler yapıldığında
Benden habersiz sevdiğim şeyler getirildiğinde
Düşünüldüğümde (üstüne montunu giy üşüme gibi)
Okuduğum kitapta ve dizide aşıklar kavuştuğunda
Güzel sözler söylendiğinde

Uzun uğraşlar sonucu ilk defa Bodrum’da kıyıdan balık alabildim bu sabah ( 3 saat önce ).
Mutluluk için bir sebep benim için balık avı.
Eskiden yok derdim de şimdi gökyüzüne bakarken bulutlar bile o kadar güzel geliyor ki. Sevmeye çalışmak gerekiyor aslında her şeyi. Çocuk gibi yeniden keşfedebilmek, şaşırabilmek gerekli ki sevebilelim
Kesinlikle katılıyorum.
Annem..
daha iki yıl önce sıfırlanmış güzel mobilyalı odam..
yeni yeni düzelmeye başlayan sağlığım..
geç yaşta bulduğum işim..
intihardan döndüm ( bi yerime bişi olmadan kurtulmuş olmak ) ..
Ne güzel. Daim olsun.
İnşallah
Kitaplarım var, müziklerim var. Çok şükür sağlıklıyım. Ailem yanımda, sevdiğim insanlar hayatımda. Umut etmeyi seviyorum daha doğrusu etmeye çalışıyorum. Değer verdiğim insanlardan ilgi görmek bile beni mutlu edebiliyor. Bir "nasılsın?" sorusu bile...
Tabi bunları her zaman mutlu olmak için kabullenmiyorum ama mutlu olmak için sebeplerimde bunlar.
Bugün mesela alışveriş yaparken görevli hemcinsimle üniversite üzerine konuşunca mutlu olmuştum 😊Mutlu olmak senin elinde bazen bir teyzenin koluna girersin bazen de bir masumcuğa tebessüm edersin vs.
Kesinlikle.
Umarım karamsar olan kişilerde mutlu olur Yengeç. Hayatlarını kendilerine zindan ettikleri için
İnşAllah
Umudum var. Yaşanacak güzel günlere dair umudum...
O gün gelir de, ben o gün bugün olduğum gibi biri olur muyum orası muamma.
Elim ayağım tutuyor şükür. Hastane köşelerinde sürünmüyorum. Ekmek alacak param var. Başımı sokacak evim. Daha sayayım mı? ☺️
Yeterli yeterli 😃
Ailem yanımda
Sağlıkliyim
Aç korunmasiz güçsüz değilim
Evsiz değilim
Bizim sahip olduğumuz çok şey var mutlu olmayi bilmeliyiz
Katılıyorum
😇😊
Dunyaya bir kere geliyorum bu bile mutlu olmam icin bir sebep. Ah vah eden biri degilim, keskelere siginamam. Allaha sukur sagligim yerinde bazen tansiyonum oynasada ama bebislerim bile hayata tutunmam sukretmem icin buyuk sebepler 🥰
Bugün tekrardan gözlerini açtın ve sana bir gün daha hediye edildi
Bu hediyenin hakkını verebiliyorsak, ne mutlu bize. ✨
Görmem
Duymam
Yürümem
Koşmam
Koklamam
Yemem
İçmem
Ailem
Bedenim
Geçirdiğim günler
Arkadaşlarım
Elimdeki imkanlar
Ve
Ettiğim umutlar.
Bayıldım, güzel.
Teşekkürler 😊
✨🎈✨
Mutlu olmak için çok sebep varken biz insan oğlu kanaat getirmiyor tefekkür etmiyoruz ve eksiklerimiz le mutsuz oluyoruz oysa insanın sahip oldukları ile mutlu olması lazım
Gün ne kadar kötü geçerse geçsin, odama girip yatağıma uzanınca rahatlayacağımı bilmek. Güzel bir kitap ya da, güzel bir film de eksiksiz mutluluk sağlıyor.
Sabah uyanabildim. Kalbim çarpıyor, gözlerim görüyor, kulaklarım duyuyor, en önemlisi yürüyebiliyorum. Bundan daha güzel ne olabilir ki bu dünyada?
Boston ve colaroda üniversitesi mezunuyum MBA yaptım dil biliyorum benim bile umudum yok mk aptalca yaşıyorum psikolojim bozuldu
Dinlediğim müziğin arkasından daha güzelinin çalması mutlu ediyor beni. Verdiğim paraya helal olsun be, algoritmanızı öpeyim diyorum
Öyle bir sebep yok, bir de daha yeni hiç mutlu olmayacağım bir olay yaşadım, maalesef şu an mutluluğa ulaşılamıyor daha sonra tekrar deneyin.
Hiç keyfim yok bu aralar çok canım sıkkın… ama kedim yok mu kedim… mutlu etmeye yetiyor beni… ilk aklıma gelen bu oldu…
Şu an günün yorgunluğunu ayaklarımı uzatıp dinlenerek geçiriyorum ve çay yudumluyorum. Bu beni mutlu ediyor.
Mutlu olmayı seviyorum, iyi hissettiriyor ve kendimi seviyorum. O yüzden mutlu olmam için küçük sebepler bile yeterli oluyor.
Yani özellikle mutlu olduğum bir şey yok ama genel olarak mutluyum çünkü hayatı ve yaşamayı seviyorum kendimi üzmeme değecek çok az şey var
Onun karşıma çıkacak olması umudu. Çok küçük olduğu için şimdilik mutlu etmeye yetmiyor ama bazen yoğun geliyo bu his ve mutlu hissediyorum
Mutsuz olup depresyone girmektense halay cekip deli gibi mutlu olmaya calismak daha mantikli. Olumlu dunya nasilsa
Sağlıklıyım, gencim, güzelim, sevdiklerim hayatta , İstanbul da yaşıyorum denize karşı, sokakta aç değilim vs vs
anlık olurum ama, şu an hiçbir şey uzun sürelik beni mutlu edemez..
çikolata ya da pamuk şeker olsa fena olmazdı. ya da bir konser
Beşiktaş'ın maç kazanması mesela gayet güzel bir sebep benim için.
Okuduğum okulu bitirdikten sonra hayalim olan meslek
Hiçbir şekilde mutlu değil mutlu olamdik bu hayatta
Nintendo Switch'im var, en çok Nintendo oyunların severim. en iyi oyun konsolu bence
Baktığım hastalara baktıkça nefes almak bile mutluluk şükür sebebi diyorum.
Yeğenim, sevgilim, ailem var.
Yeterde artar.
Kimsenin yaptıklarının yanına kalmadığını görmek mutlu ediyor :D
Şu anki mutluluğumun sebebi, balkonda serin serin uzanıyor olmam
sağlığım yerinde, ekonomik sıkıntım yok, çalışmıyorum istediğimi yapıyorum.. bunlar
Çünkü sağlıklıyım ve mutsuz olmamı gerektirecek hiçbir sorunum yok
Gelir şimdi küçük şeylerle bile mutlu oluyorumcular
Sağlıklı olmam , iki tane güzel cocugumun olması , bir işimin olması ve güzel bir aileye sahip olmak
Ne güzel baba parası yiyorum ekmek elden su gölden falan 🤪🤪
Canım şu an atom içmek istiyor bir arkadaşım arasa cagirsa atom içmek için giderdim mutlu olurdum
Ölüp gidecez 2 dakika mutlu olalım da öyle gidelim 😂
Zevk veren şeyleri yapmak, yemek yemek, içmek, gezmek, dolaşmak
Hediye olabilir, onun yazması olabilir , küçük bi öpücük olabilir, yemek olabilir falan
Sevdim adam tarafından sevilmek en büyük mutluluk
Görüyorum duyuyorum ailem var ailem sağlıklı sevenlerim sevdiklerim var
Şu an birinin bana yanında portakal suyu ile (bimden alınmış da olur) sıcak tost yapıp getirmesi
BİM den alınmışı bile olur dedi ya 😃
Bu kızı üzmeyin!
Tamam ya kalp bırakmayacaksın yeter 😃
Sen kendi kendine içir ve "canım ben" felsefesini benimse 😎
İphone um var bence 2022 yılında büyük başarı djslaisksjxlsm
Fkdkd
Kimsenin seni üzemeyeceği kadar güçlü olduğunda ve sen kimseyi üzmeyecek kadar iyi olduğunda; mutlusun demektir.
Aslında epey var ama huzurunu kaçıran şeyler varsa gözüne gelmiyor olumlu olanlar.
Sağlıklı olmak, ailemin ve sevdiklerimin yanımda olması, yatacak bir evimin olması vs..
Mutsuz olmak için sebebim yok
Bir sebep bulursam söylerim.
Bir sebebim yok öyle hissetmek istiyorum
gittiklerini görmeden mi gitmek istiyorsun yani şunun şurasında seçimlere ne kaldı
Bisiklet olsa sürsem belki bu gece bir çılgınlık yapmak isterim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?