Z S peltekliği?

Bundan gerçekten bıktım artık, konuşurken sesim normal gibi geliyor ama telefonda video kaydı vs dinleyince sesim 5 yaşındaki peltek abuzittin gibi çıkıyor zaten pelteklik sorunum var ama yavaş konuşup sesi biraz gürleştirince daha iyi gibi oluyor ama yine de huzursuzum, kendim konuşurken peltek konuştuğumu fark etmiyorum atıyorum "sanırım" derken gayet iyi çıkıyor ama "sessiz" gibi s ve z aynı anda kullanılan kelimelerde aşırı peltek oluyorum z harfini tıslıyorum bildiğin direk "ze" diyince daha iyi oluyor normal dediğim kelimelere bile peltek konuştuğum oluyor. Köpek dişim biraz yukarda olduğu için dişlerimi kapatınca hafif boşluk kalıyor ancak düşünceli ailem tel takmama izin vermiyor, ben tekerleme vs dili alıştırabilirim gibi düşünüyorum ne dersiniz? Bu arada şunu da düşünüyorum ailem vs bazen hafif peltek olduğumu ama sesimin gayet iyi olduğunu söylüyor ama ben ses kaydı dinleyince aşırı garip bir ses ve pelteklik duyuyorum ancak kendim konuşurken sesimin gür olduğunu duyabiliyorum hala sesimin sıkıntısını anlayamadım ya?
Z S peltekliği?