Ömrüm çürüdü bu yaşta sanki çok normalim bir de başkaları her gün sorun çıkarıyor bıktım vallahi başım çatlıyor artık. Normalde üst üste gelir bir durur bende o da yok taramalı tüfek gibi durmuyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Düzelir sıkma canını sıkma zor bir ülkede yaşıyoruz
Ben sorunlardan ülkeye gelemedim ki daha
Nasıl sorunların var anlat
Çok uzun
Bu durum beni de çok fazlasıyla üzüyor
sorun ne tam anlamadim ki
Bazı söyleyemediğim sıkıntılar o yetmezmiş gibi işte sürekli sorun, evde sorun, ilişkide sorun. Kendim yeni bir sayfa açıyım diyorum ama illa bozacaklar. Huzurum yok. Kalbim ağrıyor kaç saattir başım çatlıyor stresten. Ağzına tükürdüğümün insanları huzursuz mutsuz etmeye yemin etmiş
seni cok seven birini bul o duzeltie
Hikaye o işler birinden ne hayır gördüm de birde ayrılıp başkasını bulucam. Milletin işi gücü yok benimle ve dertlerimle uğraşacak
benim sevgilim yok olsa ilgilenirdim.
Vallahi inan öyle olmuyor herkesin bir sınırı var o anlatılanlar hikaye 7 senelik tecrübeyle sabit
kac yasindasin
22
boy kilo kac
Ne alaka şimdi boy kilo gözünü seviyim
anlatirimda uzun hikaye be
zayifsan tanismak isterdim
Noldu hayırdır
İnsana huzur vermiyorlar
Kimler
Herkes sanki yemin etmişler ya böyle bir şey olamaz
Naptılar ki
Hayatım berbat. Berbat yanında az kalır hatta zar zor yaşıyorum zaten travmalarım var. Mutsuzum hiç iyi değilim hep çabaladım ama bir yere kadar sürekli başa dönmekten yoruldum. İlişki yapıyım dedim ki bu seçimi çok erken yaptım hayatıma tek getirisi problem, aile desen kardeşler ayrı diğerleri ayrı problem, para kazanmama rağmen dışarıdada çalışayım biraz kafa dağıtırım dedim orada da kafamı gözümü dağıttılar. Her gün sorun her gün problem Allah gerçekten belalarını versin bıktım artık. Ağzım yüzüm yamuldu, stresten migren atakları 2 katına çıktı, kalbim ağrıyor deli olacağım artık. Ben iyi birşeyler olsun diye çabaladıkça hep daha kötüsü oluyor. En son bu sinirle katil olacağım
Kanka senin iyice dinlenmeye ihtiyacın var.
İşten çik kim ne derse desin git eve kapıyı kapat kulaklıgı tak iyice 2 gun bol bol yat h bişey yapma yemek bonya dişinda sonra çik dışarı iyice gez butun gun kendine gel ve bir arkadaş edin değer versin ama bak kendine gelirsin hayatı seversin vurdumduymaz ol
Ben iki gün kendimi yerim düşünmekten mahvolur. Rahat vermiyor illa bir şey yapacaklar. Artık bıktım. Ağlayamıyorum, bağıramıyorum, sinirim içimde tıkılıp kalıyor sonra aniden çıkışınca ben aşırı tepki vermiş oluyorum. İşten çıkmak istemiyorum sorun çıkaran şahıslar çıksın ben planımı ne zaman çıkacağımı ona göre ayarlamışım. Orada sevdiğim insanlar da var iyi anlaşıyorum. Kafamı başka şekilde dağıtamıyorum zaten sene sonu üniversite sınavına gireceğim o zamana kadar biraz vakit geçirmiş olacağım. Dinlensem de olmuyor içimde yılların siniri yorgunluğu var 13 sene susarak yaşadım onca senenin öfkesinin üzerine herkes parazit gibi problem çıkarıyor. Arkadaş mı yok tonla var. Kimseye güvenmiyorum kimseyle hiçbir şeyimi paylaşamam.
Napıyorlar sana tam olarak
İşe gidiyorum diyorum hani biraz yorulurum sakinlerim kafam dağılır düzgünce işimi yapıyorum ama birileri işini düzgün yapmayınca sinirleniyorum. Ağzımı açsam abartıyorsun oluyor açmasam kendilerini bir boktan sayıyorlar. Aram bozuk diye kızı umursamıyorum. Kız benim yaptığım en ufak şeyi görürken arkadaşlarının hiçbir haltını görmüyor. Yalandan gelip ortalığı karıştırıyor. Yalan yanlış konuşuyorlar. Geçen mesela o kadar canım olaylar ki patron kliniklerde birini kirli görmüş oğluna kızmış bune diye oğlu da o odada çalışan kızı arıyordu kliniği gezecekler odanın toplanması lazım. Kız ortada yoktu bende söylendim sonra başka bir klinikte işlem aldığını görünce de gidip ben topladım. Ortalığı ayağa kaldırdı ben onu şikayet etmişim diye. Etsem ettim derdim zaten o kadar sinirimi bozdu ki oturdum kamera kaydını çektim attım ya
Sen fazla takıyorsun salla ya sanane milletten sen de yatım yamalal yap
İşte hep böyle canım saçma konular sadece sinir bozmayı biliyorlar. Eve geliyorum annem ne ellesem laf ediyor yok ütü açık bırakıyorsun yok banyoda oyalanıyorsun vs çene full, bir laf dersin kırk defada yapmazlar, erkek kardeşim desen tüm gün bilgisayar başında mal mal bağırır, kız kardeşim arsızın önde gideni bir eşyamı alır izin vermem giderr fırlatır en son elimde kalacak, sevgilim desen canı sıkılunca problem çıkartır kavga eder benimle
Kimsenin derdi bitmiyor ama bende insanım yoruldum benim ufacık bir soruna hile tahammülüm yok zaten kaldıramıyorum artık bunlar aksine inadına devam ediyorlar
Sen de onlara karşi öyle ol sevgilim deme o kişye seni iyi etmiyorsa
Benim karakterim bu değil. Bende umursamıyorum zaten daha büyük olaylar var görmezden geliyorum. İki insan yerine koyuyorum ya aynı iş muhattap olmak zorundayız yüz bulup hemen yılanlığa başlıyorlar. İçinde çok değişik bir hırs oldu. Çok fena ya ben normalde bu kadar kafaya takan biri değilim bu kız benim ayarlarımı bozdu. Bende ona haddini bildirdim ama bakıyorum da dönüp dolaşıp yine istiyor kaşınıyor
Kaşinani. kaşi. yetmiyorsan bana ver sabaha kadar kaşirim
Ya iyi güzel de 7 senem gitmiş neredeyse ömrümün yarısı. Ben kendime bir şans verdim onu da kullandım ç. Yanlış veya doğru ama bıktım herkesten uzaklaşmak istiyorum
Kaşıyorum köşesine çekiliyor iki yüz veriyoruz yine aynı. İnsan yerine koymak yaramıyor demekki
Kanka mutsuzsan mutlu olduvun yere git dunyaya 1 defa gelir insan
Keşke bu kadar kolay olsa her şey hop diyince olsa
Yapmazsan olmaz
Öyle değil işte
Sen bilirsin
Bazen de böyle..
Bende neden bazen değil her zaman böyle oluyor anlayamıyorum
Yaşın 18 24 arası önünde bayağı yol var umutlu ol harekete geç biraz klişe ama öyle hayata tutunmak gerek. Sadece maddi olarak değil tabi
Maddi bir sorunum yok kimseye bağımlı da değilim istedikten sonra bir şekilde para kazanmanın yolunu buluyorum. Sorun para değil zaten 22 yaşındayım ama keşke hayat gerçekten insanlara yaşına göre sıkıntı verse. Kendi sıkıntım yetmezmiş gibi ne evdekiler biter ne iştekiler bıktım vallahi
İleride kendine yol çizip o evden de gideceksin birazcık sabır ama anlıyorum seni
Sorun o değil evden gitmişliğim de var evdekiler dursa ilişkide sorun çıkıyor o dursa işte sorun çıkıyor bitmiyor hep böyle huzurum yok bıktım artık
Oluruna bırak yavaş yavaş halletmeye çalış bakalım;)
Hayata pozitif bak
Pozitif bir şey yok ki bakıyım olsa dükkan senin