Çok istediğiniz bir şey aslında sizin düşündüğünüz gibi tam olmayabilir. O çok istediğiniz bir şey gerçekleştiğinde aslında dışardan düşündüğünüz gibi olmayabilir? Sizin böyle tecrübeleriniz oldu mu? Anlatın biraz 😉

Çok istediğiniz bir şey aslında sizin düşündüğünüz gibi tam olmayabilir. O çok istediğiniz bir şey gerçekleştiğinde aslında dışardan düşündüğünüz gibi olmayabilir? Sizin böyle tecrübeleriniz oldu mu? Anlatın biraz 😉
2016 yılında Brezilyanın önde gelen takımlarından Chapecoense'nin yarı final maçı vardı. Maç esnasında kaleci bir penaltı kurtarıyor ve takım finale yükseliyor. Deplasmana giderken uçak kazası oluyor ve takımın yarısı ölüyor. Yani bir şeyleri çok istemek yerine hayırlısını dilemek her zaman daha iyidir. Elbette benimde olmuştur. Ama ben bir şeyi istiyorsam zaten her şeyi göze almışımdır. Kaybettiklerim çok umurumda olmaz..
Ben sevgilime ondan hoşlandığımı itiraf ettiğim zaman çok olumlu bir cevap gelmemişti. O yüzden bir süre pişmanlık yaşadım. Keşke söylemeseydim en kötü unuturdum falan diye.
Ama sonra biraz zaman geçti onun da hislerinin olduğunu öğrendim. Yani benim pişmanlığım çok uzun sürmedi ckxmkxkxk
(araya anı da sıkıştırmış oldum ama olsun :)) kdmdkdk)
Çok istediğim bişey gerçekleştiği zaman pişmanlık yaşamadım.. Eğer dilediğim şey güzel bişeyse zaten neden pişman olayım.. Kötü bişey dilediysem de karşı tarafın bunu hak ettiğini düşünüyorum demektir.. Keyifli geceler..
Evet oldu. Bazı şeylerin açığa çıkmasını çok istiyordum.
Çıktı o şeyler gün yüzüne ama çıkmasaymıştı keşke.
Eski hali çok daha güzelmişti..
Cevap
3Cevap
Hayır yaşamadım
Çok istediğim bir şey var gerçekleşirse pişman olacağım hissediyorum
Bir defa… Oda yetti.
Oldu oldu 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?