Kişilik & Karakter Siz ne ile imtihan olduğunuzu düşünüyorsunuz? kir_papatyasi__ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bakalım sabredecek misiniz,Yoksa bir hatada sırt mi çevireceksiniz.. Siz ne ile imtihan olduğunuzu düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl İmtihan olduğumla ilgilenmiyorum. İmtihan oluşum eksilmesin yeterli bana. İmtihanı kazanmak da önemli değil benim için. 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. bende tam çözebilmiş değilim ne ile imtihanım olduğunu ama galiba iş hayatıyla var gibi 0 0 Yorumla
BeenSeytanınAvukatı Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hiçbir şey ile. İslam dini yalan 0 0 Yorumla
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayat ile. Sırt çevirsek ne olacak ki? 0 0 Yorumla
Herifin1i Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Türkiye smilasyonu ile imtihan ediliyoruz😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İmtihan olduğumla ilgilenmiyorum. İmtihan oluşum eksilmesin yeterli bana. İmtihanı kazanmak da önemli değil benim için.
bende tam çözebilmiş değilim ne ile imtihanım olduğunu ama galiba iş hayatıyla var gibi
Hiçbir şey ile. İslam dini yalan
Hayat ile. Sırt çevirsek ne olacak ki?
Türkiye smilasyonu ile imtihan ediliyoruz😂
Dış Görünüş
bu seni hic alakadar etmez yegenim
Ailem ile
Ailem ile
Kendimle