Kişilik & Karakter Aya kaçıyorum benimle gelir misiniz? mesutedmosby Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Dünyada sefil insan olacağıma uzayda uzaklıların dişinin kabuğu olurum daha iyi bee Aya kaçıyorum benimle gelir misiniz? Görüş Yaz 7 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_Maidetta_Fenomen Takip Et Master Yaş: 36 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,5b görüş paylaştı. Boş kontenjan varsa talibim 0 0 Yorumla
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 99% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 881 görüş paylaştı. Dünyadan aya bi otoban olsa, altında bi araçla saatte 100 km hızkla gitsen, yol boyunca çişe bile durmasan dahi aya varman 6 ay sürer. 0 0 Yorumla
Momentomorix Takip Et Xper 1 Yaş: 19 5 ay Uzun zamandır bu soruyu birinin bana sormasını bekliyordum, gerisini sen düşün 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 40,4b görüş paylaştı. Dünya dışı neresi olursa gelirim 0 0 Yorumla
Aydabrkn Takip Et Bilge Yaş: 32 , eig 98% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 732 görüş paylaştı. Marsa olmamı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Boş kontenjan varsa talibim
Dünyadan aya bi otoban olsa, altında bi araçla saatte 100 km hızkla gitsen, yol boyunca çişe bile durmasan dahi aya varman 6 ay sürer.
O zaman Aya benzer yüreğim isimli parça benden sana gelsin
Uzun zamandır bu soruyu birinin bana sormasını bekliyordum, gerisini sen düşün
Dünya dışı neresi olursa gelirim
Marsa olmamı
Ezhel&Murda- Aya 🎶