Merhamet yoksunu ve kibir yüklü insanlardan 🙄

Merhamet yoksunu ve kibir yüklü insanlardan 🙄

Hayata, insanlara ve kendisine karşı bir duruşu olmayan, bilgisi olmadan her konuda fikir sahibi olduğunu iddia eden, yalanını yakaladığım, samimiyetinden şüphe ettiğim, ruh emici, hayattan zevk almayan ve sürekli şikayet eden, eleştiriye kapalı olan ama sürekli önüne gelene sallayan, saygısız tutumlarda bulunan, gereksiz laubali hareketler sergileyen insanlardan uzak duruyorum en başta.. Bunun dışında daha bir çok şey olabilir ama kısa kestim.. :D Keyifli günler..
İftiracı, arsız, utanmaz, dedikoducu insanlardan uzak dururum.
https://www.youtube.com/embed/BbFI8jk4yocDedikodu basit kişiliklerin eğlencesidir. Geride olan, arkanızdan konuşur. Onları ciddiye almayarak arkanızda bırakmaya devam edin 🤳
Kesinlikle açıklamaya yazdıkların.. bir de tabi ki yalan ağzına yuva yapmış güvenilmez insanlar. Niyeti bozuk olanlar.. içten pazarlıklılar. Ay ne kadar kötü insan var dünyada say say bitmedi. 😖😖😖
Patavatsız gereksiz samimi daha -doğrusu ben buna cıvık diyorum samimi bambaşka bir şey- gereksiz egoist -yani herhangi bir başarısı olmadan Kasım Kasım kasılan tip- herhangi bir camiyanın çomarı olanlar ve son olarak sürekli ota boka depresyona girenler
Cevap
49Cevap
Herkesle samimi olanlardan..
Kıçı başı ayrı oynayan insandan, ukalâ ve egolu insandan uzak dururum...
Ukala, bencil, umursamaz, anlayışsız, patavatsız
Cahil ve geri kafalı insanlardan
Cahillerden uzak duruyorum
Bencil ve Egoist insanlardan uzak duruyorum sinirlerimi yıpratıyorlar.
Dedikleri yaptıkları bir olmayan kişiden hemen uzaklaşıyorum
Kişiliği bozuk empati yoksunu vicdansız merhametsiz saygısız terbiyesiz anlayışsız ikiyüzlü kibirli kıskanç sabırsız ikiyüzlü arkandan iş çeviren seni aşağılayan dalga geçen şaka yaptım diyen bağıran laf sokan
Narsist insanlardan. Narsist insan yorar, insana kendini değersiz hissettirir. Özgüvenini kırar... O kendini ne kadar önemli görüyorsa sen kendini o kadar önemsiz görmeye başlarsın. Narsistlerin Canı Cehenneme
Yüksek ego, aşağılık kompleksi olan, gülüşü ve konuşmaları yapmacık samimi olmayan insan tipleri. Zaten bunlar varsa o kişi de merhemette, vicdan da arama
Vera Farmiga ne çekti bu psikolattan...
Mümkünse şu görüntüdeki vatandaş kimseye yakın olmasın, çok saplantılı bir karakter.
Empati yoksunu, Anlayışsız, dengesiz, yalancı vs
bazen gerçekleri söylemek kibir veya ukalalık gibi anlaşılıyor. Bence bu ayrımı yapamayan çok insan var.
Cimri, kibirli bide böyle dindarsa kaçarım.. Dinden soğutuyor bu üç özellik..
Narsistlerden uzak dururum...
Kibirden burnu düşse yerden almayacak cinsteki insanlardan, çirkef ve dik kafalı kör cahil insan müsveddelerinden uzak durmaya çalışıyorum.
Bana hayranlıkla davranan, bulutlara çıkaran kimseden uzak dururum çğnkü bu tipik br narsisizm belirtisi. Kesinlikle ruhuma saldıracaktır bilirim.
İki yüzlü ve her dakika bir açığını kollayıp herkesin içinde yüzüne vurup rezil eden tiplerden uzak dururum
yobaz. bu yobaz kelimesinin altında o kadar çok karakter sıralaması var ki sadece yobaz yazmam hangileri olduğunu ortaya çıkarır bence.
İnsanlara yanaşmak yerine hayvanlara yanaşalım. Ne kazık atıyorlar ne yüzüne gülüp arkandan konuşuyorlar. En güzeli.
Özgüvensiz, bencil, kıçı başı ayrı oynayan, a konusunu b diye anlatıp haklıymış gibi davranan,5 dk içinde 100 tane yalan sıralayan, empati yoksunu.
Hayvan sevgisi olmayan insanlardan. Hayvan sevgisi olmayan insan, insanlarıda sevemez. Saygılar... 🙂🌺
Karakter değilde beynini kullanamayanlardan , kendi bildiği herşeyi doğru sananlar , empati yoksullarından
Vicdansız, cıvık, nasıl konuşacağını bilmeyen, saygısız tavırları olan, gereksiz samimiyet kurmaya çalışan insanlardan uzak dururum...
Sürekli sorunlarını anlatıp seni merak etmeyenden. Birini bulunca anında muhabbeti keserler.
Saygısız insanlardan karakter eksikleri olan insanlardan mütevellit oluyor :)
Irkçı ve merhametsiz insanlar asla işim olmaz aile olsa dahil
İki yüzlü, yalancı, kendini beğenmiş egolu, bencil insanlardan.
Çok fazla küfür eden, saygısız, keko, vicdansız, fazla derece de bencil insanlardan
Merhametsiz olunca direk bence uzak durulmalı. Egolu saygısız yapmacıklardan da
dünya kadar gizli saklı iş çevirirken millete ahlak dersi verenlerden
Karakteri olmayandan.
Öngörmek zor.
Genelde oro.. bu çocuklarından uzak duruyorum
Dengesiz ne yaptığını kendi bile bilmeyen insan modeli
Nankör iki yüzlü kibirli kötülük düşünen insanlardan uzak dururum
Empatiden yoksun, saygısız ve cimri insanlardan uzak dururum
Tutarsız, Toktikçi, %50'ci insanlardan.
Yüzde 50 insan ne demek?
Narsist ve anlayışsız insanlardan uzak dururum ama ne hikmetse mantar gibi dibimde biterler
ben nankör ınsanlardan hiç haz etmıyorum !!!
Merhametsiz, bencil, saygisiz ozellikle anneye babaya saygisiz, ben herseyi bilirim yaparim en mukemmeli benim kafasindaki insanlardan
Kalabalıkta enerjik olmaya çalısan ama laubali veya antipatik olan insanlardan.
Fazla iyi olan insanlar bana hep korkunç ve samimiyetsiz geliyor. Bir insan gereğinden fazla iyi olunca nefret etmeye başlıyorum
insanlardan tek bir türü yok her türü var buna bende dahilim
Kompleksli insanlar.
Nabza göre şerbet vuranlardan
Gereksiz egolu ve vicdansızlardan
Karaktersiz olanlardan uzak duruyorum genelde.
Karakterden uzak durmam olmayani sıkkinti
sapık ve düzgün davranmayan tiplerden
insan normları dışına cikmislardan uzak dururum
İki yüzlü iki insan görünce yanındakini aşağılayan
Cahil ve egolu insanlardan
Tutarsız, yalancı , ikiyüzlü ve kibirli
Egolu , yalaka tiplerden
Yüzüne gülüp arkandan iş çeviren karaktersizler
Iki yüzlü yalancı
Menfaatci ve sahte insanlardan
Yağ gibi olanlardan
Haysiyetsiz , ukala insanlardan uzak dururum