Eski heyecanımı kaybettim eskisi gibi mutlu değilim enerjik değilim sizde öylemisiniz hiç bir şey bana heyecan vermiyor eskisi gibi

Eski heyecanımı kaybettim eskisi gibi mutlu değilim enerjik değilim sizde öylemisiniz hiç bir şey bana heyecan vermiyor eskisi gibi

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yaşam Arzum kalmadı
Şu sıralar hiçbir şeye halim yok.. Nefes alıyorum sadece.. :))
öyle valla aga büyüyünce hayat pek keyif vermiyor ya da başarısız şeyler sonrası böyle oldum bilmiyorum
Sanki film bitmiş gibi geliyor artık ya da defalarca seyretmişim gibi
bana bir film güzel başlamış ama ilerde boka sarmış gibi bazen filmin sonunu görmek için heyecanlanıyor bazen salonu terk edesim geliyor
İnsanlara enerji veren ama kendine yararı olmayan bir insan gibiyim eskiden böyle değildi bütün enerjimi aldılar
aga sen de konyada yaşıyormuşsun bence bu şehir insanın ruhunu yavaş yavaş sömürüyor ondan herhalde insanlar bomboş suratlarla bakıyor dünyaya
Evden çıkmıyorum fazla bu şehiri beni yoruyor
ya şu sıralar çıkıyorum dışarı her taraf suriyeli dolmuş bisikletle gezmeyi severim ama şehrin her yeri aynı gibi sanki bir yerde sıkışmışım gibi yeni insanlarla tanışmak falan çok zor geliyor bana
Bütün çevremi sildim ben zaten yeni insanlarda eskiyecek aynı olacak kimse ile samimi olmamak daha iyi gibi
: üzdü
Olur diye yaşamaya devam ediyoruz işte
Hiç bir şey olduğu yok her şey herkes aynı birbirinize boş laflar edip gidecez
Bi umuttur yaşamak..
Ölecez zaten neden umutla yaşıyoruz
18 yaşındayken bende senin gibiydim ama 30 yaşımdayım zirveyi gördüm geri indim umut filan boş geliyor kendimi kandırıyorum gibi
Çünkü umut olmadığı zaman tamamen ölmüşüz demektir
Yasadığımı düşünmüyorum
Yaşadığını düşünecek şeyler yap o zaman, hayatını değiştir
Sen beni anlamıyorsun anlaman için yıllar geçmesi lazım
Belkide 30 yaş bunalımındasındır, bu hayata bir kere geliyoruz ve öleceğiz öylesine boş boş ölmeyi mi bekleyeceğiz cidden?
Bence hayatta bir amacın varsa umudunda vardır, O yüzden umudun insanı yaşattığına inanırım. Umutsuz insan zaten ölmeyi bekleyen insandır , hayattan erken emekli olmuş bir kere geldiği dünyadan tat alamadan ayrılmış bir insan..
Eğer günler aynı geliyorsa yarının bugünden farkı yok diyorsan o farkı yaratamıyorsun demektir. Yeni şeyler denemiyor zamanın öylece akıp gitmesine, seni yönlendirmesine izin veriyorsundur.
Belki de kendi hayatını güzelleştirmek için çaba harcamıyor sadece ölmeyi diliyorsundur, bilemiyorum
Ve evet, belkide seni anlamıyorumdur yılların geçmesi lazımdır ama önemli olan yılların geçmesi değil yıllarını nasıl geçirdiğindir,
Ya sonra ne olacsk sonra yine ayni yine ayni benim derdim farkli boyutta ama tesekkurler