Yaşadığın hayat seni mutlu ediyor mu, yoksa daha iyisini mi hakediyorsun?

#DeliMavi
16 Ağustos 2022
Yaşadığın hayat seni mutlu ediyor mu, yoksa daha iyisini mi hakediyorsun?

#DeliMavi
16 Ağustos 2022
Yani sahip olduklarımdan daha fazlasında gözüm yok , daha fazlasına ihtiyacım yok. Sahip olduklarımla yetinmek benim için mutluluktur. Ailem hayatta , sağlıklıyız. Hayatım boyunca şuyum olsun, buyum olsun diye hiç isteklerim olmadı. Hep en kıymetli şeyin aile olduğunun farkında olup , sadece bunun için dua ettim.
Önemli olan neye sahip olduğun değil, sahip olduklarını başkalarıyla kıyaslamadan, yaşamak. Önemli olan çok şeye sahip olmak değil, çok az şeye ihtiyaç duyarak yasamak.
Minimalist az şeye sahip olmak , sahip olduklarının farkına varmak. Hep böyle düşünürdüm ve kendimi bildim bileli hep hayatımda mutluyum.
Sağlık en büyük hediye , tokgözlülük en büyük zenginlik benim için. 💜💜💜🌻🌻🌻
Çok şükür diyorum ama şöyle bir bakıyorum daha iyisine laik biriyim çalıştık çabaladık düştük kalktık birsekilde bu günlere geldik hayat çok hızlı geçiyor ne kadar uzulsende
Ne kadar sevinçli olsanda yanına hep yaptıkların kalıyor hersey her an bir gün değişiyor önemli olan kişilik ve sağlam irade zaman gecirdikce daha iyi anlıyor insan obyuzden Allah karektere zeval vermesin sağlığımıza birsey gelmesin sevdiklerimiz tarafından sevilelim dahada guzellik yakışıklılık boş iş aldanmayın derim önemli olan iç güzellik o yoksa bir insanda uzak durun derim ortalık iyicene bozulmuş daha dun yolda yururken tanımadığım bir kız bana yürürken beni takip etmiş pardon pardon diyim arkadaşım size bunu vermemi istedi diyim koşarak uzaklaştı telefon numarasını yazmış sizi tanıyorum sizden çok hoşlanıyorum ne olur yanlış anlamayın yazmış işte hayat bu kadar basit bir durum almış hangi erkek bunu yaparki kağıda numarayı bir kere gördüm dikkat bile etmedim yırtıp attım
Allah onlarda ıslah etsin ne diyebilirim ki başka hayat guzell ama yaşam kalitesi düşük iyi günlerr👋
Çok şükür 💁🕺🍾💰
Bir sürü keşkem, koşturmam olmasına rağmen insan yetiştirmenin sorumluluğuyla ayakta duruyorum. Sebep yaratmazsanız hayatın çok da sevilecek bir yanı yok. Eğer ayakta durmakta zorlanıyorsanız nacizane tavsiyem bir hobi edinmek, yardım kuruluşlarında çalışmak, bir şeyler üretmek hayata bağlanmanızı sağlıyor. Nefes alacak alan açmak şart.
Cevap
40Cevap
Hayat değil, ben mutlu olacak sebepler üretiyorum kendime.
Daha iyisini tabi ki hak ediyorum ama bu mutsuz olmama sebep değil.
Evet kutlu mutlu ediyor
Hayır mutlu etmiyor
Var demek ki bir yerlerde bir hatamız ki sürekli bir yerlerden bir aksilikler çıkıyor..
Hak ettiğimi istiyorum sadece.. Daha iyi mi olur daha kötü mü Allah bilir..
İçtiğim sigara murattı, yaşadığım sanki hayattı der geçerim
Elbette mutlu ediyor, herkesin hayatta sorunları olur, ancak bu hayatta bizden daha ağır kötü durumda olan insanları unutmamak gerekir. Herkes bir sorun yaşadığı zaman sanki tüm dertler kendi başına gelmiş gibi davranıyor.
Yani şükür ediyorum ama mutlu değilim arkadaş ne eski seyranlar kalmış ne eski dostluklar kalmış ne bayramlar kalmış ne yiyeceğin tadı kalmış bildiğin hiç bir şeyin tadı kalmadı.
Tabi ki bı 500/500 mutluyum diyemem ama yaptığım işi seviyorum. İyi de kazanıyorum diyebilirim. Keyfim yerinde yani. Tabi eksiklikler felan olasada mutluyum yani.
bu beceriksiz hukmet 5 yıldan dah afqazla gerıye attı bizi , risk al egıtım al vergını ode duzgun ol aha geldıgımız noktaya bak!!!
Mutluluk bir fikirdir bende. Mutlu olmak istedikten sonra bunu kimse senden alamaz..
İntihara sürüklüyor, delirmemek için savaş veriyorum.
etmiyor. bugun ölceksin deseler sevinirim belkide
Bazen bu mutluluğu hakketmediğimi düşünüyorum.
Bir kaç değişiklik şart mutlu olmam için. Şimdilik şükür diyelim.
Etmiyor. Buradan kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum hayallerimin başlayacağı ülkelere.🇨🇦🗽
İnşaAllah ilk fırsatta bende
Çok şükür hayatım süper, bir tek iş değişikliğim kaldı
mutlu değilim olmayacaginida biliyorum artık bunu düşünmekde istemiyorum
Hayır, daha iyi bir yaşamı hak ediyorum, hak ediyoruz ama Türkiye şartlarında bu yakın zamanda pek mümkün olacak gibi değil
Aslında şu an için güzel hayatım var
Benim babam hep şöyle derdi hayıflanma şükret gerçi tek doğru söylediği buydu
Ermiyor iş ve uyku işe geçiyor hayatım yemek bile zor yiyorum sosyallik 0
Kimse daha iyisini hak etmez. Elindeki ile yetinmek gerekli. Ben hayatımdan oldukça memnunum.
Birileriyle düzenli ciddi bir ilişkim olsa daha da mutlu olucam kimse beni çekemiyor
şu harley kadin ne gıcık bisey yaa tam dayaklık gercekten
Hayır beni mutlu etmiyor Ailemden dolayı birazcık
Bir gün ölmek için her gün yaşıyoruz..
Daha iyisini hak ediyorum
Tüekiye de olmasak iyiydi. Florida olabilşrmiş.
Daha iyisini hak ediyorum
yaşadığımız hayat değil
Ediyor gibi 😁
Hayır umarım mutlu olacağım günler yakındır
Etmiyor..
hayat evet bazı durumlar hayır
Ben mutlu ediyorum hayatımı
Hayır etmiyor ama bunada şükür
Onun olduğu her yer cennet gibidir bana
evet.
Hayır
ediyo