Aklınıza ne geliyorsa yardırın, mantıklı olup olmaması önemli değil 😄

Aklınıza ne geliyorsa yardırın, mantıklı olup olmaması önemli değil 😄

Ben spor salonuna yazıldım da dört gün filan önceydi yazıldım hala gitmedim niye gitmedim bilmiyorum yani gitsem şu anda bile giderim saat gayet uygun ve uygun niye bu kadar özgüvensiz niye bu kadar her şeyden çekiniyorum hani niye bu kadar kendimden nefret ediyorum kendimi küçük görüyorum gerçekten bunu çok merak ediyorum
Her şey insanın kendisinde bitiyor. Yani bu yaşadıklarında mutlaka bir sebep vardır, boşuna yaşamıyoruz bunları. Ben de senin gibiydim bir zamanlar, kendimi çok aşağılarda görürdüm. Sonra silkelenip kendi kendime sordum. “Sen bunları hak etmiyorsun, kendine gel. Aynaya baktığında zavallı bir yüz görmen canını acıtmıyor mu?” Diye. İşte onun cevabını bulduğumdan beri kalbimi bir kıranın, kusura bakmasınlar bin kırıyorum. O kadar değerli olduğumu fark ettim yani 😊
Erkekler niye bu kadar sapık ota bka azıyorlar affedersin ama damacanaya tcvüz eden var bana çok saçma geliyor nasıl bir yokluk nasıl bir mantık nedenini anlamıyorum. Ne yetmiyor tam olarak ya da ne önemli bu kadar bunu düşünemiyorlar
Kısa ve net olarak, cehalet ve toplumsal baskı… Küçüklükten alıp ağam paşam aslanım kaplanım diye yetiştirirsen, en önemlisi de kendini yetiştirme konusunda rehberlik etmezsen, farklı bir profil bekleyemezsin
Onlar yüzünden bazı şeylerden soğuyor insanlar apllar keşke yok olsalar kdnsk
Sen bu cümleyi kurana kadar belki de binlercesi dünyaya geldi 😃 bitmiyorlar maalesef
Ay allah korusun bu bir savaş ilanıdır✊
Cevap
13Cevap
Hayatı düşündüm
neden uyuyamıyor olduğumu düşünüyorum kaç zamandır. hâlâ yanıtını bulmuş değilim ve hâlâ doğru düzgün uyuyamıyorum.
Zamanla bulursun inşallah 😊 Sabır diliyorum
Telefonda KızlarSoruyor’a baktığın için olduğunu süşünmekteyim
Uyuyamadığın için telefona bakıyorsun
Telefona baktığın için uyuyamıyorsun
Telefonu bırakınca aklın telefonda kalıyor
Aklın telefonda kaldığı için uyuyamıyorsun
O yüzden telefona bakıyorsun
Repeat
Uyuyacağına eminim bilmem neden ama içimden geliyor
Tam olarak nasıl bir şey yaşıyorsun?
Evet
1,5 haftadır yaşıyorsun ve bununla ilgili hiç bir şey yapmadın mı? 2 gün yaşasam psikoloğa giderdim
@Blondesmann uykumun geldiğini hissettiğim ân -normalde böyle değildi ama uykusuz kalınca birkaç gündür böyle bir taktik izliyorum- ne işim varsa bırakıyorum ve genel yatış hazırlıklarımı yapıp yatıyorum. ilk başta dalıyor gibi oluyorum çünkü vücudum gün boyunca uykusuz kaldığından yorgun oluyor ama hani uyumakla uyumamak arasında bir evre var ya işte tam o evrede takılı kalıyorum, birkaç dakika sonra da tamamen o uyku isteği üzerimden kayboluyor. kafama takılan, benim uykumdan alıkoyan hiçbir şey yok. sadece geliyor ve gidiyor. gün içinde max üç saat uyuyabiliyorum ki o da bölük pörçük, uyku halinde uzun süre kalamıyorum.
Ah yeni bir şehire taşınma fikri. İç Anadolu havası sürekli hasta ediyor bünye İzmir havasına alışınca :)
Değişiklik iyidir 😃
Aynen:))
En son ne düşündüğümü düşünürken en sonunda en son düşündüğüm şeyin en son düşündüğüm şeyi düşünmek olduğunu düşünmek oldu. Kısır döngü. Sağ ol.
Yatak odama giren eşek kadar kara sineği nasıl çıkaracağımı düşündüm sonra üşendim gece lambasını kaparsam susar dedim. 😄
Kuaföre gitsem hastane randevusuna yetişir miyim falan diye az önce bi dert edinmedim değil sjsj
Kuaför süresini ne kadar kısa tuttuğuna bağlı 😃
Profiline bakınca anladım güzelliğine düşkün olduğunu 😅 güzel günler diliyorum
Acaba karşımdaki insan bana yaşattığı hisleri yaşamış olsa ne hissederdi? Şunu düşündüm.
Empatiden yoksun biriyse bir şey hissetmezdi. Sürekli egosunu tatmin etme derdinde olurdu
Empati kuran ancak bazı durumlarda kurmayan birisi.
Kendisini eğitmesi lazım o halde
Bilemiyorum.. Zaman gösterecek bunu. Eğitmesi lazım bazı konularda kendini. Karşıdakini de anlamak gerekiyor. Kırıcı konuşmamak lazım. Kırmak hoş bir şey değil. Hadi kırdın diyelim ki bir öfkeyle hatasını anlayıp özür dilemesi lazım. Bazı sözler incitici..
Hayırlısı diyelim. Bu süreçte karşı tarafı da değiştirmemek gerektiğinin bilincinde olmakta fayda var. Aksi taktirde olumsuz sonuçlara yol açabilir
Benim isteklerim olağanüstü boyutta olan şeyler değil. Ben sadece sevgilimin başkalarına enerji harcayacağına enerjisini bana vermesini istiyorum. Çünkü zor bir süreçten geçiyorum.
O bunun farkında mı?
Farkında tabi ki.
Mutluluğunuz daim olsun o zaman 😊
Teşekkür ederim aminn🙏🏻😇
Memem ağrıyo kist mi var kanser mi olcam.. Bu seferki ciddi bi problem mi yoksa..
Bi doktora görün istersen. Geçmiş olsun
ben kız halimle yerim de sayarken trans ya da gay bireyler kendılerine ev aldırıp yurt dışında milyon dolar para yiyip refah içinde nasıl yaşıyor? benım ne eksiğim var?
Muhtemelen çoğumuz bunu soruyoruzdur kendimize ama inan bana parayla yükselenler hiçbir şey kazanmıyor. Kazandığını zannediyor ama öyle değil. Hırs yapıp kendilerini kaybediyorlar. Belki senin hayatın onların hayatından daha hayırlıdır bunu bilemeyiz yani
Karşı apt. da muhabbet sesleri geliyor.. orada olmak isterdim diye aklimdan geçti
Çok güzel muhabbetler dönüyordur yerinde olsam aynı şeyi ben de istemiştim 😃
Sana aşık biri mi yani?
Hıı pardon 😅 Oluru olduğunu düşünüyor musun?
Çok sıkıştırıyorsa duygularını açmalısın bence. İçine tuttuğun takdirde psikolojik sorunlar yaşayabilirsin. Böylesi de iyi diyorsan eğer paşa gönlün bilir 😄
Hadi ya o kadar kritik mi? 😁
Bir şekilde öğrensin yani. Kim bilir belki onun da sana karşı duyguları vardır. Fırsatı bi değerlendir derim 😂
Sen bilirsin, iyi geceler 😁
Karnım acıktı bi şeyler atıştırsam mı diye düşünüyorum…
Afiyet olsun kanka 😃
Sanırım grip oluyorum tam hasta olmadan nasıl geçer diye düşünüyorum
Geçer geçer. Kendine iyi bakarsan bir şeyciğin kalmaz. Geçmiş olsun ☺️
Sağol
"Onunla sonumuz ne olacak?" Diye düşündüm bir başlangıcımız olduğundan bile emin değilken... 😂
Sürpriz oldu 😁
Nasıl yani😁
Sonun ne olacak diye düşünürken başlangıcının olması sürpriz olmuş bence 😃
Bir başlangıcımız var mı emin değilim ama değişen bir şey yok yani 😂
Hayırlara vesile olsun inşallah 😃
İnşallah tek duam bu😇
Onunla evlenmek istiyorum hemde çok istiyorum oda istediğini soyluyor ama ya yalansa...
diye düşündüm.
Karamsar olma lütfen, birbirinize olan sevginiz gerçekse zaten buna hiçbir şey engel olamaz. Kim bilebilir ki gözünü açıp kapayıncaya kadar belki nikah masasında olursunuz. Ne olursa olsun güzel düşünmeye çalış ki güzellikler seni bulsun. Hakkınızda hayırlısını diliyorum 😊
Teşekkür ederim. Karamsarliktan çok korkuyorum 2 çocuğum var ve onun sağlık probleminden dolayı çocuğu olmamış beni her anlamda beğendiğini söylüyor anneliğini kadinligimi vs aramızda herhangi bir cinsel manada yakınlaşma asla olmadı olmazda buna rağmen bu sabah günaydın mesajı attıktan sonra senle çocuk yapmayı istiyorum dedi bunu bir erkek yalandan soyleyebilirmi bilemiyorum ama korkuyorum beni kandirmasindan
Hayırlısı olsun inşallah 😄
Amin de neden güldün?
Manası yok öylesine. Tebessüm verebilmek için
Hım peki
Odadaki esyalarin yerlerini degistircem de nasil koysam diye düşünüyorum
Başımın ağrısı ne zaman geçer, bunu düşünüyorum 2-3 saattir.
Kafamın içi biraz karmaşık bu ara. Ne düşünmüyorum ki..
Binance gece hareketlenir mi acaba
Bitcoin mevzularına hiç girmedim sado 😃
Kazandırdığını pek düşünmüyorum. Ufak tefek karlar yaptırıyor ama dudak uçuklatacak kadar değil 😁
Yine de ilgimi çekmiyor. Hayırlı geceler diliyorum dostum 😄
Boşanma süreci nasıl ilerlicek diye düşünüyorum hala
Sebebi ne ki?
Çıldıracaaamm..!
Niye len 😄
Yüzsüzlük diz boyu bro, elimden bir kaza çıkacak 😅 tutmayın beni
Sakin ol çemp 🤣
Tuhaf bir şekilde, olmak istemiyorum 😂
Soru soracaktım, ne sorsam diye düşündüm.
şu an ailemden kurtulmam gerektiğini düşünüyorum çünkü beni manipüle edip hayatımı mahvediyorlar
Ne yapıyorlar mesela?
Sandviçi dik ikiye bölmek mi daha mantıklı çapraz ikiye bölmek mi onu düşünüyordum
O değil de sandviç ekmeğinin o kalın yerlerini keserek dene. Hani sert kabarmış yerleri olur ya. Çok lezzetli oluyor 😅
Evet onun hesabını yapıyordum ve çapraz olan daha mantıklı olduğuna karar verdim
Aynen çapraz da iyi oluyor afiyet olsun 😃
Teşekkürler
Gözüne hoş gelen aslında boş
Aslında boş geleceği görüp sadece gülüyorum
Çok aşık olduğum, çok özlediğim, ve gelmeyecek olan birini düşünmekten kafayı yiyecem
Bu dünyaya erkek olarak gelseydim keşke
Erkek olup ne yapacan? 😃
Milyon milyon milyon tane probleeemm😑
Hangi birimizin yok ki?
Öyle, hepimizin var
Borcu olan nirineana avrat küfürler ediyordum
Sesli güldüm 😂 Geçmiş olsun
Sevdiğim ne zaman beni bulacak?
Hayırlısıyla bir bir gün bulur be…
İnşallah ☺️
Yarın sabah kaçta uyansam acaba diye düşündüm
Var mı kafanda bi saat? 😁
9'a alarm kuruldu ama muhtemelen 9.30 da uyanır 30 dakikada hazırlanır evden çıkarım
boyle sorunca ne dusundugumu unutuyom
Hahaha düşünmek için vakit bol 😅
Bu ne dedi şimdi beee
Kendim ettim kendim buldum
Boş şeylerden neden zevk aldığımı düşünüyorum
Okulu bırakmak
En son ne düşündüğümü...
Çok soğuk değilmiş karnım ağrımaz iyi oldu
Işe baslamak gerçekten tatilin bitmesini isterdim
Hayatımdaki bazı kişisel canımı sıkan şeyler.
Hangi müziği dinlesem?
En son ne düşündüğümü düşünüyordum
Bilir o beni 🎧 şarkısı 😁😁
Bugün yaşadığım bi olayı düşündüm.
a. k onun beni nasıl bırakır
Mesaj atsam mı diye düşünüyorum
Bi tane şarkı çalıyo
Hangi şarkı mesela?
Dur bulursam atıyım
https://youtu.be/ViVa9wQaAUk
Bu şarkı
Teşekkürler müsait zamanda bakacağım
Kaderimdeki o mu acaba?
Değildir. Çünkü olsaydı eğer böyle bir soruyu sormazdın kendine ve kesin emin olurdun
Doğru kişi olup olmadığını karşına çıkınca 0 şüphe ile biliyorsun. Hakkında hayırlısını diliyorum, yaşamaya devam et ☺️
Ne yicem
Uhm üzücü birkaç şey
Mesela? Ne gibi
🤐
Peki 🤫
Yalnız olmam
Manitaaaaaaa
En son ne düşündüğümü düşünmeye başladım
Sigara ne ixicegim
Az önceki dövme sorusu
Yemek yemek
huzur neydi