Yaşanmışlıklarınız güzel andığınız anılarınızın hatrı olur mu sizde bunun için bugün susanlardan olur musunuz? Yoksa gözünüz anıları görmez şimdi ne gerekiyorsa onu mu dersiniz

Yaşanmışlıklarınız güzel andığınız anılarınızın hatrı olur mu sizde bunun için bugün susanlardan olur musunuz? Yoksa gözünüz anıları görmez şimdi ne gerekiyorsa onu mu dersiniz
Anıların hatrı varsa karşı tarafın da bu anılara saygı duymasını temenni ederim.. Ben yapı olarak insanları durduk yere üzen biri değilim zaten. Üzdüklerim de varsa hak etmişlerdir bu kadar basit.. Kimseye garanti vermiyorum çünkü her an her şey olabiliyor insan hayatında.. Neyi yapmam desek yaşamak zorunda da kalabiliyoruz.. Bazı kurallarım asla değişmez ve bir duruşum var bu çok net.. Fakat dediğim gibi aynı duruşu karşı taraf da sergileyebilmeli.. Ben kolay kolay herkesle bir olmam.. Keyifli akşamlar..
Çook! Eski bir arkadaşım var mesela yüzüne “Sen ne biçim bir insansın, bencilin tekisin beni yarı yolda bıraktın” demek isterdim. Annemle babama “Yüzüme sahteden gülmeyi bırakın arkamdan konuştuklarınızı bilmiyor muyum? Yapmacık sevginiz sizin olsun derdim ama susuyorum işte ne yapayım.
Cevap
5Cevap
Hayır kimse yok
Ben acımıyorum dilime vurursa söylerim kırılsın kırılmasın ben net konuşmayı severim
İnsan bazen anıların zedelenmesine kıyamıyor
Ne gerekiyorsa onu yapmalı. Anılara takılmamalı. Unut gitsin tatlım. 🥰😎
Hiç susmaz türküler susmaz susturulamaz
Mlsf vardı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?