Kişilik & Karakter Yağmurlu havalar size kendinizi nasıl hissettiriyor? anonimbiri29 Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bugün İstanbul yağmurlu elime kahvemi alıp camın köşesindeki koltuğuma teçtim bir yandan da film açtım izliyorum bu bana çok keyif veriyor siz sever misiniz yağmurlu havaları? Yağmurlu havalar size kendinizi nasıl hissettiriyor? Cevapla Film Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
bayankalem Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Çok severim. Hüzünlendirir beni ama severim. Hele sonrasındaki toprak kokusuna bayılırım, mis Genelde bendeki yağmur kombini , çay, battaniye, kitap üçlüsü 😆 0 1 Yorumla anonimbiri29 +1 yıl Kadin versiyonum olabilirsin ahahaha 😄 trajedi bir geçmişine goturuyorsa huzunlendirebilir Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Daha iyi hissediyorum 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. Moralimi bozar genelde. 0 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. güzel 0 0 Yorumla