Bu siteden beni mutlu etmek adına senin için gitar piyano falan çalırız çocuk oyuncağı falan diyenler oldu. Karşılık istedikleri falan da yoktu. Şimdi artık mesajlarımı açmıyorlar bile. Bu insanların derdi ne?
İlginç ama bu tür şeylere para vermek gereksiz diil bence, anladığım kadarıyla Türkiye de de yaşamıyorsun, Türk aile yapısına sahip bir ailenin çocuğu olsan neyse derim de yabancı kültüre ait ailelerin böyle şeyler için cimrilik etmesi ilginç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
Demek ki repertuarları geniş diilmiş, tek şarkılıkmış, ikinci bir şarkı istersen çalamazlar diye cvp vermiyorlardır 🙄🙄
Benim de gitarım var ama pek çalmayı bilmem daha dün annemizin kollarında yaşarkeni çal dersen çalarım 🙄
Tek şarkıyı da çalamadı sağ olsun. Şarkıyı geçtim sadece solo kısmını istemiştim ben 20-30 saniyelik bi şey
Onu çal artık napalım 😀
Tek taşımı kendim aldım tek başıma kendim taktım hesabı kendi serenatını kendin yap en iyisi
Gitarım yok alacak param da yok
Pahalı bişey diil ki en ucuzundan alırsın bir gitar, ben taa 25 sene önce aldım, belkide en az 15 yıldır elime bile almıyorum
Yani alırım almasına da ailem izin vermiyor. Çöp görüyorlar böyle şeyleri 😒
Neden ki 🤔 baskıcı veya tutucu bir ailen mi var?
O kadar da değil. Sadece cimri ailem var
İlginç ama bu tür şeylere para vermek gereksiz diil bence, anladığım kadarıyla Türkiye de de yaşamıyorsun, Türk aile yapısına sahip bir ailenin çocuğu olsan neyse derim de yabancı kültüre ait ailelerin böyle şeyler için cimrilik etmesi ilginç
Yabancı derken İranlıyım. Pek uzak yerde yaşamıyorum yani 😂
Hmm ne güzel, inanmazsınız belki ama Türk kadınları dışında ilgimi en çok çeken kadınlar İranlı kadınlar, bu arada fazla iyi Türkçe yazıyorsun
Teşekkür ederim tam 10 yıl oldu Türklerle iletişim kurmaya başlayalı
İletişim de kalmaya devam edin bence, farklı kültürlerin pekişmesi iyidir
Aynen güzel bir şey
Sizi takipteyim, görüşürüz iyi geceler 🌃
İyi geceler ✨
Güzel kapak yapmışsın 🤣🤣
Tabii ki 😏
👏👏👏
Burada kimseye güvenme. 3 tıka bakıyor yok olmaları
Havaları söndü 💪👑😂😂
Aynısıda bana oldu 3 kere ama bunu site siliyor konusuyoruz normal bir bakmısım kullanıcı kullanılmıyor
Sen calgiçilardan medet mi bekliyorsun😂
Altı üstü bi gitar yaa sonra onu da çal bunu da çal dememden korkuyorlar
Demekki calamıyor calan şimdiye kadar 100 mesaj atmıstı bende melodika caliyorum 9zuncu senfoni 😂😂🌼
Bence de çalamıyorlar
Senmi dedin yoksa onlarmı bu vaatle seni kandirmak için
Kendileri bununla mutlu oluyorsan yaparız dediler
Ama yapmadılar 😂😂😂
Çalmayı bilmiyorlardir
Ben de öyle düşündüm
milletin başka derdi mi yok
Sıkılmışlardır senden
Hiç konuşmadık ki sadece istediğin gitar olsun gel çalayım dedi
Çaldı mı
Hayır görüldü atmış
Çalmaya gitmiştir belki
İki gündür mü çalmaya gitti 😒
Önce öğrenecek sonra çalacak. Az sabırlı ol
Sanmıyorum. Bana yalancı gibi geldiler. Bunu teklif edenler de onlardı zaten. Ben kimseyi zorlamadım bu işe
Sen kimsin bakayım abiciğim? Kaç yaşındasın?
Yaşım yazıyor.
Eee napak
Böyle olmayın işte