Kişilik & Karakter En eglenceli pozitif olan burç hangisi? SeviyorSanSev Takip Et Yoda Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bence İKİZLERİZSize göre? Güncellemeler+1 yıl Güncel En eglenceli pozitif olan burç hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Ayseb77 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İkizlerim ama pozitif değilim 2 2 Yorumla SeviyorSanSev +1 yıl Yanlışlık olmalı Yorumla Ayseb77 +1 yıl Niye Yorumla
Serenay78 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Başak. cok şakaciyim 1 1 Yorumla SeviyorSanSev +1 yıl Göster şakani Yorumla
padisahinkizi Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Koç, aslan. 😄 1 1 Yorumla SeviyorSanSev +1 yıl Aslanlar inat sanki Yorumla
SadeceErenn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Benim burcum hangisiyse o en eğlencelisi 1 0 Yorumla
tuXba Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 818 cevap paylaştı. Terazi ve Yengec 1 4 Yorumla SeviyorSanSev +1 yıl Sen Yorumla tuXba +1 yıl Ben ne😊 Yorumla SeviyorSanSev +1 yıl Burçun Yorumla tuXba +1 yıl Akrep Yorumla
Askiletotomsu Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Yes bro Aynen ikizler benim gibi 1 1 Yorumla SeviyorSanSev +1 yıl Her an gülen insanlar Yorumla
MaviHayat34 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İkizlerden arkadaşim vardi güvenlidir 0 0 Yorumla
Sonuyku5433 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 796 cevap paylaştı. Koç burcuda öyle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Detaya katılıyorum 😀
İkizlerim ama pozitif değilim
Yanlışlık olmalı
Niye
Başak. cok şakaciyim
Göster şakani
Koç, aslan. 😄
Aslanlar inat sanki
Benim burcum hangisiyse o en eğlencelisi