Kişilik & Karakter Sadece ben mi öyleyim? Terlikli Takip Et Xper 2 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Terliksiz yere basamıyorum... Güncellemeler+1 yıl Güncel Sadece ben mi öyleyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende son 3 yıldır evin içinde dahi terliksiz gezemiyorum 1 36 Yorumla Terlikli +1 yıl Aynen ben de öyleyim. Sen neden gezemiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bundan 3 sene önce OKB başlangıcım vardı titizlik konusunda sürekli elimi falan yıkardim ondan sonra terlikte giymeye başladım evde de okb etkisi olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siz neden Yorumla Terlikli +1 yıl Bir kere kaydım. Ayrıca bileklerim üşüyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hm anladım Yorumla Terlikli +1 yıl Çorap da oluyor çoğu zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben yazin giyemem burası hem sıcak hemde nemli olduğu için sıkıntı Yorumla Terlikli +1 yıl Hatay lıyım ben de? Ya sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mersin Yorumla Terlikli +1 yıl Benzer yerler. Nemi seviyorum ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben sevmiyorum ne sıcağı ne de nemi Yorumla Terlikli +1 yıl Aslen nerelisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğma büyüme mersin Yorumla Terlikli +1 yıl Nasıl alışamadın. Kilolu değilsen çok terlemezsim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alışamadım demedim sevmiyorum dedim kilomda çok yok Yorumla Terlikli +1 yıl Kışın hiç kar yağan bir şehirde kaldın mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet üniversiteyi Konya da okudum Yorumla Terlikli +1 yıl Nasıl geçti? Ne okudun bu arada? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyiydi çok zorlanmadım hemşirelik okudum abi Yorumla Terlikli +1 yıl Abi :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet 37 yaş yazıyor ne demeliydim abi Yorumla Terlikli +1 yıl Senin yaşın kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 25 yaşındayım Yorumla Terlikli +1 yıl Mersin e geçen yaz gelmiştim. Mezittli de kaldım bir kaç gün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse abi benim çıkmam lazım siteden sevgilim mesaj atmış kendine iyi bak 👋🏻 Yorumla Terlikli +1 yıl Sevgilin mi :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet neden şaşırdin ki abi Yorumla Terlikli +1 yıl İlginç geldi zamanlama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sabah işten geldi uyudu yeni uyanmış mesaj atmış polis kendisi o yüzden 😊 Yorumla Terlikli +1 yıl Bir de polis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet abicim polis neyine bu kadar şaşırdın ki anladım 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamadim Yorumla Terlikli +1 yıl Babam da savcı de tam olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır değil fabrika işçi emeklisi inanmazsan inanma napim abi ya hadi iyi günler 👋🏻🤗 Yorumla Terlikli +1 yıl Güle güle canım Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bazı insanlar oylee 1 2 Yorumla Terlikli +1 yıl Ya sen Yorumla Derinhayel +1 yıl öyle degilim Yorumla
Jazzsevenkız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 576 cevap paylaştı. Terlikle işim olmaz. 1 1 Yorumla Terlikli +1 yıl Hiç mi Yorumla
mat_teacher_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Terliği tercih ediyorum diyelim 1 7 Yorumla Terlikli +1 yıl Terliksiz de rahatım diyorsun Yorumla mat_teacher_ +1 yıl Yok terliksiz yere basmayı sevmiyorum Yorumla Terlikli +1 yıl Tercih ediyorum deyinceBen rahatsız oluyorum Yorumla mat_teacher_ +1 yıl Sevmiyorum yere basmayı bende pek Yorumla Terlikli +1 yıl Kayıp düştüm bir kereO günden beri tedirginim Yorumla mat_teacher_ +1 yıl Öyle bişey yaşamadım Yorumla Terlikli +1 yıl İnşaAllah hiç yaşamazsın. Çok kötü bir durum Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. bazıları böyle evet 1 1 Yorumla Terlikli +1 yıl Ya sen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende son 3 yıldır evin içinde dahi terliksiz gezemiyorum
Aynen ben de öyleyim. Sen neden gezemiyorsun
Bundan 3 sene önce OKB başlangıcım vardı titizlik konusunda sürekli elimi falan yıkardim ondan sonra terlikte giymeye başladım evde de okb etkisi olabilir
Siz neden
Bir kere kaydım. Ayrıca bileklerim üşüyor
Hm anladım
Çorap da oluyor çoğu zaman
Ben yazin giyemem burası hem sıcak hemde nemli olduğu için sıkıntı
Hatay lıyım ben de? Ya sen
Mersin
Benzer yerler. Nemi seviyorum ben
Ben sevmiyorum ne sıcağı ne de nemi
Aslen nerelisin
Doğma büyüme mersin
Nasıl alışamadın. Kilolu değilsen çok terlemezsim
Alışamadım demedim sevmiyorum dedim kilomda çok yok
Kışın hiç kar yağan bir şehirde kaldın mı
Evet üniversiteyi Konya da okudum
Nasıl geçti? Ne okudun bu arada?
İyiydi çok zorlanmadım hemşirelik okudum abi
Abi :)
Evet 37 yaş yazıyor ne demeliydim abi
Senin yaşın kaç
25 yaşındayım
Mersin e geçen yaz gelmiştim. Mezittli de kaldım bir kaç gün
Anladım 🙂
Neyse abi benim çıkmam lazım siteden sevgilim mesaj atmış kendine iyi bak 👋🏻
Sevgilin mi :)
Evet neden şaşırdin ki abi
İlginç geldi zamanlama
Sabah işten geldi uyudu yeni uyanmış mesaj atmış polis kendisi o yüzden 😊
Bir de polis
Evet abicim polis neyine bu kadar şaşırdın ki anladım 😊
Anlamadim
Babam da savcı de tam olsun
Hayır değil fabrika işçi emeklisi inanmazsan inanma napim abi ya hadi iyi günler 👋🏻🤗
Güle güle canım
Bazı insanlar oylee
Ya sen
öyle degilim
Terlikle işim olmaz.
Hiç mi
Terliği tercih ediyorum diyelim
Terliksiz de rahatım diyorsun
Yok terliksiz yere basmayı sevmiyorum
Tercih ediyorum deyince
Ben rahatsız oluyorum
Sevmiyorum yere basmayı bende pek