Ben Charles Darwin'in evrim teorisindeki neanderthalden homosapiense geçiş süresinde uzaylı diye tabir ettiğimiz canlıların işi olduğuna inanıyorum. Yani biz henüz neanderthalken, milyonlarca ışık yılı uzaklığından dünyamıza araştırma yapmak için gelen uzaylıların, uzaylı ve maymun genlerinin birleşiminden yeni bir tür yarattığına ve uzun seneler boyunca evrimimizi uzaktan izlediklerine inanıyorum. Hala uzaylılar tarafından izlenen bir dünyamız olduğunu, ve burada bir çok uzaylı üssü kurulduğuna ama insanların erişimlerinin olmadığı bir bölgede olduklarını düşünüyorum. Küçükken de bulutları ölülerin ruhu zannederdim. :D
Evrende, dünya dışı canlılığın olduğuna inanıyorum. Bu canlılar, akıllı varlıklar ve teknolojileri bizden çok çok ileri olanları da var.
Teknolojileri ileri olduğu için, uzaklardan dünyaya, geldiklerini ve bazı insanların da bundan haberdar olduğunu düşünüyorum. Dünya, evrenin büyüklüğü karşısında bir kum tanesi kadar ve canlılık var ise bizim gibi kim bilir kaç kum tanesi kadar gezegende canlılık vardır.
Neandertaller (Homo neanderthalensis) bundan 100 bin yıl önce Avrupa’da aniden ortaya çıkmış ve yaklaşık 35 bin yıl önce de yine hızlı ve sessiz bir biçimde yok olmuş -ya da diğer ırklarla karışarak asimile olmuş- insanlardır. Günümüz insanından tek farkları, iskeletlerinin biraz daha güçlü ve kafatası ortalamalarının biraz daha yüksek olmasıdır.
Evrimcilerin sözde maymun-adam olduklarını iddia ettikleri ve evrim propagandası için kullandıkları Neandertallerin yüz hatları ve günlük hayatlarına dair hayali resimleri, bilgisayar yardımı ile canlandırılmış çekimleri ve evrimci bilim adamlarının spekülasyon oluşturacak açıklamaları ise tam bir aldatmacadır. Çünkü son yıllarda gerçekleştirilen araştırmalar Neandertallerin gerçek birer insan olduğu yönünde kesin bulgular ortaya koymuştur. Neandertallerin ilkel bir tür olduğu fikri ise propaganda amacıyla sürdürülen bir evrim aldatmacası olmaktan öteye gidememiştir.
demek bazı karılar bu yüzden may.. şaka şaka :d ehehhe Benimkisi biraz paranoya ya girebilir ama yakın bir zamanda güneşin patlayacağını ve iç gezegenlerden sadece marsın ayakta kalacağını düşünüyorum :d marsa yapılan araştırmalar orada oluşacak bir koloni olma çabasıda sanki bu yüzden gibi geliyor.
Nuh tufanına inanmıyorsan konu baştan kilit zaten. birtakım destanlarda ve kutsal kitaplarda geçen bu olayın bilimsel gerçekliği elbette yok. Velev ki var, o halde bilimsel gerçekliği olan Pangea ile birleştirildiğinde mantığa eksiksiz oturuyor. Her geçen gün insanlık tarihinin daha eski döneme, 8 binden 9 bine, peşinden 12 bine çıktığını hesap edersek, 200 sene sonra insanlık tarihine 100 milyon yıllık kanıt bulunması işten bile değil. Bana kalırsa eksik bir yan yok, tabii tufana inanıyorsan.