Gönül ister ki hep pozitif olalım. Ancak bazen inadına inadına emilmeye çalışılır ya enerjimiz. Zihnimin içinde "Sabır sabır ya sabır..." çalmaya başlıyor anında. 🙄
Böyle durumlarda ruh sağlığınızı nasıl korursunuz?

Gönül ister ki hep pozitif olalım. Ancak bazen inadına inadına emilmeye çalışılır ya enerjimiz. Zihnimin içinde "Sabır sabır ya sabır..." çalmaya başlıyor anında. 🙄
Böyle durumlarda ruh sağlığınızı nasıl korursunuz?

"La Havle" diyorum hızla uzaklaşıyorum, yoksa biliyorum o ortamda kalırsam daha çok gerileceğim.
Uzaklaşmak en iyisidir, bizi bu hâllere sokan durumlardan, olaylardan, kişilerden. Sonra kendimi güzel videolara veriyorum. Mesela yemek videoları o yemek yapılırken oluşan sesler ruhuma dokunuyor sanki, bıçak sesleri, kızgın yağa atılan malzemelerin çıtır çıtır etmesi rahatlatıyor beni.
Ya da düzen videoları izliyorum düzenlenen her alan içimi rahatlatıyor, sanki meditasyon yapmış gibi oluyorum...
Bir de öyle bir şey var ki beni rahatlatan iyi ki diyorum, ruhumu ondan daha iyi doyuran, huzura erdiren başka bir şey yok "duam ve seccadem" 🤲🤲 Ne kadar gergin olursam olayım O'na ulşatığım an kalbim rahatlıyor
Evet, var maalesef hayatımızda enerji emen insanlar ne kadar uzak durmaya çalışsak ta bazen olmaya devam ediyorlar 🙄 bu tür durumlarda sabır çekiyorum baktım olmuyor en az 100'e kadar içimden sayıyorum baktım yine olmuyor o ortamdan uzaklaşıyorum, uzak durmaya çalışıyorum. kafamı kitap okumakla dağıtıyorum, müzik açıp dinliyorum.🤷
Cidden bir yere kadar uzak kalabiliyorsun zaten de dediğin gibi en mâkulu olabildiğince uzaklaşmak...😅
Hayatıma almıyorum öyle kişileri. Hadi diyelim pencereden girdiler bir güzel postalarım üstüne de yüksek doz bu şarkı 👌👌. Ancak kendime gelirim.
Seninle konuşarak... 🙃
Seninle konuşunca içimde kötü enerjiye dair hiçbir şey kalmıyor 🙃
Tarifem, sana özel 💕
💕💕
Cevap
22Cevap
Yeterince sabır çektikten sonra, uzaklaşarak
Ben zaten yürüyen olumsuzum😂 iyi enerjiler benden çok uzaktır. Akıl sağlığımı ne kadar korumuş olduğum ise Muallak🤷😂
İyi enerjileri etrafıma toplarım
Yalnız kalarak
Ben bugunu buldum sanırım bu işin. Kötü enerjiyi tespit edince otomatik olarak enerji alanımı kapatıyorum 😃
He bu arada hayırlı olsun etiketin. Aramıza hoş geldin 😊
Teşekkür ediyorum, hoş buldum...😄
Koruyamıyorum ben. Ağzım bozuluyor, sert tepki veriyorum.
Bu tür enerjileri yayan insanlardan elimden geldiği kadar uzak durmaya çalışarak
Koruyamıyorum.. İnatla ve ısrarla aynı kısır döngüde buluyorum kendimi..
Rezil bir durum..
Kötü enerjinin yoğun olduğu ortamlarda, bundan etkileniriz. Onun için kendimize çeki düzen vererek başlamalıyız. İnsanların birbirlerine samimi olarak gülümsediği ortamlar Huzurludur. Kendimizden ve en yakınlarımızdan başlayarak farkındalık oluşturmalıyız.
Dua ederim, dindar biri olduğum söylenemez ama bazen içimden gelir, bir olay/durum eğer benim için hayırlıysa nasip et yoksa çıkar aklımdan kalbinden diye dua ederim. Şu sıralar sıkça yapıyorum..
Adaçayı tütsüsü hatta şampuanı, meditasyon, ayetel kürsi okumak, koruma kalkanı, niyet daha bir sürü yolu var.
Koruyamıyorum maalesef.
Biz ne kadar çabalasak da kötü enerjinin bizi bulacağı varsa bir şekilde buluyor...
kötü enerjiye inanmayarak korurum.
delimiyim ben ; hayal ürünü kötülüklerden korkacağım ve korunmak isteyeceğim.
Bir kendi imtihanıma bir de peygamber efendimizin yaşadığı imtihanlara bakıyorum. Peygamber efendimizin yaşadıkları ile senin yaşadıkları bir mi diyorum içim huzurla doluyor.
Ya yoga yap ya da namaz kıl bi tur meditasyon ya da kitap oku ya da küçük bi kızın varsa zaten sana bakınca gözlerinin içi gülüyor... akşam eve gelince onun enerjisi zaten meditasyon gibi..
Yukarıdan aşağı, sağdal sola, donaaaaaağtt donaaağğğt diyorum. Gidiyolar 😎
Ayni şeyi ben de karşı tarafa uyguluyorum eşitleniyoruz.
Asla modumu düşüremezler
O kişiyle alakalı diye düşünüyorum, kendimle iliskilendirmiyorum. Bana ait değil.😁
İrtibatı keserek, bazı insanlar cidden toksik..
Sorun sende nasılmı hem felsefi hem bilimsel... inan sende insanların algılarıdır aslında zindani cennet cenneti zindan yapan... ruhunu islemelisin...
Yardimci olurum
Muhattap olmuyorum. Enerjimi asagi ceken insanlardan uzaklasiyorum.
Negatife düşünce pozitif olmaya çalışırım. Yani bir şarkı açarım mesela ya da çok kötüysen uyurum
Ben korunuyorum hatta bilerek kötü enerjinin içine gidiyorum daha hoş oluyor kxjxjd
Zihnimden sevdiğim şarkıları çalıyorum ben, onları hatırlayıp içimden mırıldanırım genelde.
Koruyamıyorum çok da kolay çekerim. Genelde kimseye bir şeyimi anlatmam bu yüzden önlemim bu olabilir
Maalesef koruyamıyorum kötüler her zaman var hayatta bitmek bilmez. Ve bizde bir Selena gibi savaşmaya devam etmek zorundayız. Hayat budur işte.
Vala hiçde sabır çekmem , kim enerjimi bilerek aşağı çekmeye çalışıyosa toplumda yerin dibine batıran ben olurum hiçte çekinmem
Sabretmeye çalışıyorum
Yok öyle koruma şeklim
Son bir aydır hiç koruyamıyorum..
Papatya ve Melisa çayı işe yarıyor.
Beterini düşünerek.
Koruyamıyorum kötü enerjilere yenik düşüyorum
Pozitif konuşmalar yaparak
Yayan kişilerden uzak durarak
Korumam ki kotu enerjiyim ben 🙄
Genelde mum yakar sonrada defne yaprağı yakarım
Sinirlerimi yatıştırarak
İyi ya da kötü enerji olayı etkılemıyor benı.
Çok takmamak lazım. akışına bırakarak korunabilir insan
pozitif olmaya çalışıyorum
konudan vs. uzaklaşıyorum
Onlar benden korunsun
Koruyamiyorum yağdikça yağıyor mübarek
Cevap vermemek ilgilenmemek her insanı kudurtur
Sadece gülerek insana en çok yakışan şey :)
gülüyorum
Dua okuyorum
korumam
koruyamıyorum 🥴
Koruyamiyorum 😶
buna sebep olacak insanları hayatımda tutmuyorum..
har şeyden uzaklaş kendin kurtarmış olursun
Sinirlenmeyerek
Koruyamıyor
Kötü enerji yayan insanlar hayatımdan çıkarıyorum
Takmayarak
Onları tiklemiyorummm🤣
Uzak durarak
ben koruyamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?