Kişilik & Karakter Eskiler mi iyiydi hayatına kattığın yenilikler mi? İstanbul_bey Takip Et Guru Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 eskiler mi iyiydi hayatına kattığın yenilikler mi?artık eskileri anıp anıp dururuz :)) Eskiler mi iyiydi hayatına kattığın yenilikler mi? Görüş Yaz 9 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
tiryakinimtiryakinFenomen Takip Et Master Yaş: 33 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 17,7b görüş paylaştı. Eski hayatımı özlemiyorum desem yalan olur.. Şartlar belki daha kötüydü ama o zaman anlayamadıklarımızı, şu an çok daha iyi anlıyoruz..Belki yorganın nemini, soğukluğunu sobanın etrafında ısıtıp kurutarak, sırt sırta verip uyurduk ama içimiz sıcacıktı hep.. Şartlar kısıtlı ama samimiyet sonsuzdu.. Biri yüzümüze gülünce bir kötülüğün gelmeyeceğini bilirdik.. Şimdi kafamız okşansa, "acaba elindeki pisliği temizlemek için mi? diye kuşkulanıyoruz.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Yorumla
QUADRATURAFenomen Takip Et Guru Yaş: 28 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b görüş paylaştı. Eski yıllarım bir ayrı...Yenilerden keyif almıyorum, çok huzursuzlaştı yaşam. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
m SaddovFenomen Takip Et Master Yaş: 28 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,1b görüş paylaştı. Hepside iyiydi ya. Ben olmayanı aramam, kötü olandan uzaklaşırım. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
s 27esmerimFenomen Takip Et Master Yaş: 35 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,7b görüş paylaştı. Eskiler Tabiki Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 32 , eig 97% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,4b görüş paylaştı. Birçok insan imkanı olsa bu günleri yaşamak istezdi sanırım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
evcimen26 Takip Et Xper 6 Yaş: 61 , eig 91% 5 ay eskiler daha iyiydi.şimdi saçmalıklarla doldu ortalık. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 26 , eig 97% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 796 görüş paylaştı. Yenilikler iyi, en başında sen varsın Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 122 , eig 52% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,1b görüş paylaştı. Şimdiler... Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 38,7b görüş paylaştı. Yeniler Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Eski hayatımı özlemiyorum desem yalan olur.. Şartlar belki daha kötüydü ama o zaman anlayamadıklarımızı, şu an çok daha iyi anlıyoruz..
Belki yorganın nemini, soğukluğunu sobanın etrafında ısıtıp kurutarak, sırt sırta verip uyurduk ama içimiz sıcacıktı hep..
Şartlar kısıtlı ama samimiyet sonsuzdu.. Biri yüzümüze gülünce bir kötülüğün gelmeyeceğini bilirdik..
Şimdi kafamız okşansa, "acaba elindeki pisliği temizlemek için mi? diye kuşkulanıyoruz..
Eski yıllarım bir ayrı...
Yenilerden keyif almıyorum, çok huzursuzlaştı yaşam.
Hepside iyiydi ya. Ben olmayanı aramam, kötü olandan uzaklaşırım.
Eskiler Tabiki
Birçok insan imkanı olsa bu günleri yaşamak istezdi sanırım
eskiler daha iyiydi.
şimdi saçmalıklarla doldu ortalık.
Yenilikler iyi, en başında sen varsın
Şimdiler...
Yeniler