Bilim kurgu, aksiyon, gerilim, korku, drama hepsi var. 😃 Bu rüyamda gezegenler arası seyahat yaptığım yetmiyormuş gibi bir de savaşa katılıyordum. Sonra ne mi oldu? Helikopterim kurşunların hedefi oldu. Sonrasını hatırlamıyorum, galiba öldüm. 😐
Eskiden rüyalarımda rüya gördüğümü bilirdim o zaman çok eğlenceli bir hale geliyordu ancak 2 aydır rüya görmüyorum ya da gördüğümü hatırlamayacak kadar yorgun oluyorum 🙂 Ama geneline bakarsam rüyalarım hep güzeldi.
Belli olmamakla birlikte çok uyuduğum için saçma sapan rüyalar daha fazla görüyorum. Kabus oldukça nadir ama şiddetli olumsuz etkisi oluyor. Mükemmel rüyalarda nadir görüyorum onlarda söz ettiğin gibi hiç uyanmak istemiyor insan.
Öyle ahım şahım rüyalar görmedim, kaygılarımı içeren rüyalar görüyorum genelde ve bu gece de öyle oldu. Sıçrayarak uyandığım kabuslar da sık sık olmuyor ama yine de bayrak onun elinde
Çocukluktan beri halamı görüyorum ama onu hiç görmedim gerçekte. 13 yaşında iken vefat etmiş, onu görünce hiç uymamak istemiyorum, onu görürken içim huzur doluyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bitmesin dediğim rüyaların kabusla sonlanması daha fazla