Sürekli crop ve mini kot tarzı takılan Instagram ya birayla, viskiyle fotoğraf snap atan erkek kankaları olan böylelerini s, kp s, kp gönderiyorum eğlencelik kızlar yani böyleleri hep ağlamaya mahkum olucak 30 unda evde kalıcak😂😜
Gel güzelim ben seni ağırlıycam burada yer içeriz son bi kere tatil yaptırırım ben sana sonra bi köye gidicez uçsuz bucaksız seni komple o köye taşındırmak istiyorum
Senin o kurt türbanlı gasmer ananı inlete inlete gözlerinin önün de sk, cm oğlum sen * senin anan yaprak delisi bi bacım sende bacım amından çıkan köpek eniğisin
Oğlum seni bulacam ananın * kortizon takıpta * seni sürüyüp sürüyüp sevicem bekle sen ananın * deliğine saplamaya geliyorum Urfa da Armada’nda olan adamın da anasının * * seninde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Aga diyen erkeksi kız, ve sevdiği adamı çocuğu gibi gören ve sevdiğinden de çocuk gibi ilgi isteyen kız.
İşte bu ikincisi aşko kuşko kız.
Sürekli crop ve mini kot tarzı takılan Instagram ya birayla, viskiyle fotoğraf snap atan erkek kankaları olan böylelerini s, kp s, kp gönderiyorum eğlencelik kızlar yani böyleleri hep ağlamaya mahkum olucak 30 unda evde kalıcak😂😜
Aga sen anca önündeki topu s1kersn jshzjs
Yaran mı varda gocunuyorsun yiğidim
Yok
Yok daha önce o tarz kızları çatır çatır yapmışlığım var inanmazsan senin üzerinde denerim kardeş😅
hiç bi zaman böyle kızları savunma sana 1 lira kearı olmaz
Haha urfa dayım bro gel hamile kalmak istiyorsan
Bunlarla evlenme 💯 aldatırlar
Bilader herkes kendi çöplüğünde öter oraya geldiğimde tek olmıycanı biliyorum siz Kürtlere güven olmaz delikanlı değilsiniz
Daha önce de saldırdılar anaları belledim o Kürt p, clerin eğer savaş çıkarsa
Önüme geleni 🔪
Ben dalinkanlıyım bro hangi ilde yaşıyorsun
Antalya
Gel Antalya ya Antalya da bana şekil yapamazsın soluğunu keserim
Uzak oraya gelemem
Aynı şekilde bende öyle Urfa’da sana şekil yapamam her horoz kendi çöplüğünde öter yiğidim
Teke tek cikardik
Ben gelirim ama arkanda çok çakal olur beni katil edersin psikolojik sorunlarım var yanlışlıkla öldürebilirim sizi
Gel Antalya ya teke tek çıkarız
Ama ben yörüğüm Kürt değilim sözümün eriyim namert değilim delikanlıyım
Teke tek
Hahaha beni güldürdün be istersen gel bro o zaman görürsün
Ama benim bildiğim ıssız bi yer var sana yemin olsun sadece sen ve ben
Ağzın çok laf yapıyor
Urfaya gelirsen bana mesaj at hata telimi vereyim ordan ara
Gel güzelim ben seni ağırlıycam burada yer içeriz son bi kere tatil yaptırırım ben sana sonra bi köye gidicez uçsuz bucaksız seni komple o köye taşındırmak istiyorum
Gizli den arama korkak gibi
Önündeki topla seni sqkerim
Tamam kirve haberleşiriz bi gün yolum düşerse Ss aldım unutmam
0532 791 29 34 samet
Senin gt deliğini skr, m olum bende korkucam
Ss al
Tamam arayacam seni delikanlılık yapıyosun ya ananın kini tersten gösterecem kanını içecem senin
Tamam gevezelik etme ara
O felfel bakışlarını fersiz gözlerini delicem
Kes lan yürekliysen Antalya kumlucaya gel
burada çok Urfalı becerdim senide becerirşm
* , k iti sktrı boktan bi kürde el bilek vermem koçum
Beni ara sen ananın am1n bile bulurum
Senin o kurt türbanlı gasmer ananı inlete inlete gözlerinin önün de sk, cm oğlum sen * senin anan yaprak delisi bi bacım sende bacım amından çıkan köpek eniğisin
Artık senin baban değilim
Oğlum seni bulacam ananın * kortizon takıpta * seni sürüyüp sürüyüp sevicem bekle sen ananın * deliğine saplamaya geliyorum Urfa da Armada’nda olan adamın da anasının * * seninde
Sen en fazla 20 yumruk atmaya çalışırsın 15 i boşa gider ama yorarım seni
O dar omzunla hadi ordan tipinle bıttırcık köpek eniği boyunla beni dövemezsin hayatım sokaklarda kavga etmekle geçti seni ikiye bölerim
En fazla bana bıçağı takarsın
Anan gara amcığını tersten gösterirler sana benim akrabalarımda kısaca ananla bacını * atarız
Çocuksu kızlar herhalde.
Moda programlarından sonra yayıldı virüs
Arkadaş aşko arkadaş
İki kelimeyi bir araya getiremeyen tipler onlar
Bilmiyorum
Ben de sevmiyorum o laflari