Kişilik & Karakter En sevmediğiniz yönünüz nedir? huso27ht Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kıskanç biriyim Güncellemeler+1 yıl ... En sevmediğiniz yönünüz nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl sevmediğim yönüm yok 0 1 Yorumla huso27ht +1 yıl Güzel
iyiki_ölsem Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl aşırı kinciyim intikam alana kadar peşini bırakmam yapılanın 15 katını yaparım 0 2 Yorumla huso27ht +1 yıl Fenasin Yorumla iyiki_ölsem +1 yıl olur öyle Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim kadar kıskanç olamazsın. Ben de maalesef bu yönümden muzdaribim. Ama bazı şeyleri aştım eskiye göre kafam daha rahat. 0 0 Yorumla
Beril956 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Bende kıskancım ve uykucuyum 0 5 Yorumla huso27ht +1 yıl Bende öyle uykucuyum zaman boşa gidiyor Yorumla Beril956 +1 yıl Valla her şey kalıyor bütün yapacaklarım filan Yorumla huso27ht +1 yıl Bugünün işini hep yarına birakiyoruz Yorumla Beril956 +1 yıl Maalesef evet Yorumla huso27ht +1 yıl Okuyor musun Yorumla
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Mükemmeliyetcilik.🙄Baş belasi bi huy. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kendime güvenmemek ve duygusal olmam 0 12 Yorumla huso27ht +1 yıl Neden güven miyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendimi ifade edemiyorum yani iş olsun sevgili olsun yapamıyorum arkadaşım bile yok Yorumla huso27ht +1 yıl Çekiniyorum diyorsun yani kendini sal konus herkesle muhabbet et anca çevre yapınca duzelirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kimse beni umursamıyor işleri yararsam olur Yorumla huso27ht +1 yıl Neden umursamasinlar ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sıkıcı biriyim bana sessiz konuşmuyorsun diyorlar ben böyleyim az konuşuyorum beğendiremiyoruz kendimizi Yorumla huso27ht +1 yıl Evet az konusanlari pek sevmezler belkide biraz kendini ifade etmen gerekiyor ilgi alanlarına yakın insanlarla tanis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kafa dengi insan yokki anlaşayım çoğunun vakit geçireceği insanlar var benimle düşünmezler Yorumla huso27ht +1 yıl Nerde yaşıyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İst Yorumla huso27ht +1 yıl Türkiye nin en büyük şehri kendini ifade edememek şaşırtıcı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne alakası varki bir tek ben değilimki Yorumla
UDixon2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl saf olmak :D 0 3 Yorumla huso27ht +1 yıl Neden boyle diyorsun Yorumla UDixon2 +1 yıl safım diye dedim Yorumla huso27ht +1 yıl Okey Yorumla
siyahkanepe Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Olgun kadınlardan hoşlanıyorum 0 2 Yorumla iyiki_ölsem +1 yıl MILF HUNTER Yorumla siyahkanepe +1 yıl Avlarım bana çok tatlısın evladım diyo Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Sessiz sakin biriyim 0 1 Yorumla huso27ht +1 yıl Çok mu sakin birisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
sevmediğim yönüm yok
Güzel
aşırı kinciyim intikam alana kadar peşini bırakmam yapılanın 15 katını yaparım
Fenasin
olur öyle
Benim kadar kıskanç olamazsın. Ben de maalesef bu yönümden muzdaribim. Ama bazı şeyleri aştım eskiye göre kafam daha rahat.
Bende kıskancım ve uykucuyum
Bende öyle uykucuyum zaman boşa gidiyor
Valla her şey kalıyor bütün yapacaklarım filan
Bugünün işini hep yarına birakiyoruz
Maalesef evet
Okuyor musun
Mükemmeliyetcilik.🙄Baş belasi bi huy.
Kendime güvenmemek ve duygusal olmam
Neden güven miyorsun
Kendimi ifade edemiyorum yani iş olsun sevgili olsun yapamıyorum arkadaşım bile yok
Çekiniyorum diyorsun yani kendini sal konus herkesle muhabbet et anca çevre yapınca duzelirsin
Kimse beni umursamıyor işleri yararsam olur
Neden umursamasinlar ki
Sıkıcı biriyim bana sessiz konuşmuyorsun diyorlar ben böyleyim az konuşuyorum beğendiremiyoruz kendimizi
Evet az konusanlari pek sevmezler belkide biraz kendini ifade etmen gerekiyor ilgi alanlarına yakın insanlarla tanis
Kafa dengi insan yokki anlaşayım çoğunun vakit geçireceği insanlar var benimle düşünmezler
Nerde yaşıyorsunuz
İst
Türkiye nin en büyük şehri kendini ifade edememek şaşırtıcı
Ne alakası varki bir tek ben değilimki
saf olmak :D
Neden boyle diyorsun
safım diye dedim
Okey
Fazla meraklıyım.
Olgun kadınlardan hoşlanıyorum
MILF HUNTER
Avlarım bana çok tatlısın evladım diyo