Kişilik & Karakter Sizi bir meyveye sebzeye benzeteyim mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizi bir meyveye sebzeye falana filana benzeteyim miiiii covidim sıkıldım Güncellemeler+1 yıl Evetttt başliyorummmm tıkı tık pıtı pıti geldim Sizi bir meyveye sebzeye benzeteyim mi? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Evet benzetebilirsin 0 0 Yorumla
mudsada Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl hayvana benzette tam olsun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kertenkele Yorumla mudsada +1 yıl savsfvsfdvdsfvdsbukalemunada az biraz benzerim hani oda bi kertenkele Yorumla mudsada +1 yıl seninki belli anlaşılan kutupayısı çölde çıkma karşıma Yorumla
llmeelissss Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 421 cevap paylaştı. Hahahaha benzet bakalım 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. benzet işsiz insan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen cok işlisin zaten pabucumun patatesi Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl benzet 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Pastırma Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 999 cevap paylaştı. Hadi bkm 0 0 Yorumla
Shshjsj Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 694 cevap paylaştı. Olur benzet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Evet benzetebilirsin
hayvana benzette tam olsun
Kertenkele
savsfvsfdvdsfvds
bukalemunada az biraz benzerim hani oda bi kertenkele
seninki belli anlaşılan kutupayısı
çölde çıkma karşıma
Evett
Hahahaha benzet bakalım